Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(102)
Raspunsuri - Pagina 12
clodyac spune:
ioana sper sa fie totul in regula pana la final si sigur va fi
am mai gasit niste pozici si le-am pus daca vreti sa le vedeti nu prea ii pot face cum vreau eu pt ca le fac numai cu telefonul sotului si cand il prind acasa uit sa fac 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
laurraa spune:
La Multi Ani de ziua indragostitilor

in sfarsit am terminat periaoda de examene si sunt libera :)
va pup, merg sa citesc, Ioana, sper ca esti bine
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
Ioana, eu zic sa nu risti si sa il cunosti pe print cu cateva zile mai devreme

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
Laura, si eu tarreeee as vrea sa scap de pampersi![]()
Ioana, esti puternica desi sensibila![]()

O sa fie bine
alynta, sanatate multa; e ceva in aer ca numai eu stiu 8 copii cu febra si rosu in gat; si Maya din pacate
CarlaV spune:
Lauraa, felicitari!
Ioana, dr. tau pune mereu raul in fata, este de preferat sa-ti prezinte cele mai negre variante si apoi sa iasa mult mai bine. Nu stiu de ce eu cred ca nu vei naste miercuri, ca mai sta bebe la caldurica o vreme.
El cum se simte, a mai crescut in ultimele zile?
Am fost la mare cu treburi, trebusoare, nu tocmai maruntisuri... A fost superba vremea, un vanticel cald de primavara, parca eram deja in aprilie.
laurraa spune:
strunfita, eu am patit asa cu Maya in parc, s-a lovit cu fruntea de o bara la o banca si s-a umflat fff tare; am si fugit la neurologie ca eram f speriata si dr imi zice simplu: "copiii pana la 3 ani au capul ca o minge de pin pong- isi revin iomediat
" si Mayei i s-a retras fff repede pup
Serialbastre spune:
Ziua buna!
Am intrat sa citesc, pe fuga, ca-l asteptam pe tati sa mergem la cumparaturi, frigiderul e gol.
Cand citesc fetele care inca alapteaza ma bucur enorm ca Cezara s-a intarcat cand era mica (9 luni) si nu a suferit. Nu cred ca rezistam sa alaptez atat ... mie tare grea mi s-a parut alaptarea, m-a stors de tot.
Tot legat de subiectele zilei, Cezara isi pune olita in cap. Si atat. Mi-am propus sa incepem sa ne imprietenim cu ea, am tot amanat cu mutarea, cu schimbarile astea.
Andata, si noi va pupam. Tare rau imi pare ca nu am mai mult timp sa stam de vorba ... dar am sa-mi fac.
Sunt foarte frumoase martisoarele tale. Bafta la targ!
Laura, ce dor mi-e si mie sa ma duc la munca! Acus am s ama duc si o sa-mi treaca ... ![]()
Alic, eu ii dau Cezarei osteocare. De ce?
Strunfita, cred ca ai tras o sperietura mare. Si a mea se izbeste mereu de toate cele, gelul cu arnica e mereu la indemana.
Alynta, sanatate lui Matei.
Clody, eu m-am speriat numai cand am citit ce ati patit. Bine ca s-a terminat cu bine. Cezara nu s-a inecat niciodata, cred ca nu as sti cum sa reactionez. Doar Dumnezeu sa ma indrume intr-un astfel de moment.
Desi repet ce au spus fetele, gandeste pozitiv.
Relusha, ma bucur ca esti bine. Crestere usoara, sa fie printii sanatosi.
Beca, nu am scris nimic pana nu am ajuns la final cu cititul ... ca ma gandeam sa nu se fi intamplat deja. Multa sanatate va urez, si tie si lui Tudor!
Intre timp am facut si cumparaturile ... mama! ce au sarit preturile.
Am pus niste sarmale la fiert, ca mi-a facut mama mai multe cand a venit la noi si am congelat o parte. Halal bucatareasa am fost azi!
O seara frumoasa! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
andata spune:
Relusha, multumesc pt urari. Pupici flacauasilor. Ma bucur de vestile bune, ca ti-ai revenit, ca Raducu e atat de scump si de intelegator si ca Dragos e cumintel. Sunteti o familie frumoasa...
clody, 

carla, iti trimit pm, ca tot nu am reusit sa ii dau de cap la mess. Sotul a incercat sa il repare, dar tot nu vrea sa mearga.
Andreea p, nu ai de ce sa iti ceri scuze, eu ma bucur sa citesc vesti despre voi. Abia asteptam poze.
Alice, nu am rezistat sa citesc decat inceputul. Probabil ca Sandra, care a inceput sa vb inteligibil abia pe la 3 ani, ar fi luat-o razna cu o asemenea mama...
Ioana, bv fetei mici. Creste... ma tot intreb cand au devenit albinutele noastre atat de intelepte si smechere. Cu mirosul din covor nu prea stiu ce sa iti spun. Mie mi s-a intamplat sa imi facalupanca atunci cand am adus-o, ca era pra mica sa stie sa faca afara si spalam locul respectiv cu detergent si dadeam si cu putin balsam de rufe sa iasa mirosul
. Ms pt urare
Carmina, pe FB am profilul meu (Ana Tabeica) si am facut si un profil doar pt bijuuri, pe Style Handmade. Multumesc mult pt urari
Irina, ms pt urare. Pasaroiul se vrea bufnita. I-am cam ametit culorile, e o bufnita eco - green. Tare dulce si politicoasa e Sara.
Cosminica, ms pt urare. Pupici Izei. A mea inca nu e atat de avansata sa imi raspunda la intrebari (adica vb ea, dar nu inteleg eu)
Ioana, tin pumnii sa fie bine. Sper din suflet ca totul sa se rezolve cat mai usor pt tine si bb
Laurraa, felicitari ca ai terminat cu examenele. Nu stiu ce e in aer, a mea are un pic nasucul infundat, dar fara febra si rosu in gat
Andreea S, sa nu-ti para rau, ca nici eu nu prea am timp. In plus mess-ul meu e in greva, nu's ce are. Al meu sot l-a tot dezinstalat si reinstalat, dar tot nu vrea sa mearga. Am avut un virus zilele trecute, ca am uitat sa ii bag antivirusul si acum uite ce patesc
Pupici tuturor mamicilor pe care nu le-am mai mentionat aici
Cine stie ceva de Cris, ea era mereu prezenta cu cafeluta de dimineata?
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
andata spune:
Carla, m-am laudat degeaba, nu am cum sa iti trimit pm ca nu e activat. Asa ca iti scriu aici. Comanda aia ramane, ma intereseaza si altceva in plus, dar mult achizitia spre sfarsitul lunii, inceputul lunii urmatoare, cand ia soata mea salariul. Acum nu imi ramane mai nimic in buzunar. Transportul va fi cel de pe site, ca e totusi mai usor pt amandoua. Te pup dulce si iti multumesc.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
LauraOana spune:
neata fetele! o
si o
?
ioana mai un pic si iti ti baietelul in brate 
relusha eu astept povestea nasterii lui dragos 
clody ce a crescut razvan 
ieri am fo la gradinita sa facem inscrierea definitiva..am primit formularele de dimineata, noi le-am completat si pe seara am fo cu ele din nou la gradinita la semnat. azi tre sa mergem la ceva birou sa primim nustiu ce numar cu care mergem iar inapoi la gradi..tare multe drumuri
dar na..daca vrei sa mergi la gradi privat si sa fie subventionat de stat asta este..tre multe umblaturi 
luckyblue ce vorbitoare e sara
singurul cuvint care il spune sebastian pe germana e "nein" :)
sebastian tocmai si-a pus o poseta pe umar, mia zis "paaaa...."si a plecat din camera..nul mai aud..ma duc in hol sa vad ce prosti face..
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian