Calendarul gradinarului vesel (17)
Raspunsuri - Pagina 20
lorellay spune:
mama..cata informatie aici...
mi-e drag de voi, dar sunt pedinafara cu ce vorbiti voi.Mi-as dori si eu...gradina, dar stau la bloc..si pot sa sper macar la cateva plantute.
Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...
lbelciug spune:
Canuta, e vorba de ulei horticol.
Eu am o intrebare legata de petunii. Am pastrat in ghivece petuniile inflorite anul trecut. Peste iarna le-am taiat de la baza si le-am pastrat la rece. De cca o luna le-am scos la caldura insa nu vad progrese cu ele, au iesit doar 2 fire verzi in 2 ghivece. Am gresit cu ceva?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
leeloo2004 spune:
Liviana, si eu le-am lasat in ghivece - dar nici nu le-am taiat si nici nu le-am bagat in casa - le-am lasat pur si simplu afara. Eu le-am pastrat in ideea ca vor iesi plante noi din semintele scuturate, nu din plantele vechi...sunt curioasa daca iese ceva, nici nu m-am gindit sa procedez ca tine...
Asa cum banuiam de ieri, azi-dimineata mi-a inflorit prima narcisa... i-am facut o poza, dar de bucurie nu am focalizat pe flori, ci pe frunze asa ca o sa repet "figura" maine...
Ma duc sa fac capitol nou!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Lorellay - ce conteaza cat de mare e gradina sau daca e in curte sau pe balcon?? Pe noi ne undeste pasiunea pentru plante, flori, gradinarit, asa stai cu noi!
Dragelor, am facut CAPITOL NOU asa ca va invit sa continuam discutiile...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.