Zmeurici de iulie-august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fete ! Laura , adica "Denis pericol public" ( asa o alintam noi ca sa ne mai distram )abia a adormit si am reusit si eu sa mai citesc cate ceva .
Laura e bine , a inceput sa mai si pape cate ceva , nu ff bine , insa fata de ce nu manca ea pana acum , e super ! Azi a mancat varza cu carne , stiu insa ca nu e prea bine sa-i dau , insa daca a poftit nu puteam s-o refuz .
Si Laura papa lapte dimineata , la pranz pilaf ( il adoara )/ supa cu galusti , cam atat ... Nu prea are multe feluri care sa-i placa
dupa-amiaza omleta / iaurt cu banana si biscuit / branza almette
seara paine cu unt si lapte
Si eu as vrea sa mai gasesc retete de mancarica , pentru ca sunt in pana de idei si cu mofturoasa de Laura ...
Uliasiimi pare tare rau , asa mi s-a intamplat si mie la prima sarcina , dar probabil ca a fost o problema si corpul a respins-o . Iti tin pumnii la chiuretaj .
toata tufa
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Poftiti la si ceai de zmeura de-li-cios!!!
Sunt chioara de somn, ma epuizeaza bb 2, am un sooomn toata ziua. Dra mea rontaie pop-corn facut aseara de ta-su, de, daca ma-sa e inca cu ochii semiinchisi de somn. Eeee, acus luam si noi micul dejun

iulia imi pare f rau pt pieredere! Dar cu siguranta a fost ceva in neregula de s-a intamplat asta, teoria evolutionista-supravietuieste cel mai puternic. Nu te invinovati, ca nu ai de ce! Te asteptam cu vestea ca esti din nou graviduta

bely felicitari pt casuta!!! Sa o stapaniti sanatosi toata viata si sa aveti parte doar de bucurii in ea. 22 grade? Ce faaaain!!!!!! Si mama imi spunea ca in Italia sunt temp peste 0 grade, ajung si la 10 grade, cresc lalele. La noi e zapada inca

In rest am citit si am vazut pozicile

Noi mergem azi la vaccin-Prevenar, ultima doza. Sper sa nu faca reactii adverse.
Am fost si la gineco, samburelul este bine, avem 9 sapt si ceva, ii bate inimioara. Eu mai pot manca cate ceva, m-au mai lasat greturile si ma simt om, in sfarsit!
Gata, m-am trezit de-a binelea. Merg la papa

de si9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am simtit miros de cafea sui am intrat repede. Mersi Inesa.
Noi suntem bine, ma omoara vremea asta... ieri pe acasa...am papat la restaurant. doamne cata nerabdare a avut Edi. dar au papat amandoi calamari panecu piure de cartofi. sunt preferatii lor si cum eu acasa nu fac asa ceva...doar la restaurant au parte de ei.
Eu m-am lasat pagubasa cu cura pe weekend...tot ce scad in cursul sapt. pun in weekend. azi sunt la fructe...asa de ciuda.
Am facut paine duminica dimineata...delicioasa. a crescut mare si a fost foarte gustoasa. asa ca maine mai prestez una. Musai sa-mi fac si pt. mine cu faina de secara si integrala ca tare imi place.

ma pun sa citesc putin din urma ca ati scris ceva.
Lucialu eu calc ziua cand doarme Edi...doar atunci pot. ca nu am chef sa-si traga fierul de calcat in cap, sau masa pe el.
Moniland ce mai faceti voi? fetitzele?
Motana sper sa scapati odata de dinti...tare va mai chinuie. deci tu si daris ati venit in Ro definitiv. ce sa zic....sa va fie de bine revenirea in tara si sa aveti un viitor bun aici.
Sara_amira chiar ii ziceam sotului ca termin cursul asta si ma apuc de altul. dsaracul...s-a schimbat la fata. dar e super bine ca ma mai deconectez si eu, chiar daca e seara si cam casc pe acolo.
Elena foarte bine...macar alergi cu un scop, unul foarte bun.
Muffi mersi mult de urari. M-am tot gandit la tine, si la Alina. Sper sa treci cu bine de aceasta perioada gri. Ma gandesc la tine mai mereu. Ai un PM de la mine.
Anemona ma bucur ca s-au uscat bubitele. doamne ajuta!.
Pogos si voi cu dintii/maselele? sper sa scapati cat mai repede de ele...iasa asa de greu alea....
Andreea noi ii dam lui Edi cam ce mancam si noi. doar nu sunt calite si prajite. i-am dat si carne de porc...mai exact muschiulet si doamne ce-i mai place.
Inutsa ma bucur ca esti mai bine, si mie la a 2-a sarcina mi-a fost rau intre 8-10 sapt. pe urma nu am mai avut nimic.
Bafta azi la vaccin, sa fie fara reactii adverse.

gata...merg sa mai adun de prin casa si sa distrez picea mic.
si o sapt. buna sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor

Multumim pt grija si cuvinte calduroase.Ma gandesc ca ce nu ma omoara ma face mai puternica desi preferam sa nu trecem prin tot ra..tul asta.
scuze sunt suparata rau.
On top Nikolai nu vrea si nici pace la locul cu moms &toddlers,e isteric dea- binelea tot mai rau..nici macar sa se joace nu vrea.si are nevoie sa se obisnuiasca ce ma fac cu el mai tarziu habar nu am!Doar ce vrea el!
Sunt de-a dreptul stanjenita acolo..singurul copil care nu e interesat de absolut nimic din11 copii!doar parasuta ii placeimi vine sa si rad!

Pogossi noi mancam la categoria pana ma si mir cum rezista cand citesc cat mananca copilasii vostri!al meu are 2 mese pe zi..plus ceva lapte.atata ca il mai hranesc cu lapte de doua ori pe noapte dar si aia 80 ml incepe sa ii refuze..dezastru.lupta continua e ft frustrant.

Fetelor on intrebare le-ati dat ciuperci la cei mici?ma gandesc sa ii fac o supa mai diluata crema de ciuperci am reteta super gustoasa..

va pupam cu drag.
O zi faina sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Muffi nu stiu ce sa zic de ciuperci. Inca nu i-am dat. Poti incerca cu putina supa crema sa vezi cu reactioneaza organismul si daca e ok ii dai in continuare.

www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-02-24/11:37:12" target="_blank">Poze noi

fug sa citesc ceva pt. cursul foto de azi. profit ca doarme Edi si e liniste in casa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare si de la noi fetelor,

NOCE - nu a nins unde locuim noi, insa, a nins in zone care sunt cam la 1000 de picioare altitudine si unde, in general, nu vezi zapada. A fost un pic neobisnuit. Iar noptile au fost destul de reci, adica azi dimineata era o pojghita de gheata pe capota masinii, ceea ce nu se intimpla foarte des.

MUFFI si ALINA - va doresc sa treceti cu bine peste toate momentele grele si sa aveti parte numai de zile senine.

Iata, am terminat si noi, pentru moment, lucrul la buticul online. Asa ca va invit cu mare drag sa-i treceti pragul si sa va plimbati printre hainutele create de mine.
Am pus linkul pe contul comun,
Va doresc vizionare placuta si sper sa va placa,

Va pupam cu drag,
Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Muffin, nici nu m-am gandit ca ciupercile ar fi contraindicate copiilor, eu ii dau demult, de la Paste cred. Iar saptamana asta ne-a tot gatit mama sarmale cu ciuperci, drob cu ciuperci si in final ciuperci cu usturoi. Si inca mai are, ar mai gati si zilele urmatoare, numai ca Filip nu papa 2 zile aceeasi mancare, asa ca s-a incheiat trilogia ciupercilor.

Clara, ti-am vazut hainutele, sunt superbe (si preturi de handmade ). Site-ul e frumos, copiii din poze, peisajele de pe fundal. Felicitari pentru inceput si sa-ti infloreasca afacerea.

Sara-Amira, am fost azi la locul de joaca de langa cuget liber, Jump se numeste. E foarte frumos, costa 10 lei ora sau 35 toata ziua, noi am stat 2 ore.

Mamici din Constanta, ne intalnim intr-o zi cu zmeuricile la locul de joaca?
Eu propun fie Jump (cuget liber) fie cel din Tomis (unde mi-am propus sa ajung maine dupamiaza sa-l incercam). Noi ne-am distrat frumos azi acolo, doar ca sunt mai putini copii, iar noi cautam mai mult socializare.

Pogos, eu iau spirulina de pe superalimente ro. E organica pudra, o combin cu uleiuri presate la rece sau cu apa. Eu n-am gasit prea multe despre spirulina, dar cred ca daca as astepta pana la 5 ani nu s-ar mai obisnui cu gustul. Am gasit despre alge ca sunt f recomandate inca de la 7 luni, asa ca i-am introdus-o in meniu. Acum imi cere si de doua ori pe zi.

Motana , buna idee cu Clubul Textilistilor, poate ajungem si noi de data asta.

Giova, ma bucur ca ti-a iesit painea! E asa buna cu cafea dimineata

Ma duc sa-l caut pe dr Oz. Nu stiu unde are mama euphoria. Apropo, am vazut ca din martie incepe Kate+8 si arata tare bine kate. Abia astept s-o vad. Si mi-ar placea si Sister-Wives. Il prinde cineva pe undeva?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
happy mei tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Noce mi se par asa scumpe locurile de joaca. e o adevarata afacere sa faci asa ceva. Ce bine ca piticii mei se joaca amandoi si ca mai avem o vecina care vine si se mai joaca cu ei.

Muffi iti doresc multa putere sa treci peste toate necazurile. Fii tare mami!

Apropo de ciuperci citeam ca sunt o sursa foaret buna de vitamina D si ca pe timp de iarna e bine sa fie consumate des ca ajuta la fixarea calciului in oase. Am incercat si eu sa le dau drob de ciuperci cu soia si nu a avut nici un succes. acum le-am luat ciupercute si vreau sa le fac umplute cu branzica si marar. poate am noroc si papa asa.

ma bag la somn ca maine ma asteapta o zi foarte incarcata.

va pup

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Vin cu cesti despre viata mea : de azi incepem constructia la casa si cica in 2 luni jumate o ridica la rosu.
Lucialu, am ales o echipa de mesteri ce sunt pocaiti de sambata, nu stiu ce religie e , dar clar nu lucreaza sambata. Sper sa iesim cu 127 euro/mp.

Fetelor, daca pana acum ma plangeam ca trebuie sa-mi caut de lucru, tocmai s-a ivit un post si daca-l vreau si ei ma accepta ar trebui sa incep fix peste o luna. Azi ma duc sa vad despre ce e vb mai exact. Solutia pt fetite ar fi bona, ca de gradinite nici nu poate fi vorba la varsta asta. Acum ma lovesc de problema bona. Cat costa o bona? Cum e prin tara chiar si in Bucuresti, ca nu cumva sa ma trezesc ca mi se cere ce-i peste piata? Ea de obicei si gateste? Ma ajutati, va rog, cu aceste lamuriri? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Elenada, e drept ca-s scumpe locurile de joaca, dar noi nu prea avem alternativa. Fratiori ioc, vecini ioc, playdates ioc, asa ca platim. In Bucuresti mergem la unul gratis, care e si f bun si plin de copii. Ne gandim si noi intens ca daca am mai avea 2-3 copilasi, am amenaja acasa. Adica bat site-urile de adoptii.

Azi vad ca e soare, poate iesim in parc sa mai schimbam peisajul.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
happy mei tai

Mergi la inceput