Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna dimineata fetele!

Scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata,v-am citit cu mare drag si am fost alaturi de toate cu gandul,dar nu mi-am facut timp deloc sa mai si scriu!
Am avut parte si de cateva schimbari..mi-am schimbat locul de munca....intr-o saptamana s-a schimbat tot la 360 de grade,dar totul in spre bine!
Darius e bine,creste bine,papa bine,este cooperant si vorbaret,doarme bine noaptea...se vede ca s-a facut baiat mare!
Zice ca il cheama "Daiu" si are doi ani!Saluta cu hola,pt ca e mai simplu si asa poate saluta si copii si persoanele cu care ne intalnim..Daca mergem la market mereu primeste cate ceva de fetele de la casa,ca il cunosc si le este tare drag de el ca e zambaret si le saluta!

Ioana..multe ganduri bune si sunt sigura ca totul va fi bine..abia astept sa il vad pe bebelin!
Clodyac..urata patania,dar bine ca s-a rezolvat repede!Am vazut pozele cu Razvan...e tare dragalas...parca seamana acum si un pic cu tati!
Lucky,Cosminica...super dialogul cu fetele!

Darius daca ne loveste din greseala ne spune "iatac"(iarta-ma)si ne cere pipic si ne strange in brate!
Mergem afara pe jos fara nici o problema..merge de manuta,de cand plecam din casa ne cere "mina"(mana).
Cam atat,ca m-am laudat destul..
Multa sanatate la bolnaviori,Maya,Matei..
Relusha...felicitari mami pt Dragos,multa sanatate si mult laptic!

Va pupam pe toate ...sper sa mai reusesc sa intru..acum ies ca imi cere Darius "pitu"(pixul) ca sa ii desenez o masina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna!

bebe beca sa fii sigura ca daca dr.va trebui sa intervina miercuri o va face, daca nu inseamna ca totul e bine, nu-ti face griji suplimentare!!

maria bunica ma bucur ca totul e bine, ce lucrezi acum? Darius!

lauraoana e bine la voi ca statul subventioneaza pt gradi private!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!

sunt iar pe fuga, dar am intrat sa urez bafta multa becai pt ziua de maine!! noi ne vom ruga sa fie totul bine!! capul sus si fii curajoasa!!

clody, tare urata patania puiului, dar bine ca a trecut cu bine, bina ca nu mai schiopateaza. incearca si tu sa gandesti ceva mai pozitiv, si vei vedea ca va fi bine.

maria, imi pare tare bine sa te mai citesc. chiar ma intrebam ce mai feceti. poate ne povestesti si noua despre noul loc de munca. felicitari!! si multi -ici pt darius cel vorbaret!!

philip, asteptam poze cu noua casa, dar si cu privelistile de pe insula!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

clody, razan e un frumos cu genele mamei

Nick spune piiiizzz (please) ca s-a prins ca la asta nu putem rezista si capata cam tot ce cere :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

va multumesc pt aprecieri si eu cred ca are jumi de la mami si jumi de la tati logic nu? multumesc lui dumnezeu ca e bine si stiu ca aveti dreptate toate cu gandirea pozitiva numai ca practica ma omoara

laura, maria si philip dar si restul fetelor si o zi frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Va pup. Sa va explic de unde ingrijorarea mea. Acum doi ani, in aprilie 2009, am plecat de la medicul care mi-a urmarit sarcina si am mers la dr. niculescu. In aceeasi zi am avut consult la amandoi medicii, unul imi spunea ca este totul in regula, al doilea ne baga in sperieti ca ceva nu este in regula cu copilul, urmand ca a doua zi sa facem operatia de urgenta, in urma careia sa se dovedeasca ca, pe langa destramarea cicatricei, exista si o decolare de placenta si un hematom. Deci omul acela ne-a salvat fetita. Pentru ca a prevazut probleme pe care medicul care m-a urmarit toata sarcina nu le-a vazut. Eh, acum ma aflu in pozitia asta: medicul care acum doia ani ne-a salvat... imi spune ca este necesar sa fac operatia asta mai repede. Si exista un al doilea medic, pe care nu-l cunosc, practic, care imi spune sa mai asteptam, daca cicatricea pare ca ar mai rezista. Eh, eu in cine ceredeti ca am inceredere? Nu in omul care a fost suficient de prevazator incat sa ne salveze si pe mine si pe Sara? Grosimea minima permisa a cicatricei trebuie sa fie de 5mm. A mea a scazut sub 2mm. Pentru mine asta inseamna ca o miscare gresita poate duce la ruperea ei. Ca ma aplec sa iau ceva, sau ca ridic ceva. Sau ca ma duc la buda si incerc sa fac caca, ma scuzati de detaliere. Si se poate intampla ceva. Nu vorbim despre o nastere prematura, poate as fi mai relaxata. Vorbim despre posibilitatea ca uterul meu sa se rupa, copilul sa iasa in cavitatea abdominala si sa moara. Pt ca eu nu ajung in 5 minute la spital, ca sa fie salvat. Eu cu stressul asta nu mai pot sta inca nu stiu cate zile... Nu stiu daca ma intelegeti... insa nu sunt moral pregatita sa mai fac fata unor zile in care sa stau in pat, fara sa fac nimic, sa ma ridic sa pregatesc ceva de mancare, sau sa ii dau Sarei sa manance (cu mne stand in fund si cu copilul apasand pe uter) si mereu cu gandul la cicatricea care ar putea ceda... Daca ar fi vorba numai despre mine, as astepta si 2 saptamani, stiind ca bebelusul ar fi bine. Insa este vorba despre el, el este primul supus riscului, si nu sunt pregatita sa-mi asum asemnea risc...
O sa vedem maine ce se intampla, eu vreau sa fie bine pentru amandoi. Si sper ca maine sa se ia cea mai buna decizie pentru noi. oricum, nu sunt eu in masura sa ii spun medicului cum sa-si faca treaba.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 37+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

beca, tocmai am citit postarea ta si te inteleg perfect prin ce treci. oricum, bebe maine implineste 38 de saptamani, deci e ok din punct de vedere al varstei sa vina pe lume. decat sa risti atat de tare... mai bine te operezi mai repede. si la mine a fost cam la fel. ma tot duceam la control o data la 2 zile si dr spunea ca sa mai asteptam putin, sa mai cresca...dar noi aveam 35, 36 saptamani...asta pana cand intr-o dimineata nu l-am mai simtit miscand vreo 4 - 5 ore. si uite asa am intrat in operatie exact in ziua cand am facut 37 saptamani. si e fost perfect, multumesc lui dumnezeu. eu am facut inainte de nastere cu 2 saptamani o injectie cu dexa si o alta injectie tot cu dexa o saptamana mai tarziu si atat.
nu ti-a spus dr cam ce greutate, lungime are bebe mic???
te pup, ai mare grija de tine si de bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Ioana. offf. Securitatea si sanatatea ta si a bebelusului e pe primul loc. Si eu as avea incredere in medicul care te-a salvat. Mergi la control, vezi ce iti spune, si daca nu vrea sa te opereze insisti, ii explici ca nu mai poti sa stai asa, ca te doare si ti-e teama sa nu se rupa, ca deja ai aranjat ca cineva sa stea cu fetele si nu mai poti amana. Eu iti tin pumnii si ma rog pentru tine si bebe. Astept sa intri maine deja mamicax3.
Tu iti cunosti mai bine corpul decat medicul respectiv. Insista pt ceea ce vrei si simti ca e bine.
Daca eu nu as fi insistat sa o internez pe Sandra la 2 ani, in pofida parerii doctoritei de la urgenta, acum era moarta.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ioana, pot doar sa gandesc pozitiv in ceea ce te priveste. Eu cred in puterea gandului bun si astept rabdatoare vesti despre voi.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Beca, sunt sigura ca veti lua cea mai buna hotararae si va fi cel mai dragalas baietel!

Philip, si eu daca auzeam "piiizzz" faceam si tumbe daca asa era cerinta...vrem poze-vrem poze!!!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput