Aradence DC - (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani Carmen!!!!! Sa traiesti an multi si frumosi!

La multi ani Ovi de ioana. Sa ai putere sa te descurci cu pufisorii.

Cristina, da, da recoltez, in fiecare seara cand ma pun in pat imi amintesc ca nu te-am sunat.

picacioaselor noastre.

Alina zi-mi si mie daca Ade a primit martisorul de la baietii mei, ca eu n-am reusit sa ma dumiresc. Am facut o pisicuta special pentru ea.

Sa vedeti faza dupa ce ne-am muncit si am facut niste martisoare absolut superbe, i-am dus pe pitici la gradi numai ca sa dea martisoarele ( ca sunt bolnavi si-i tin acasa), cand au ajuns acolo n-au mai vrut sa le dea. Asa ca i-am lasat pana la pranz doar-doar ii convinge educatoarea sa dea martisoarele. De dat le-au dat , dar nu mai stiu daca la Ade a ajuns ala care trebuia cu dedicatie speciala.

Atat ca-s super zorita si stresata, se pare ca vindem apartamentul cu 2 camere. La un pret mult mai mic decat am vrut noi, dar asta e , eu nu mai am nervi sa stau sa vad cum trec zilele, preturile se duc in jos si eu tot in varful muntelui la etajul 4.

A, si nu stiu ce-am patit dar nu ma mai doare spatele

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI CARMEN!
LA MULTI ANI OVI!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, Ade a primit doua martisoare, unul din parte lui Victor si unul din partea lui Matia. I-a da Raluca sa-si aleaga, si-a ales Tweety si o albinuta.
Ma grabesc sa plec spre casa...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani sarbatoritior de astazi, Carmen si Ovi!

Miha, voucherul sta in sertar pentru Ghighirica, da un semn cand il vrei. Ma bucur ca nu te mai doare spatele!

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

No servus fetele, cica mai intru si eu sa-mi fac norma de douaspe mesaje pe an ...

La multi ani sarbatoritilor nostri, si mai ales voua tuturor doamnelor si domnisoarelor va doresc o primavara minunata. Inchideti ochii la gerul si ceata de azi dimineata si puneti-va in gand sa fiti fericite si frumoase, si precis va fi bine !

Eu sunt total prinsa de noul job, imi place foarte mult si ma simt ok in colectiv, e un fel de mare familie in care se poate vorbi si dezbate liber, in care se poate rade si glumi dar si munci serios. Simt ca am facut o alegere buna, incep sa-mi intru in mana cu unele probleme si sper sa nu dezamagesc pe nimeni pentru alegerea facuta.

David e bine, nici la noi nu se tine serbare de 8 martie (am fost foarte dezamagita) dar s-au strans niste banuti pentru cadouri si flori. Sa fim seriosi, traditia asta e veche de cand lumea, n-o sa se schimbe acum, si nici nu mi se pare un capat de lume. Ieri David a dat martisoare la toate educatoarele si tantile de la gradi, plus la tanti acasa, eu o privesc ca pe un simbol al primaverii, nu obliga nimeni pe nimeni la martisoare de aur sau alte extravagante.

Va pup , ma duc sa stau de povesti cu micul meu cavaler.

PS Fetele cu cazaturile, n-am inteles nici eu care a fost mai norocoasa dintre toate la pozitii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Carmen!
La multi ani, Ovi!
LA multi ani tuturor si o primavara minunata chiar daca afara ningee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Carmen
Sa ti se implineasca tot ce doresti tu si cat mai putine fire albe .

Ovi

Fetelor, mai ca as cadea si io daca pot sa aleg pozitia .

Clau, sper sa-ti treaca durerile repede.

Gabi, lasa ca iei alt telefon si gata. Bine ca esti ok.

Ada, tie nu stiu ce sa-ti spun .

Cristiana ma bucur ca-ti place acolo, e fain cand ai asa colectiv, io .

La locul de joaca am fost eu cu Cristiana si a fost bine.

Io bag pe sub nas niste cioco .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Uff Alina ce ciuda imi e. Baietii astia, degeaba viitori barbati batuti in cap. Era de-a dreptul superba pisicuta aia, cu ochisori care se miscau si a trebuit sa le-o pun pe-o broscuta testoasa pe care au umplut-o de inimioare si floricele. Si n-au mai tinut minte domle cand sa-l dea pentru cine l-au facut

In seara asta am avut intalnire cu Ghighirica care si-a schimbat mutrita ca acu seamana cu mine si cu Vic. Atat sunt de emotionata ca acum nu mai pot dormi. Gagica se juca cu degetele de la picioare, sau poate facea matematica si nu i-au mai ajuns cele de la maini?

Ma bag la un House ca pe asta sigur adorm.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, cum esti? Mie deja mi-i rusine de tine de cand tre' sa-ti aduc plasa buclucasa... Diseara o pun in masina si dupa ce scot copiii de la scoala, gradi te sun sa cobori sa ti-o dau.
Ducky, tie unde pot sa-ti aduc tava?
Asa deci Flavia, mie n-ai ce sa-mi spui! No bine...
Nu mai stiu care ati intrebat de locul de joaca de la Real. Noi mergem destul de des, cand ma opresc la cumparaturi ii las o ora acolo, si asa linistita sunt!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SALUTI!
ADAAA nu chiar azi ca nu pot La 16 is la serbarea Dianei si de-acolo fug la ... un interviu la o firma italiana Ca nu v-am povestit cum cu o seara inainte de operatie dadeam interviu preliminar telefonic in italiana la o o tipa de la o firma de recrutare.Si pana la urma a iesit cu distractie majora ca ma mai sunat si cand ma intorceam de la Cluj si dupa aia si abia intr-un final m-am prins ca de fapt sunau doua tipe care voiau sa ma trimita la aceeasi firma.Si nu erau colege care nu stia una de capul celeilalte, ci ... de la firme de recrutare diferite Cand m-am prins,am ajuns de radeam singura prin casa.Le-am trimis CV tradus in italiana (ca amandoua mi-au cerut aceeasi chestie) in acelasi timp sa aiba sanse egale si s-a miscat mai iute cu fixarea interviului aia cu pretentii mai putine.Na chestia e ca eu mai am aproape juma' de an de stat in CIC ,dar din cate am investigat e genul meu firma asta si daca mi-ar oferi ceva parale de parale,as renunta la CIC.Cam cu asa ceva ma distrez eu in asteptarra biopsiei Ah si sunt si in forma maxima pentru interviu : cu herpes la gura si la CM

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput