*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

e calda sper sa acceptati invitatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Vesti nu prea bune!Ieri seara Tudor a facut febra 38,5 f.greu de coborat dupa comprese si nurofen;la 3 ore din nou peste 38,5 si atunci am scazut-o cu jum.ml.de algocalmin;din cauza problemelor lui cu intestinele nu pot sa-i pun nici un supozitor;toata noaptea am stat de paza cu febra la 3 ore si cu dureri mari de burtaAzi dim.am fost la dr.si mi-a spus ca are slab rosu in gat dar are un inceput de bronsita;ne-a dat Sumetrolim si nurofen la nevoie;durerile de burta ma omoaraA avut si scaune moi 2 ieri,unul azi dar nu apa ci moi;am bagat la greu argila,suc de afine,ceai de turita mare;sper sa nu mai faca febra ca nurofenul nu se impaca bine cu intestinele lui;el saracul inghite orice dar cum toate siropurile de copiii sunt cu zahar....
Si Antonia are un slab rosu in gat dar are doar nurofen!
Asa ca la expozitie va merge doar tati cu ea si-i voi da aparatul foto sa faca poze;

Gudinde nasoala treaba cu boracnelul!Chiar astia nu s-au gandit sa se poata comanda?
Olga multumesc pt.lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Teodora sper sa ne dai vesti mai bune despre piciul tau,insanatosire grabnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui teodora racz

Vesti nu prea bune!Ieri seara Tudor a facut febra 38,5 f.greu de coborat dupa comprese si nurofen;la 3 ore din nou peste 38,5 si atunci am scazut-o cu jum.ml.de algocalmin;din cauza problemelor lui cu intestinele nu pot sa-i pun nici un supozitor;toata noaptea am stat de paza cu febra la 3 ore si cu dureri mari de burtaAzi dim.am fost la dr.si mi-a spus ca are slab rosu in gat dar are un inceput de bronsita;ne-a dat Sumetrolim si nurofen la nevoie;durerile de burta ma omoaraA avut si scaune moi 2 ieri,unul azi dar nu apa ci moi;am bagat la greu argila,suc de afine,ceai de turita mare;sper sa nu mai faca febra ca nurofenul nu se impaca bine cu intestinele lui;el saracul inghite orice dar cum toate siropurile de copiii sunt cu zahar....
Si Antonia are un slab rosu in gat dar are doar nurofen!
Asa ca la expozitie va merge doar tati cu ea si-i voi da aparatul foto sa faca poze;

Gudinde nasoala treaba cu boracnelul!Chiar astia nu s-au gandit sa se poata comanda?
Olga multumesc pt.lista!

Off, mami Teodora, bietul pui Tudor!
Sunt ingrozita cu virozele astea care bantuie peste tot. Eu, cand Bianca avea scaune moi, ii dadeam mai mult uscaturi si in prima faza zeama de la orez, ceai de menta la greu banana si mar la cuptor, a doua zi ii dadeam o supa de zarzavat si apoi in functie de evolutie intram in meniul zilnic (nu stiu daca-i permite stomacelul lui Tudor ceea ce ti-am scris). Eu febra o scad cu Panadol intercalat la 4 ore cu supozitor cu paracetamol, sosete cu otet, o lasam lejera fara sa o infofolesc. Noua pediatra ne-a prescris odata pentru bronsita in faza incipienta Augmentin, biotics, humex. Sanatate puiutului si Antoniei!

Mariana, mamica de Bianca Alessia, berbecutza mea draga

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

e calda sper sa acceptati invitatia

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina!
Merge una, asa....dupa masa de pranz .

Mergi la inceput

randunici!

Va urez o dupa-amiaza si o seara linistita!

Noi nu avem nimic special pentru sfarsitul de saptamana.
In privinta meniului de we ma gandeam pentru la o ciorba de pui, friptura de porc cu garnitura de legume trase la tigaie (asta-i pt. randunoi ) iar pentru noi ca fel principal conopida cu carne de pasare la cuptor si ca desert negresa .

Incerc (nu stiu daca o sa reusesc ) sa intru si in we sa vad ce mai faceti! Sa pregatesc cafeaua si ceaiul...

Inca o data insanatosire grabnica puiutilor de Teodora!

Indraznesc si rog randunicile care au timp sa faca un nou capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

ramurica noua

Mergi la inceput