Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Felicitari Danangie!!!!!!!! Sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de familia ta minunata!
Fetelor, sotia lui Razvan nu e Creata, e o tipa Diana. Acum imi amintesc ca am citit povestea nasterii Iancai pe forum, la sectiunea aceea cu Nasterea unei stele. O sa caut din urma. Am retinut-o pentru ca a nascut cu fostul meu medic si avea numai cuvinte urate la adresa lui. Daca gasesc ceva va spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Ola, ola!
katteryna, nu te-am uitat cu cazarea, dar inca nu m-a sunat cumnata-mea sa imi zica daca a vorbit cu vecina sau va tine la ea. Daca nu ma suna azi, o sun eu maine. Am trimis si eu niste formulare de 2% la maica-mea la Corabia, mi-a promis ca se ocupa ea. L-am rugat pe sot sa dea si el la serviciu. Ma bucur enorm ca s-au strans deja atatia banuti, eu sincer am ramas cu gura cascata si am inceput sa . Sper ca trandafirasul e mai bine cu raceala
danangie, soacra cu 3 nurori Bine ai venit, Marco!
vik, bine ca nu e nimic grav. Te inteleg, ca si eu stau de 2 zile cu ochii pe Luca ca mi se pare ca ar clipi prea des, parca si strange un pic din ochisori, plus ca ieri lui Matei i-a curs de 3 ori sange din nas. El a mai avut episoade de-astea, cam o data la 2 luni, nu curge mult, dar e groaznic sa il vad cu fatzuca lui dulce plina de sange. Si pana acum i-a curs doar o data in ziua respectiva, ieri de 3 ori...Doctorita cica ar avea o fragilitate vasculara. Si am citit pe net ca ar avea legatura si cu lipsa de calciu, ei au fontanela inca mare din cauza de prematuritate. Incerc sa fiu calma.

Un brat de fetelor care s-au ocupat de blog, fan-page, buton de pay-pal - toata admiratia mea, atat pentru initiativa si dedicare cat si pentru pricepere. Moni, pentru umanitare

In alta ordine de idei, are cineva idee, noi suntem obligate sa ne intoarcem la serviciu cand fac copiii 2 ani, sau cand se fac 2 ani de cand primim indemnizatia. Ca la mine, cel putin este diferenta de 1 luna jumatate intre cele 2 posibilitati. Din cauza celor 42 de zile obligatorii, sau cate erau, cand esti in concediu de lauzie, nu de indrumare a copilului.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
www.facebook.com/album.php?aid=199702&id=828628953&l=148be6c59d" target="_blank">poze cu noi

of, of, sper sa nu fie nimic la nici unul dintre puisori..
eu stiam ca atunci cand implineste copilul 2 ani, nu conteaza cand ai inceput sa iei indemnizatia....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

diana21 cred ca e sotia lui razvan...

Selenica, nasol de viata mea daca i dreptate. Eu la 1 august ar trebui sa ma duc la munca si in august se inchide cresa pentru renovari. Si mama nu poate sa isi ia concediu vara, o luna in nici un caz...Hmmm, studiem problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, am gasit-o pe Diana. Se numeste Diana21 si aici si-a scris povestea naserii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981&whichpage=1
Sigur e ea pentru ca pe fetita o cheama Ianca si in povestire aminteste de sotul Razvi.
Dar am vazut ca nu a mai scris pe forum din martie 2010. Acuma cum ziceti sa facem? Sa ii trimitem un mesaj privat ca poate il vede? Se ofera cineva sa scrie un mesaj frumos si impresionant catre ea? Eu nu ma prea pricep la treburi din astea, nu am talent, dar daca nu se ofera nimeni o fac eu. Eu ma gandeam la Liliana () ca ar putea face un mesaj pe cinste, ca acela de pe blogul ei!

Mergi la inceput

selenica, ai avut dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Mimika multumim pentru tot! Raisa e de azi de dimineata un pic mai bine, cred ca se si vede ca am stat mai mult pe forum In legatura cu lipsa de calciu, Raisa avea la un moment dat predispozitie catre rahitism in sensul ca avea toracele un pic evazat, desi ii dadeam vigantol in fiecare zi. Apoi medicul pediatru ne-a recomandat vigantoletten 1000 si zau daca nu s-a vazut diferenta! Intr-o luna de zile s-a redresat...Pupam ochisorii lui Luca si nasucul lui Matei!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Aaaa! Si soatza mea ma roaga sa va transmit ca vrea sa va scoata pe toate la cofetarie!

RAISA MARIA

Neparatat! Mai ales pe mine...

Va salut, doamnelor!

Sper sa revin in forta, in curand!
Va pup, va pup!
Si pe rand si per total!
Hai ca mai citesc si sper sa revin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Mimika multumim pentru tot! Raisa e de azi de dimineata un pic mai bine, cred ca se si vede ca am stat mai mult pe forum In legatura cu lipsa de calciu, Raisa avea la un moment dat predispozitie catre rahitism in sensul ca avea toracele un pic evazat, desi ii dadeam vigantol in fiecare zi. Apoi medicul pediatru ne-a recomandat vigantoletten 1000 si zau daca nu s-a vazut diferenta! Intr-o luna de zile s-a redresat...Pupam ochisorii lui Luca si nasucul lui Matei!

RAISA MARIA

Si noi avem burti de lipsa de calciu, luam si noi vigantoletten, 1000 de vreo luna, dar le impart pastila in 2. Uite, ca nu m-am uitat cu atentie sa vad daca au facut burti de fotomodei Doctorita de la Medicover a zis ca i-ar ajuta inotul ca sa dezvolte si musculatura abdominala, dar cand am vazut ce preturi sunt...Asteptam vara sa ii invete unchiuletul la Dunare Mie de fontanela aia mare mi-e mai urat, nu ca mi-ar fi frica ca au ceva ca am facut si eco si sunt OK, dar ei se mai busesc unul pe altul, isi mai trag cate o telecomanda in cap, chestii de-astea, de fratiori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit dragelor!

Am ajuns acasa, a fost grozav de-a dreptul. Pisi e bolnavioara insa, are ceva infectie in gat, ne-au prescris antibiotice:(, dar sper sa fie bine. Era foarte letargica in avion, abia isi mai tinea ochii deschisi..

Felicitari fetelor ce s-au implicat!

Revin cu detalii dupa ce ne revenim.

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Danagie,felicitari! Sa fie puiul sanatos si papacios!
Soacra cu 3 nurori..cred ca ne luam de mana

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 14+

Trandafirasul are nevoie de noi!

Mergi la inceput