*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)
Raspunsuri - Pagina 20
MarianaPop spune:
Va urez o dupa-amiaza si o seara cat mai placuta.
Ma duc rapid acasa sa pregatesc cativa ficatei de pasare cu afumatura si sa bag la cuptor cateva ciupercute umplute
si ca desert mai avem tort de ieri. Apoi, tuns familion, vizita la parinti, retur si 
la randunici, bebice si bebici!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea iubita
teodora racz spune:
Mariana ce domnisooara ai tu acasa!Sa-ti traiasca!
Noi ne pregatim pt.expozitia de pictura de maine de la gradi;a mea are 18 tablouri!
De fapt cred ca e prea mult spus tablouri;au desenat cu pasta structuranta,au facut o combinatie de culori la libera alegere si apoi le-au trecut printr-o presa;educatoarea ne-a explicat ca sunt foarte importante culorile folosite si ca din amestecul lor rezulta personalitatea copilului,daca are probleme acasa etc.Sunt f.curioasa pt.maine!Vom vedea!
Olga te rog sa ma treci si pe mine in listuta:Antonia Maria 20.04.2005 si Tudor Gabriel 7.05.2008 si mamica lor 7.05.1978
ariel_7000 spune:
Alina, LA MULTI ANI pentru Delia! Sa fie sanatoasa si senina!
Mariana, tare dulce picea ta. M-a amuzat poza in care e incaltata cu sandalele tale :))
Teodora, foarte faine activitati au la gradi!!! Bravo educatoarei ca incurajeaza asa ceva!!! M-am uitat la datele voastre de nastere. Ce de cornite acolo!!!
Fug la etichetat, caci vine Baby Expo si sunt cu casa plina de haine!!!!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
teodora racz spune:
Ariel spor la treaba!Exact astazi ma gandeam la tine si ma intrebam cum stai cu pregatirile!Se pare ca esti in toiul muncii!
Da la noi in casa sunt multi incornorati si doar o fecioara!![]()
alina_satena spune:

Fetelor va multumesc frumos pentru urari si piticii vostrii sa fie sanatosi,voiosi si fericiti.Adaugati-ma si pe mine in lista va invit la o felie de tort virtuala si la o 

ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui teodora racz Da la noi in casa sunt multi incornorati si doar o fecioara! |
ca si la noi: 2 berbeci (copiii), un taur (eu), o fecioara (al meu)
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
gudinde spune:
Helllllooooo si welcome noilor randunici!
Teodora sa-ti zic si partea proasta a iaurtierei: mi s-a spart un borcanas si inlocuitor ciu-ciu.![]()
Olgutzika spune:
'na seara!
Teodora, Alina, sunteti pe lista
!
Teodora, mult succes maine! Va tin pumnii!!! Stiu ca desenele copiilor sunt foarte sugestive pentru starea lor psihologica, culorile folosite, pozitionarea elementelor in pagina...am vazut o carte pe tema asta, o voi cumpara la un moment dat, cand voi ajunge acolo. Ca deja ma asteapta o stiva, si nu ma pot atinge de ele 
Mariana, sunt bine copiii mei, multam de intrebare. Bebe creste si infloreste, azi ( de fapt ieri ) a implinit patru luni, nu stiu cand au trecut...E atat de vesel si de dulce si de topit dupa sora-sa!! A! Si exerseaza rostogolirile de pe spate pe burta. Inca cu mana prinsa sub el si doar pe partea stanga, dar...se antreneaza :-) Iar Soful...energica. S-a apucat de pictat ( adica ne-am apucat impreuna, ca nu se poate fiica fara mama
). E veselie maxima pe noi cu pictatul asta, ce traznai poate sa inventeze ca explicatii la operele de arta ![]()
Ariel, Teodora e tauroaica de-a noastra
Si Radu e tot Taur, familia cornutelor, deh
Spor la etichetat, mami!
Gudinduta, cum ai reusit sa spargi ala!? Sa fie un semn ca tre' sa cumperi iaurtiera cu buton de on-off
?
Gata, la somn cu mine, ca azi a fost o zi lunga si complicata!
MarianaPop spune:
Buna dimineata randunici!
Va las cate o cafea si ceai aromat….stiti voi unde..le-am pus si in termos ca sa se mentina caldutze…![]()
si o melodie ca de…..din cauza Biancai sunt la curent cu topul pop de pe VHI
:
http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw
Teodoramultumesc
asemenea va doresc si voua!
Felicitari Antoniei, se vede ca educatoarea incearca prin pictura o cale mai facila pentru a descoperi trairile copilului precum si modul de percepere ale lucrurilor care il inconjoara.
Si noi avem acasa o familie pestrita
, eu - taur, Bianca - berbec si taicasu' geaman.
ariel_7000
Spor la etichetat, imi inchipui ce munca "titanica" trebuie sa depui.
Alinamultumim pentru tratatie!
Gudindemultumesc pentru primire!
Imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat cu borcanasul..uite de-asta nu mi-am luat iaurtiera
, nu stiu cum sunt alti tauri dar eu pana sa-mi cumpar cate ceva e jale
spre exasperarea randunoiului imi ia mult timp pana sa i-au cate ceva, aleg n. variante, cu avantaje si dezavantaje, greu nene...si am tras concluzia ca daca mi se intampla ceva cu borcanasele ce fac? si am renuntat
. Merg pe varianta clasica 1 l de lapte fiert si 1 l nefiert il las peste noapte acoperit si dupa aceea il transfer in recipiente.
Olgutzika
Si noi pictam impreuna, mami executa ceea ce mi se "ordona" sa fac iar cupilu' picturi "abstracte"
. Norocul meu e ca am ceva inclinatii artistice
. Pastram plansele si le intindem si prin casa ori de cate ori incepem o noua "capodopera".
Fug la munci…am de facut agenda pentru astazi si o raportare over the seas.
Ne face cineva capitol nou?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea draga
MarianaPop spune:
Completare la mesajul scris anterior!
asa se intampla din cauza vitezei
.
Olgutzica pleaseee!
La multe luni cu sanatate pentru Alexandru!
Mi-ai trezit asa o nostalgie povestind de bebe si mi-am adus aminte de timpul cand era si Bianca bebelusha
. Daca va descopeream mai devreme poate reuseam sa trec mai usor peste trairile mele de atunci.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea draga