Prietene la bine si la greu - 105

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

'neata

Dau si eu cafea, multa. Sunt rupta si Vlad s-a cam miorlait noaptea trecuta. Azi am fost la numarat de outze, stau binisor .
Revin

O saptamana faina

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

iuhuuuu, traiasca outzele

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

'neata

Dau si eu cafea, multa. Sunt rupta si Vlad s-a cam miorlait noaptea trecuta. Azi am fost la numarat de outze, stau binisor .
Revin

O saptamana faina

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

iuhuuuu, traiasca outzele

subscriu

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

ma inscriu si eu cu brio in categoria cafea in vena. ieri ne-am intors de la inmormantare pe la 7, si Alex l-a vazut pe tasu' dupa o saptamana. a ramas cu gura cascata cand l-a vazut, de parca nu-i venea sa creada. a plecat dupa vreo 2 ore si am ramas cu alex tot la ai mei, pana se intoarce, miercuri sau joi. de cand am ajuns a fost tot timpul agitat, iar la culcare a avut o frichineala pana la ora 12, cand am vrut sa ii dau niste nurofen, gandindu-ma ca il dor dintii ca prea gemea, dar a vomat tot.
am revenit la leganat si tztz si pe la 1 a adormit. la 8 insa era treaz si fresh, de parca ar fi dormit toata noaptea

Many

felelor, super intalneala ce ati avut ieri!

pup mamicile obosite si fulgusorii bolnaviori!
o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, sar repede cu niste cafele pentru fetele adormitele si cu niste pupici pentru fulgusorii bolnaviori, insanatositi-va repede repede! Many Un pup special, sa-ti traiasca outele. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Dana- sorry nu stiu sa zic nimik despre petele cu pricina, orice ar fi sper sa treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari

Many

Simina,sanatate ranjitei

Super intalneala la Lili...niste frumosi cu totii

Dupa ce saptamana trecuta m-a tinut vreo 2 zile Eva ocupata cu schimbatul de pampers din ora in ora pe motiv de kk cam prost (suspectez o varza de Bruxelles pe care am aburit-o si i-am servit-o) astazi se pare ca e randul lui Dragos; pana la ora 12 cand a adormit am schimbat 5 pampersi... inceputul a fost la 5 dimi,dar sper ca s-a oprit rezervorul . Haba rn-am care ar fi cauza,ca nu a mancat nika aiurea, pana acum la dinti nu facea asa, temperatura e in urcare,dar nu are febra (la 12 la culcare avea 37.9 rectal,de la 37.2 la 8 dimi)

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Gabitza se spune ca nu se ia temperatura imediat dupa ce face kk copilul ci dupa cateva minute bune. (eu asa stiu)

Sanatate puisorilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

Gabitza se spune ca nu se ia temperatura imediat dupa ce face kk copilul ci dupa cateva minute bune. (eu asa stiu)

Sanatate puisorilor bolnaviori.

ALI mama lui MIHAI

nu stiam, mersi de info...ii mai iau la trezire.... asta daca nu gasesc un kk iar

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gabitza, nici imediat dupa trezire nu prea se ia temp, pe motiv ca oricum e mai ridicata putin dupa somn.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Si eu prin zona, ma inscriu la cafea... cat mai multa. Avem si noi nspe treziri pe noapte, maraieli si foieli. Asta de vreo 2 saptamani deja, asteptand cele 4 maselute care stau sa iasa...

Sunt un car de nervi, s-au gasit si astia sa ia gazul exact acum, cand am mancare in cuptor si pe aragaz. Noroc ca am reusit sa coc deja tarta cu visine.

Meniu special pt azi (pt sot): ciuperci umplute la cuptor si ceva cartofi. Tarta de visine. Daca nu vine repede gazul va manca sarmale in loc de ciuperci.

Intre timp am aflat ca nu am gaz pana pe la 18. Am inceput mesajul de vreo 2 ore...

la toata lumea

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput