Aradence DC - (159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni draga, bafta la toate cele! Pai eu nu duc diseara copiii la scoala si gradi, diseara doar pun plasa in masina ca sa fie pe maine acolo. Intelegi acum ce-am vrut io sa spun? Ca nu m-am exprimat chiar dechiar.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioai, numai acum am observat ca am 4 stele albastre. Ca ma uitam la steaua ta, Moni. Pai ar trebui sa-ti puna vreo 3 din-alea, nu? Tot la 10.000.
Cristiana, ma bucur pentru tine ca ti-e asa de bine acolo!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA chiar dechiar na pentru ideea cu stelele
Acum pricepui si cu bagajele.Hai ca daca scap de ziua de zi poate-s mai lejera dupa aia si ne putem intalni undeva sa iau eu plasa.Naspa e ca inca nu conduc o vreme,pana nu imi scot firele.Is cam brusca si sa nu dau prea tare maini pe-acolo cu schimbatorul de viteza.
Sau sa le lasi iar la Flavia? (Flavia cred ca face cu nervii ca ajuns ca depozitul de bagaje din gara ) Nu de alta dar miercuri am drum la doctorita,la policlinica,deci f.aproape de ea.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni, bafta la interviu. Nu te mai intorci la vechiul job?
Cristiana ma bucur ca iti place la noul loc de munca.
Eu am inoportunat-o azi pe Flavia cu o vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Naaaa, Gabi, nu m-ai inoportunat deloc si astept orice vizita, e mai greu cand is foarte ocupata, dar io ma bucur cand cineva trece pe la mine.

Moni, bafta sa fie cum vrei tu la interviuri.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, n-ai primit maletele?
De cateva zile tot imi propun sa te sun, dar nu mai reusesc.

Moni, cum a fost la serbare si la interviu?

Si eu am fost la scoala azi dupa masa, am avut o mica serbare pentru mamici de 8 martie si apoi activitati cu mamicile, cadouri, prajituri, suc...chefuiala.
Am ajuns acasa franta, mai ales ca am avut o zi groaznica la lucru. N-am avut timp nici sa merg la baie pana la 12, ce sa mai mananc...pe la 11 si ceva am luat o ciocolata din sertar si am mancat-o aproape toata, au mai ramas 3 patratele.
Demult n-am avut o perioada asa obositoare, efectiv nu mai am chef de nimic acasa, daca ma pun seara la calculator adorm in 5 minute.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, no imi pare rau de pisicuta (martisor), ce sa faci cu barbatii astia mici...
Acusi o tii in brate pe bb-lina. Si eu abia astept sa o vad.

Cristiana70, ma bucur ca-ti place si te simti bine la noul loc de munca.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, nu a venit aia, scriu pe forum si va sun cand vine.

Cunosc foarte bine starea de oboseala pe care o descrii, din pacate .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

ioi eu acum am ajuns acasa de azi dimineata, zburd ca o capra daca nu ma mai doare spatele si sunt plina ca un butoi cu energie.

Moni multa bafta la interviu. sa-ti dea astia un sac de bani.

cristiana ma bucur ca te simti atat de bine la noul loc de munca.

Voi ce tot faceti cu plasele alea? Sa inteleg ca va dati plasa una alteia?

Ildi tu iar esti in perioada de numa citit?

Clau de ce intri atat de rar si de pe scurt?

Nu facem o intalnire cu muult ras?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si io vreau la intalnire cu mult ras
MIHAAA pai tu nu stii ca cuvintele italian si sac de bani sunt incompatibile?
ALINA hai ca mi-e lene sa reiau,am scris o kila dincolo,oricum stiu ca mai cititi si pe-acolo pe care va intere,iar pe care nu,macar nu le plictisesc.
Oricum nu e nimic interesant - serbarea normala ca de obicei.Interviul pe fuga ,interviu preliminar,nu s-a discutat de salarii.Daca oi fi cumva selectata,suna ei.
Da' la ce nasol ma simt azi (is si la CM ),sincer am chef numai de citit si dormit macar inca juma' de an .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput