Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisigri - trebuie sa mai scot si eu la lumina brazeltonul (ca trebuie sa-mi mai fac un update)

cum mai stai cu slabitul/mancatul/nemancatul?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gagici, va rog, sint tare speriata
\M-am dus azi la ginecolog la control de rutina si printre altele i-am spus si ca la unul dintre sini, daca string mamelonul, mai ies 1-2-3 picaturi de lapte.
M-a trimis sa fac radiografie de sa turceasca si examen de fund de ochi.
Am facut radiografia (pe care sint scrise niste povesti, nu e scris e bine sau e rau) si i-a aratat-o sotului si a zis ca dupa Rx inclina sa creada ca nu e o problema, dar sa vedem ce zice si fundul meu de ochi .
Voi, care ati alaptat si intarcat...ati patit asa cu sinii? Am citit ca practic el suspecteaza un adenom hipofizar (sau ma rog, una din cauze ar putea fi asta)...
Deci: ce fac sinii vostri dupa intarcare..?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

pisigri - la fel patesc si eu care nu am alaptat
m-am agitat si eu pe la doctori asta-vara
am facut eco la sani, analize de sange, control gineco
concluzia: nu am nimic suspect, in general se regleaza cam dupa 2 ani de la nastere (asta in conditiile in care prolactina a iesit in limite)
recomandare: de la dr gineco - nimic
de la dr homeopat- extract de mladite de zmeur+"nu-stiu-ce" de orz
nu am fost consecventa si nu am inghitit alcoalele alea decat vre-o luna ca m-a pocnit o durere de stomac (de la excesul de zel)
sper sa le reiau in curand (ma asteapta pe masa in bucatarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, eu am alaptat 2 saptamani exlusiv si daca strang sanii, inca mai picura 1 data, de 2 ori...nu mi-am pus niciodata problema ca ar fi ceva in neregula, de altfel eu fac periodic eco la sani si am mentionat asta dr-ului, care nu a zis ca ar fi ceva iesit din comun. Ce-i drept, ultima data am fost cu destula vreme in urma, ar fi cazul sa trec o astfel de vizita din nou pe lista.Floric, la fel ca si pisigri am vrut sa iti spun si eu, sa nu ii mai atragi atentia intr-un mod atat de evident, asta nu il va face decat sa insiste si mai mult asupra gestului. Imi amintesc si eu exemplul lui brazelton cu fetita respectiva, dar eu nu facusem legatura cu gestul lui Rares.Acum, ca tot am ajuns la discutia asta, am observat ca Evei ii cam place sa stea cu manuta in pampers , in special la somn. Am incercat mai multe variante: spalat bine, bine, dat cu crema, dat cu pudra, schimbat pampers ft des, nimic nu o face sa renunte. any ideas??Ieri am slabit 5 kilograme in 10 min M-a inchis Eva in dormitor, a incuiat usa cu cheia. Nu aveam niciun telefon la mine, nici laptop, doar o iesire spre balcon, care avea si usa spre bucatarie. Dar usa era inchisa. Dupa indicatii pas cu pas, a reusit Eva sa o deschida (ca de invartit cheia inapoi in usa de la dormitor- nicio sansa). Nu va mai spun ca dupa ce a ridicat de clanta pana la jumatate, mi-a spus sec: "Nu poate Eva, gheu!" si s-a dus sa scoata farfurii din dulapuri si sa se joace, iar eu ma rugam de ea din balcon sa mai incerce. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gagici, va rog, sint tare speriata
\M-am dus azi la ginecolog la control de rutina si printre altele i-am spus si ca la unul dintre sini, daca string mamelonul, mai ies 1-2-3 picaturi de lapte.
M-a trimis sa fac radiografie de sa turceasca si examen de fund de ochi.
Am facut radiografia (pe care sint scrise niste povesti, nu e scris e bine sau e rau) si i-a aratat-o sotului si a zis ca dupa Rx inclina sa creada ca nu e o problema, dar sa vedem ce zice si fundul meu de ochi .
Voi, care ati alaptat si intarcat...ati patit asa cu sinii? Am citit ca practic el suspecteaza un adenom hipofizar (sau ma rog, una din cauze ar putea fi asta)...
Deci: ce fac sinii vostri dupa intarcare..?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

M-ai pus sa ma bulanesc. Si am strans, Si iaca surpriza. Din sanul stang vad ca iese un lichis galbui. Strang si de dreptul. strang tare si vad ca iese la fel.

mai strang la stangul iese din doua locuri. Un lichid galbui, tulbure. A kind of colostru dar uleios si sa zic cleios si fara gust. Daca va e sila nu cititi! Va d ca e si lipicios pe mana.

Deci despre ce e vorba?

Am intarcat in iunie si am luat si dostinex. De atunci imi vine in fiecare luna cu aceeasi regularitate ca inainte de sarcina (adica 25 de zile) si nu iau anticonceptionale.

Mergi la inceput

Bianca, eu cred ca e normal sa curga. al meu e exact asa cum il descrii si tu pe al tau. Hai ca saptamana asta imi fac timp sa ajung la dr.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

de aceea trebuie facuta prolactina pt a vedea daca e ceva fiziologic sau o dereglare hipofizara

Mergi la inceput

aoleu ce senzatii tari anamariame
eu nu vreau sa slabesc 5 kg

Mergi la inceput

Da, nu a fost prea placut, Gianina. Sa stii ca daca asta e singura metoda, nici eu nu imi mai doresc sa slabesc :))Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Pisigri, eu am alaptat foarte putin ( exclusiv niciodata) si am vazut ca si mie imi mai iese cate o picatura de ceva - ca nu cred ca-i tocmai lapte, desi este albicios - dintr-un san. Pana acum nu m-am ingrijorat, oare ar fi cazul s-o fac?!

Mergi la inceput