Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)
Raspunsuri - Pagina 20
crocodana spune:
ziua buna ladies,
moni, the so called "our mother", felcitari! arata si suna grozav! si am apreciat tare faptul ca ai incercat sa evidentiezi povestea!
maria tare frumos ai tradus!pupici pentru fotomodelul tau!
uka intelegem ca tecki cu puii e la constanta??!!sau epi?
enjoy!
vik ai vazut ca nu era nimic grav!?
isa dulce!
katt eu am citit mesajul tau aseara si m-a impresionat enorm! am multe de invatat de la tine!
tot ieri am reintrat si pe www.mariaeva.ro/jurnal/" target="_blank">blogul evei si va marturisesc ca am plans in hohote cand am vazut filmuletele cu fetitza la fundeni! stiam de cazul ei, asteptam indemnizatia ca sa pot dona si eu bani, insa ieri voi mi-ati amintit.mi-as fi dorit sa nu vad fimuletele,cata suferinta poate indura o fetitza dulce ca mierea...toti bani din lume daca s-ar strange nu stiu cum ar pute-o ajuta sa treaca mai usor peste tratament..mi-a rupt inima iar ama se uita mirata la mine si nu intelegea de ce plang asa....uneori viata e nedreapta!
raluk16 spune:
Are cineva programel care transforma .doc in .pdf? Documentele noi de pe mail sunt word si nu cred ca am cum sa le pun asa pe blog.
selen80 spune:
serios, Creata este sotia lui Razvan??
eu o tin minte ca era haioasa si facuse niste poze sexy cand era gravi...
daca e vorba de ea, eu cred ca putem apela la ea, ca era de treaba...
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
moni_iulia spune:
Felicitari mami de Marco Andrei! Bebe sanatos,papacios si voios!
Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
katteryna spune:
Ralu, am gasit asta http://www.freefileconvert.com/ si am sa incerc sa le transform.
RAISA MARIA
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SabinaY.
Eu imi amintesc ca era sotia lui Dani,poate gresesc,poate sunt amandoua membre DC.Chiar a fost cu noi la inceput de odisee,daca tineti minte.Era mamica de Maria,cretulina.Are si un blog:Creata la patrat. Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla |
am cautat eu in urma si nu e vorba de Creata....pe fetita cea mare a lui Razvan o cheama Ianca, pe a Cretei o cheama Maria Ilona...si am cautat si poze si nu e ea
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
diana_n spune:
katteryna Word-ul meu face urmatoarele: cand dau File-Print, printre numeroasele butoane de setari, am si un buton PDF, dau click pe el si imi apare optiunea "save as pdf".
Incearca si tu, daca nu reusesti, trimite-mi documentele in Word si le salvez eu drept pdf si ti le trimit inapoi.
katteryna spune:
Diana mersi mult! Am retinut adresa de mail. Am reusit sa transform documentele si le-am trimis din nou pe mail-ul comun.
RAISA MARIA
mimika spune:
Ola, ola!
katteryna, nu te-am uitat cu cazarea, dar inca nu m-a sunat cumnata-mea sa imi zica daca a vorbit cu vecina sau va tine la ea. Daca nu ma suna azi, o sun eu maine. Am trimis si eu niste formulare de 2% la maica-mea la Corabia, mi-a promis ca se ocupa ea. L-am rugat pe sot sa dea si el la serviciu. Ma bucur enorm ca s-au strans deja atatia banuti, eu sincer am ramas cu gura cascata si am inceput sa
. Sper ca trandafirasul e mai bine cu raceala
danangie, soacra cu 3 nurori
Bine ai venit, Marco!
vik, bine ca nu e nimic grav. Te inteleg, ca si eu stau de 2 zile cu ochii pe Luca ca mi se pare ca ar clipi prea des, parca si strange un pic din ochisori, plus ca ieri lui Matei i-a curs de 3 ori sange din nas. El a mai avut episoade de-astea, cam o data la 2 luni, nu curge mult, dar e groaznic sa il vad cu fatzuca lui dulce plina de sange. Si pana acum i-a curs doar o data in ziua respectiva, ieri de 3 ori...Doctorita cica ar avea o fragilitate vasculara. Si am citit pe net ca ar avea legatura si cu lipsa de calciu, ei au fontanela inca mare din cauza de prematuritate. Incerc sa fiu calma.
Un brat de
fetelor care s-au ocupat de blog, fan-page, buton de pay-pal - toata admiratia mea, atat pentru initiativa si dedicare cat si pentru pricepere. Moni, pentru umanitare
In alta ordine de idei, are cineva idee, noi suntem obligate sa ne intoarcem la serviciu cand fac copiii 2 ani, sau cand se fac 2 ani de cand primim indemnizatia. Ca la mine, cel putin este diferenta de 1 luna jumatate intre cele 2 posibilitati. Din cauza celor 42 de zile obligatorii, sau cate erau, cand esti in concediu de lauzie, nu de indrumare a copilului.