Gradinita/cresa zona Grigorescu/Titan/Pallady
Buna,
Ma nunesc Raluca si sunt mama unei fetite de 1 an si 5 luni care din septembrie va merge la o gradinita sau la o cresa. Va rog sa imi dati si mie o parere sau o idee de o cresa/gradinita care primeste copii de 2 ani si care sunt curate, unde copii sunt ingrijiti si mancarea sa fie "ca acasa". Stiu ca inscierile se fac in lunile aprilie - mai si vreau sa cunosc pana atunci cateva locuri. Dupa recomandarile voastre sa mergem sa vizitam. Multumesc anticipat pt orice ajutor.
Raluca
Raspunsuri
cosmynik spune:
Buna!
Si eu am o fetita de 1 an si 2 luni si as vrea sa o inscriu la cresa pentru toamna viitoare. Atunci va avea 1 an si 9 luni. Cea mai apropiata cresa de mine este cresa nr.32, str. Prevederii(zona Pallady). Intentionez sa merg sa o vizitez pe la sfarsitul acestei luni. Daca cunoaste cineva informatii despre aceasta cresa, rog sa le impartaseasca si aici.
Multumiri anticipate!
Cosmina, mami de Emma
dilaural spune:
Buna!
Si eu astept pareri/ impresii/ recomandari referitoare la cresa/ gradinite de la 2 ani din acesta zona (sau si zona mai extinsa...). Ma intereseaza in mod special cele particulare ca pe cele de stat le-am vazut si deja mi-am facut o parere.
Multumesc anticipat!
rebemic spune:
Buna!
incercati gradinita si cresa English Adventure, se afla in zona Decebal, str. Voronet. Eu am fetita de 1 an si 8 luni care merge de 2 saptamani acolo, pana acum sunt multumita.
vrabiuta spune:
Raluca, iti recomand sa vizitezi Centrul educational Fecioara Maria, este in zona Baba Novac.
Succes sa gasiti cea mai buna gradinita pentru piticuta ta!
cristinamh spune:
ai si cresa titan 4, aproape de policlinica titan.
de stat si ok.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii, cu premii de la Editura Edu
luminita2008 spune:
ai mei sunt la cresa titan 4 si, zic eu, indeplineste cerintele tale. cel mai bine mergi sa vezi, ca sa-ti faci o parere.
bafta.
davandreea spune:
deci ne poti spune si noua cum e titan 4 cati bani se ocupa doamnele mancarea e buna facuta acolo au schimburi pt copii etc....
davandreea spune:
Cosmina eu am fost acolo ieri....deja pt la toamna sunt inscrisi 80 copii pe 15 locuri .............in rest am auzit numai de bine de cresa asta , e nerenovata insa e f curat...