Zmeurici de iulie-august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sanatate multa la toata lumea!!!!!

Uliasi
, imi pare tare rau .
Fetelor, ma bucur ca ati redeschis subiectul mancare. Vad ca zmeuricii mananca relativ asemanator. Asa e si la noi cu masa. Dar, de cateva zile am introdus supica inainte de somnul de amiaz si le dau felul doi cand se trezesc. Azi am avut supa de cartofi cu ceapa si acum am tocanita de pui.
Poate intru mai tarziu ca s-au trezit fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

lucilau noi noroc de tine de cand ai zis de Vibrocil, il folosim cu succes cand e nevoie. Sanatate!
Giova noi tot cu dintii, da, merci de intrebare. In rest totul ok, iesim ziua cate juma de ora, maxim o ora ca ne ingheata toate cele, abia astept sa se termine iarna asta. Nu mai stiu daca ti-am mai raspuns, acum suntem numai noi doua aici si aici ramanem, eu cu Dari, mai avem sora cu nepotelul langa noi si mama.

Tot vreau sa ajung la intrunire la Clubul textilistilor, poate saptamana viitoare mergem si noi. Noce, veniti? Sau altcineva?

Darisia mea tot danseaza, de fapt se invarte mai mult prin casa, se uita la o soricioaica dansatoare, ii zice Angelina Ballerina, e faina, stie pe de rost o gramada de gesturi de pe acolo. Uneori ma mai imita cand fac tae bo, e durere mare, cum se arunca pe jos si trage pumni in aer

Elena, nu te-am vazut eu dar te-a vazut sora la tv, chiar imi zicea ca nu stia de unde sa te ia si si-a amintit de cand ne-am intalnit in parc. O sa fac si eu branzica de vaci cu fructe, dar ia zi, cam ce poti sa pui.. banana, mar si mai ce ar mai merge, ca nu am idee.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Buna seara fetele!Cam rarut dau pe aici.
Iulia- imi pare rau!Sper sa treci repede peste acest moment nefericit.Si noi am fost sapt trecuta la o zi de nastere intr-un loc de joaca.Asa s-a distrat.Si eu m-am simtit bine ca au luat-o domnisorele de acolo cum am venit si au avut grija de ea.Mai ma duceam sa vad ce face.I-au dat sa manance a mancat aproape cot la cot cu cei de 5-6 ani.
Lucialu-si noi suntem maraite de cateva zile plus tuse.
Giova- e bine ca ai inceput cursul macar mai faci si altceva decat casa si copii.Si eu vroiam sa fac un curs ceva in astia doi ani dar nici nu stiu cum au trecut.Eu de Rina nu am reusit s ama reapuc.Am mancat cat d cat mai rezonabi fata de cum mancam inainte de dieta.Am 69.5 deci cu -0.300gr fata de cat aveam cand m-am lasat de Rina.Nu mai beau Cola si asta se vede.
Bely-sa stapaniti sanatosi casutza.Cum mai e fata cu arsura?

Vad ca vorbeati de meniu, noi cam asa:
pe la 5 dim bea 150 ml de lapte
9-10 cand ne trezim micu dejun:fructe cu biscuiti/iaurt/paine cu unt si gem/paine cu ou/paine cu branza topita/sunca de pui
apoi mai rontaie ce prinde prin casa- fulgi de porumb/covrigei
pe la 16-cand se trezeste ciorbitza/supa/cus-cus/piure
18-la soacra mea prinde masa aia- castraveti/rosii/piure/cus-cus
20-21-iaurt/mancare gatita ce avem in ziua respectiva/paste/
23-200 ml lapte

Eu zic ca ar trebui sa ii dau supita inainte de somn dar cam niciodata nu reusesc.Am incercat azi si nu am mancat tot.Una peste alta mananca bine, si e pofticioasa, cand vede ceva cere.Bea apa cam 700 ml pe zi.

Am trimis-o azi la socrela dupa ce s-a trezit si am reusit sa mai fac cate ceva prin casa.E asa de maraita si plange din orice.Cred ca de fapt e alintata si i-am dat noi prea mult nas.
Vorbeste de ma doare capuuuuuuuuu.Intelege orice.si se face inteleasa.Vorbim cu ea si in turceste si romaneste si raspunde in ambele.

Muffi- ce faci?Mai treci pe la noi si pune pozici!
Ma duc sa pun mancarea pe foc ca vine sotu cu fata cu tot, o ia din drum.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Eu abia am aterizat acasa. Sotul a fost singur cu piticii si eu alergatura cu activitatile mele sociale.

Motana eu in fiecare dimineata le pasez mar, para si banana la care adaug in functie de sezon ce fructe mai sunt. Acum de exemplu le cumpar mix de fructe congelat din auchan. E plin de coacaze negre si rosii asa ca le-am tot luat din asta. Le-am mai pus si avocado vara bag nectarine, pepene. Merge pus si portocala dar piticii mei se irita rau de la ea asa ca nu le dau. Cam astea le combin cu branzica si uneori mai pun si cate doi trei biscuitei.

Noce nu am mai reusit sa intru pt ca am fost foarte prinsa cu motivul pt care am aparut la tv. E o perioada foarte plina pt mine. Ce imi place de voi ca va petreceti mult timp in aer liber. Super

Sanatate zmeuricilor bolnave

Noi cu mucisorii ne luptam dar bine ca nu e mai mult.

pupici

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara,fetelor

v-am citit asa cum am putut pe fuga.
Cu mare rusine dar cu tot dragul Giova iti uram pt 14 februarie un calduros "La multi ani!" sa fii fericita si mereu frumoasa in exterior si sufleteste asa cum te stiu.si imbratisez cu dragoste si pe cei doi smecherasi.

Fetelor,Sara_amira multumim si celor care au intrebat de noi,Noce cred..iertare dc uit pe cineva..suntem in stare emotionala cumplita,am avut saptamanile trecute clipe teribile.

Sufar enorm fetelor si nu are sens sa aduc aici toata uraciunea.
Sper sa trecem cu bine si peste incercarile astea noi,extrem de greu.Ma sustine moral sora mea din Germania,vorbesc cat de des pot cu ea,altminteri imi pierd mintile.Tare greu.

Va pupam cu dragoste si un dor de casa..habar nu am de ce cand citesc ce greu va este si voua cateodata ,basca vremea cumplita.
Noi ne chinuim cumplit cu mancarea..azi am incercat un pic de ou..faramitat nevoie mare..mi-a vomitat tot..singura mancare tot pasata pana la piure o mananca..cred ca va fi asa pana la batranete..stresant cand vad alti copii ce normal mananca.

la toata trupa.numai bine va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Buna dimineata!

intru ai eu pe fuga inainte de biserica.

Fetele din Constanta, voi in ce locuri de joaca mergeti? Eu am vanit la mama, as ramane mai mult dar e frig, mai frig ca in Bucuresti si ninge.

Muffin, imi pare rau ca suferiti, cu Dumnezeu inainte o sa treceti si peste perioada asta grea!

Lucialu, foarte bine ca duci pupa la biserica! Cum zicea si Motana, e bine sa fie atinsa de mir in orice fel, sa intre in biserica, sa vada icoane. Noi, in generatia noastra, suntem cam toate neduse la biserica, ne duce sufletul si viata cand ne vine momentul. Iar cu preotii, sunt oameni si ei, asa cum nu ne plac totii doctorii sau toate educatoarele, e f posibil sa nu simpatizam nici toti preotii.

Clara, ninge si la voi? am vazut ceva la stiri ...

Motana asa si noi, papa putin cand ii dadeau caninii. Acum papa mai bine si a pus tzitzi pe planul doi.

am fugit,
duminica frumoasa

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
happy mei tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Salutam si noi toata tufa,uram sanatate la bolnaviori.

Nu am avut chef de scris deloc,am tot citit,dar ma alearga Alex toata ziua,cad franta cand pleaca,sau cand se culca si ma oboseste rau vremea asta,nu mai vreau iarna,nu mai vreau zapada,gata sa vina primavara.

Alex e bine,butitele s-au uscat il dau cu crema de galbenele acum,e simpatic cum imi arata unde nu i-am dat.De mancat,mananca bine,mai putin carne,cred ca e vegetarian,il las in ritmul lui si asa e uriasul tufei.

Duminica placuta in continuare!

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Noce- locuri de joaca sunt in :city, tomis, dorally, mai e unu nou si f mare, pe langa Kaufland(asa am auzit nu am fost- cam langa fostu' sediu CugetLiber).da e foarte frig, nici nu prea am iesit zilele astea ca tuseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Sara-Amira, multumesc!
L-am vazut azi pe cel din City Mall, e pt copii, peste 3 ani, dar ne primesc. Si cam scumpicel, 20 de lei pe zi, dar daca nu gasim altul, bun si ala. Am fost si in Diverta sa vedem daca au loc de joaca, e unul minuscul, dar bun pt un sfert de ora acolo. Mai cercetam.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
happy mei tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna fete!

Sunt chiauna. De vreo 4 nopti nu dorm. Ii dau lui Tudor maselutele de sus si se chinuie ingrozitor. Sambata am fost si la o nunta si am apucat sa dorm putin dimineata, vreo 2 ore, ca mi-au dat piticii trezirea.
Din ce citesc, ai vosti copilasi mananca bine, al meu are un meniu de manechin:
- dimineata tzitzi
- pe la 11 fructele cu branzica de vaci, nuci si fructe uscate
- pe la 13.30 ciorbita sau felul doi
- pe la 17:00 un iaurt cu seminte de in, banana, avocado
- si pe la 21.30 lapte cu cereale
Iar la somnul de pranz si la somnul de seara tziti
Cam atat. Nu tu gustari intre mese, biscuiti sau altele. Mai roade cate un sticks, cred ca se scarpina de fapt la gingii
Si asta e meniul din perioadele fericite, ca acum, de cand cu maselele, e vai si-amar.

uliiasi imi pare rau sa aud vestea trista. Multa bafta luni!

Noce, vroiam sa te intreb ce spirulina iei pentru Filip. As vrea si eu sa-i dau lui Tudor dar ce am gasit s-ar da dupa 5 ani

muffinutaimi pare rau ca ai o perioada atat de agitata. Sper sa-ti revii repede

Mai vroiam sa zic cate ceva, dar am un mare gol in cap...cred ca de fapt motai...
Daca imi amintesc, revin.
Va pup

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput