Anunt curs de prim ajutor pentru parinti!

Anunt curs de prim ajutor pentru parinti! | Autor: Grishca

Link direct la acest mesaj

As vrea sa informez parintii din aceasta comunitate despre un curs de prim ajutor pentru parinti al Crucii Rosii Romane. Cred ca ar fi oameni interesati, numai ca nu stiu unde sa postez. Ma poate indruma cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Deja ai postat Grishica, spune-ne mai multe, unde, cat dureaza, cat costa

de Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

posteaza aici cu incredere detaliile cursului - sunt informatii de natural generala si sunt sigura ca multi utilizatori ar fi interesati.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

De la inceputul anului 2011 Crucea Rosie Sector 6 organizeaza curs de prim ajutor pentru parinti. Cursul se adreseaza acelora care au copii si vor sa stie ce sa faca in diverse situatii, atunci cand copiilor sau celor apropiati li se intampla cate ceva care le pune in pericol sanatatea sau viata.

* Persoane care ar putea fi interesate: Parinti cu copii nou-nascuti si bebelusi varsta 0-3 ani;
* Parinti cu copii cu varste intre 3-14 ani;
* Educatoare;
* Bone/babysiter;
* Profesori;
* Lucratori in domeniul social;
* Oricine doreste sa stie cum sa actioneze pentru a acorda primul ajutor

Cursul este o versiune adaptata a cursului de prim ajutor organizat in general de Crucea Rosie Romana, cu insistenta pe manevrele efectuate la copii in situatii ca: electrocutare, inec, accident rutier, sufocare, hemoragii, plagi, entorse, luxatii, fracturi, arsuri, insolatie, intoxicatii, convulsii.

Cursul dureaza 12 ore (2 zile) si costa 150 lei pentru o persoana.
Inscrierile se fac prin e-mail sau telefon.
Urmatorul curs are loc in 2 – 3 aprilie 2011.

Tel / Fax: 004 021 3131499

Email: crucearosie.sector.6@gmail.com

Daca veti avea curiozitatea, gasiti si anuntul legat de acest tip de curs la
adresa http://www.crucearosie6.ro la capitolul noutati.

Multumesc!

Mergi la inceput

Cursul se va tine in Bucuresti la o locatie ce va fi anuntata ulterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pentru provincie nu? Eu stiu ca am intrebat odata la Crucea Rosie si mi-au zis ca urmeaza sa se faca si la noi, in Piatra Neamt. A trecut mai bine de un de atunci.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

poate suna stupid: cursurile de Crucea Rosie nu sunt gratuite?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

corect Androix!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Puteti solicita la telefonul de contact orice informatie. Cu siguranta acolo veti primi cele mai bune raspunsuri. Eu nu lucrez la Crucea Rosie. Sunt doar un parinte care a intart in posesia acestei informatii si am simtit nevoia sa o impartasesc si aici.

va multumesc

Mergi la inceput

Va reamintesc: Se apropie data pentru urmatorul curs!

Mergi la inceput

Buna ziua,

Va informam ca in 7-8 mai 2011 Cruce Rosie Sector 6 organizeaza un curs de prim ajutor adresat acelora care au copii sau lucreaza cu copiii.

Cursul dureaza 12 ore, se desfasoara in doua zile cate 6 ore pe zi si costa 150 lei pentru o persoana. In cazul in care alegeti sa mai aduceti pe cineva la curs impreuna cu dumneavoastra, costul va fi 200 lei in total pentru ambele persoane.

Orele de desfasurare sunt 9.00-15.00. Locatia de desfasurare va fi anuntata celor interesati cu cateva zile iniante de desfasurarea cursului. Va rugam sa ne confirmati daca sunteti disponibila/disponibil ca sa participati.

Cursul se adreseaza acelora care au copii si vor sa stie ce sa faca in diverse situatii, atunci cand copiilor sau celor apropiati li se intampla cate ceva care le pune in pericol sanatatea sau viata.

* Parinti cu copii nou-nascuti si bebelusi varsta 0-3 ani;
* Parinti cu copii cu varste intre 3-14 ani;
* Educatoare;
* Bone/babysiter;
* Profesori;
* Lucratori in domeniul social;
* Oricine doreste sa stie cum sa actioneze pentru a acorda primul ajutor

Cursul este o versiune adaptata a cursului de prim ajutor organizat in general de Crucea Rosie Romana, cu insistenta pe manevrele efectuate la copii in situatii ca: electrocutare, inec, accident rutier, sufocare, hemoragii, plagi, entorse, luxatii, fracturi, arsuri, insolatie, intoxicatii, convulsii. Detalii suplimentare la http://www.crucearosie6.ro/noutati/

La finalul cursului, absolventilor li se elibereaza un certificat care atesta cunostintele de prim ajutor dobandite. Certificatul se elibereaza la 7 zile dupa absolvire.

In cazul in care nu mai sunteti interesat si/sau nu mai doriti sa fiti informat despre urmatoarele cursuri de prim ajutor pe care le vom organiza, va rugam sa ne atentionati.

Multumim!

Mergi la inceput