Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***
Raspunsuri - Pagina 12
Bianca2503 spune:
Neata,
Gianina, dar tie de ce iti trebie bone? Pentr latl de la gradi pana vii t acasa? Poate vorbesti c vreo vecina daca ai. Ar fi bine sa fie o persoana din zona. Sa adopta si t varianta Dyanei.
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Eu am avut o ucenica, am hranit copilul, am mancat o salata( in timp ce visam la o pizza!)...de-astea nonvalentinoase Lui Andrei i-a mai aparut doar o pata . Azi i-am dat mancare de regim, sper sa tinem alergia sub control. |
Nici noi n-am sarbatorit cine stie ce

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Gianina34 spune:
bravo broscu
ce-mi place de el si cu operatiunea olita si cu autodesuzetirea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
Gianina34 spune:
bianca - am toata baza in gradi dar ce ma fac cu perioadele mucoase/tusitoare... cand suntem sechestrati la domiciliu?
ca eu doar pentru asta caut bona, nu vreau plimbata pe afara sau deastea... nu , doar curatat nasuc, dat siropuri/medicamente si distrat prin casa![]()
am studiat vecinele si am zis pas
mai aprofundez, mai aprofundez
poate am noroc sa mearga micsu' la gradi si saptamana viitoare sa am timp de cautat/gasit/instruit
Ela78 spune:
Simona, l-am admirat pe Stefan Banica Jr.Jr.
, pacat ca publicul era asa apatic, iar Luc e asa mare si bine dezvoltat, pare de cel putin 3 ani, si e asa frumusel blondut cu ochi albastri. Ce bine e sa ai frate mai mare, pe care sa-l imiti![]()
Geanina, deci mama ta statea cu Micsu cat era bolnavioara
Da..., asta e o problema la mine, mama e departe si nici nu e la pensie. Ne descurcam noi cumva.... Spor la cautat si sa gasesti repede o super bona!
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Gianina34 spune:
ela -ce mi-a placut cum ai descris toate minunile alea
deja le simteam/savuram gustul 
Gianina34 spune:
ela si mama mea e de departe (piatra neamt) dar a ta e muuult mai departe
Floric spune:
Of, Gianina, ce pacat ca nu esti mai aproape. Eu ii mai povestesc mamei despre voi, care cum cautati bone, si tare va mai vaita...Numai ca solutia ei nu se poate. Ea v-ar ajuta si v-ar lua copiii sa ii tina cat aveti probleme.
In alta ordine de idei...O "broblema" de-a lu Raresu...Depasind etapa gaurit buricul, tras de putza, bagat dejtul in alte gauri
...acum (de fapt, asta a fost prima manifestare din lungul sir al ciudateniilor lui, dar care nu a trecut pana acum...) este ciupitul.
In sensul ca, atunci cand incearca sa adoarma se ciupeste de gat, sau de dupa ureche. E ca un fel de ...supt degetul....varianta RARES. De asemenea, cand se supara sau are nervi de interzicere de ceva la fel, se ciupeste. Sau noaptea cand se mai trezeste si pana adoarme la loc de asemenea se ciupeste.
Broblema e ca desi eu ii tai unghiile scurt, scurt, tot are semne pe gat. De cate ori il vad ii dau mana jos sau ii atrag atentia ca ma supara si sta cuminte dar in somn ii dau mana jos, dar se enerveaza si scoate mana cealalta...si atunci is nevoita de-o parere sa il las ca sa adoarma. Ma enerveaza gestul in sine si faptul ca are semne pe gat. Are si pielea fff sensibila si imediat se vede orice semn.
De cate ori vad vreun semn pe gat si il intreb ce a facut pe gat stiti ce face...ridica din umeri astfel incat sa isi bage capul intre umeri si nu se vede gatul...Smecher, nu?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
floricule - 
nu stiu ce sa te sfatuiesc cu ciupitul
probabil ca trebuie rabdare multa si ... sa astepti momentul desciupitului (ca si asta e in seria intarcat, desuzetit...)
ce mananci astazi?
pisigri spune:
Floric, Brazelton zice (am citit chiar aseara) ca tot atragindu-i atentia sa nu mai faca un anumit gest nu facem decit sa ii fixam comportamentul nedorit.
Zice ca trebuie ignorat verbal, dar identificat in ce momente apare ticul: daca e de plictiseala trebuie antrenat in ceva, daca e de oboseala/supraagitatie trebuie tinut in brate, leganat si soptit ca sa se linisteasca, etc.
El dadea exemplul unei fetite care se masturba, parintii o tot opreau pina au vazut ca incepuse sa se ascunda ca sa faca asta, in aceasta faza au vorbit cu nenea Brazelton si au ajuns la concluzia ca facea asta cind o agita vorbitul mult, de catre multe persoane, in aceeasi camera cu ea; sfatul a fost ca atunci cind observa ca devine agitata, parintii sa ii ofere o scurta pauza intr-un mediu linistit, ca sa nu mai simtanevoia gestului respectiv.
Poate ti-am fost de folos. Sau poate e doar o etapa ![]()
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)