Gradinita/cresa zona Grigorescu/Titan/Pallady

Gradinita/cresa zona Grigorescu/Titan/Pallady | Autor: ralucatyo

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ma nunesc Raluca si sunt mama unei fetite de 1 an si 5 luni care din septembrie va merge la o gradinita sau la o cresa. Va rog sa imi dati si mie o parere sau o idee de o cresa/gradinita care primeste copii de 2 ani si care sunt curate, unde copii sunt ingrijiti si mancarea sa fie "ca acasa". Stiu ca inscierile se fac in lunile aprilie - mai si vreau sa cunosc pana atunci cateva locuri. Dupa recomandarile voastre sa mergem sa vizitam. Multumesc anticipat pt orice ajutor.
Raluca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Buna!
Si eu am o fetita de 1 an si 2 luni si as vrea sa o inscriu la cresa pentru toamna viitoare. Atunci va avea 1 an si 9 luni. Cea mai apropiata cresa de mine este cresa nr.32, str. Prevederii(zona Pallady). Intentionez sa merg sa o vizitez pe la sfarsitul acestei luni. Daca cunoaste cineva informatii despre aceasta cresa, rog sa le impartaseasca si aici.
Multumiri anticipate!

Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna!

Si eu astept pareri/ impresii/ recomandari referitoare la cresa/ gradinite de la 2 ani din acesta zona (sau si zona mai extinsa...). Ma intereseaza in mod special cele particulare ca pe cele de stat le-am vazut si deja mi-am facut o parere.
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rebemic spune:

Buna!
incercati gradinita si cresa English Adventure, se afla in zona Decebal, str. Voronet. Eu am fetita de 1 an si 8 luni care merge de 2 saptamani acolo, pana acum sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

Raluca, iti recomand sa vizitezi Centrul educational Fecioara Maria, este in zona Baba Novac.
Succes sa gasiti cea mai buna gradinita pentru piticuta ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ai si cresa titan 4, aproape de policlinica titan.
de stat si ok.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii, cu premii de la Editura Edu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ai mei sunt la cresa titan 4 si, zic eu, indeplineste cerintele tale. cel mai bine mergi sa vezi, ca sa-ti faci o parere.

bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davandreea spune:

deci ne poti spune si noua cum e titan 4 cati bani se ocupa doamnele mancarea e buna facuta acolo au schimburi pt copii etc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davandreea spune:

Cosmina eu am fost acolo ieri....deja pt la toamna sunt inscrisi 80 copii pe 15 locuri .............in rest am auzit numai de bine de cresa asta , e nerenovata insa e f curat...

Mergi la inceput