Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***
Raspunsuri - Pagina 23
Ilinca_M. spune:
Uitati, in spiritul celor discutate, un subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161322&whichpage=1
La pagina 11 mi se pare ca Mihaelka si rrox au pus punctul pe i, m-au uns la suflet postarile lor!!
Urmariti si ce au de spus denizel, bird70 si desigur, simplyana noastra

denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Noi am fost ieri sa dam avansul pt locul de joaca unde o sa-i tinem ziua Adei si sunt asa incantata ca i-a placut acolo la nebunie, evident ca am plecat cu ochii in lacrimi !! asa ca pe 5 martie nu va faceti program, va asteptam la Deva !! |
Nu spune de 2 ori, ca stii ca noi suntem Ghitza-mushteriu' la plimbare!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Geanina, deci mama ta statea cu Micsu cat era bolnavioara Da..., asta e o problema la mine, mama e departe si nici nu e la pensie. Ne descurcam noi cumva.... Spor la cautat si sa gasesti repede o super bona!![]() |
Da... nu stiu cum o sa depasim si noi perioadele bolnavicioase... om vedea.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Anamariame, eu nu stiu despre ipsatia aia, dar stiu cat si-au batut capul ai mei sa inteleaga de ce imi sugeam degetul ( l-am supt pana la varsta scolara). Iti zic acum din perspectiva "actantului" nu a subiectului de studiu pentru parinti: nu ma simteam lipsita de afectiune ( si asta era data ca una dintre cauze), nu ma simteam singura( alta cauza), nu era mijlocul de a compensa cine stie ce frustrari, pur si simplu la somn ma simteam confortabil sugandu-mi degetul si imi era usor sa adorm. Cred ca la varsta de acum a Evei nu trebuie sa mergi prea departe cu supozitiile: exact ca in cazul Vitaminei care adormea mangaindu-i inelul lui Aris, al lui Vladimir care o trage pe Bianca de urechi, al lui Rares care se ciupeste, al lui fiu-meu care se mangaie pe burta ![]() |
Adela nu adoarme decat cu "nani" (Piticul Sneezy) in brate, daca nu il avem, e jale mare. Initial adormea tragandu-l de barba (acum a disparut obiectul muncii, e ras regulamentar piticul dupa atata dovada de afectiune) sau molfaindu-i nasul.

Denisa-Madalina
fericita de
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nu spune de 2 ori, ca stii ca noi suntem Ghitza-mushteriu' la plimbare! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pai atunci ce mai asteptati
?? Si nu veniti singuri din Bucuresti
!! Abia astept !!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Hello !!!
Iar a venit frigul
!! dar tot am iesit putin afara ca nu putem sta doar in casa si taaare mi-a placut de Ada cand am ajuns la trecerea de pietoni mi-a zis ca ea nu are oie ingura acolo si trebuie sa o iau de mana ! si la semafor a zis ca asteptam erdele, no m-am topit toata
!! ca sa nu zic ca astazi i-a zis mamei mele ca nu mai stie de la cine a primit un calut, a uitat Ada ![]()
Ilinca, multam de link, eu sunt abonata la teme faine de discutie, astept sa ma semnalizezi cand dai de ele !!
Cat despre super nanny, no comment , vorba Biancai cred ca s-a dat la iarba si a intrecut masura 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Eu sunt aici, dar KO.
azi-noapte am schimbat-o pe Anastasia de 5 ori- iarasi GASTRO. Si cam tot de atatea ori de diminata. Macar de data asta n-a mai vomitat. Sper sa nu ne strice planu pentru maine ca biletele sunt cumparate deja. Cum aici e vacanta, nu prea avem cum sa-i strangem prietenii lui Alex ca-s plecati cam toti. In +, cand am sunat pe la inceputul lunii, am descoperit ca nu mai au locuri dispo la organizat petreceri mari decat pentru aprilie. O tin numai in chefuri francezii astia.
Asa ca maine mergem (sper sa fie mai bine Anastasia) cu Kosta si toata familia aici http://www.sealife.fr/local/index.php. Au si un loc de joaca cu piscina cu bile dupa ce faci turul acvariului, treci si prin tub din ala transparent , unde esti inconjurat de pesti. Apoi mergem la restaurant.
Sa se repare burta Anastasiei.
Ne-au livrat ieri paturile suprapuse si sunt in mijlocul sufrageriei, asa ca bine ca n-am avut cu copii disponibili pentru maine (acasa) ca faceam dansul ploii in jurul lor.
Altfel, in toata nebunia asta(ca doar urlara pe capete din X motive) ma facui si "vedeta" pe canalul "MACUL"(unul local pentru partea de N ajudetului). Astazi aveam cursurile alea de lucru manual, dar in conditiile date era imposibil sa le tin, asa ca a ramas sa se descurce fetele cum pot si sa faca maracasuri ca din astea stie toata lumea. Cum le punea un nene desene animate coreene la final, mi-au zis ca ar fi bine sa-l duc macar pe Alex ca sa ma ocup de kkcioasa. Am ajuns acolo in acelasi timp cu aia, care venisera neanuntati, drept pt care a trebuit sa produc repede niste raspunsuri la intrebarile lor...Nici macat rujata nu eram
. Daca apare vre-un video pe undeva, va anunt ca altfel nici eu nu am cum ma admira(aveam o fata nedormitttta)ca de cand avem TNT (televiune terestra-nu stiu explicatile tehnice) nu mai prindem programul asta.Poate doar vre-un pesnionar sa se uite la el![]()
Kea
- Sunt atat de obosita acum ca nu sunt in stare sa ma exprim cum trebuie, dar sa stii ca am trecut pe unde esti tu acum...Nu intru in detalii ca am mai avut si colul deschis de la 4 luni si trebuia sa stau intinsa cat mai mult. Macar la mine se ducea Alex la cresa
Atunci ma simteam si ma framantam ca si tine.Acum...totul s-a estompat si zic si eu ca Monnvas: cand ii vad cum fac traznai impreuna....
Ghimbirul-daca nu esti obisnuita cu el in mancare, poate ar fi bine doar sa-l mirosi ca Anaan crud si sa te rezumi la pastilute sau ceaiuri cu ghimbir ca sigur gasesti la farmacie.
ana
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Pai atunci ce mai asteptati ?? Si nu veniti singuri din Bucuresti !! Abia astept !!! |
Eu glumeam, dar recunosc ca ne-ar face placere. Intreb motanul daca are liber we ala.

Denisa-Madalina
fericita de
Bianca2503 spune:
ANDIARORO, voi o tineti intr-o cacare continua. Naspa! Imi pare rau
KEA, stiu ca nu ai chef de glume dar de cand cu ghimbirul mi-am adus aminte de ginger beer. Poate asa merge.

Da..., asta e o problema la mine, mama e departe si nici nu e la pensie. Ne descurcam noi cumva.... Spor la cautat si sa gasesti repede o super bona!