Strumfi de iul-aug 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Va dau prima fierbinte, doar ce am facut-o.

Dana nici André nu vrea biberon si suzeta nici acum. Ceea ce am incercat eu si a mers a fost canuta normala si cu cioc. Pun Lapte din ala praf dar pregatit, gata de baut se gaseste aici in cutiute mici de 200 ml. Nu il incalzesc ca daca e cald nu mai vrea si il mai dau in loc de apa. Sau apa. André nu era pregatit pt diversificare la 5 luni indiferent cat de mult am incercat eu.

I-am mai facut si cereale de pus in biberon dar nu in biberon in canuta. Era mai interesant.Important e sa fie hidratat, apa, laptic , ceai daca ii dai eu nu prea sunt adepta ceaiului.

Multa sanatate puiutului mic

Kariris ce bine ca esti acasa. Recuperare rapida

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza............
dana, cum sunteti?????????

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Dana, sanatate multa! sper ca sunteti mai bine azi .
eu nu cred ca e bine sa incepi diversificarea in timp ce e bolnav. eu as insista cu alaptatul, asa cum poate, poate as ajuta un pic apasand pe san, sa iasa mai usor.
in rest, nu stiu ce sa zic, eu personal am rezervele mele MARI fata de diagnosticele puse de medici (cu scuzele de rigoare fata de medicii intr-adevar pregatiti). din cate am vazut eu si am auzit si la altii, doctorii cand vad un bebe mic - deja intra in panica si merg pe principiul "lasa ca mai bine sa-i dau si sa n-aiba nevoie decat sa nu-i dau si sa-mi fac belele cu el".

Michy, mersi de linkul ala cu spalatul pe cap. am experimentat chiar vineri, mi se pare foarte ok, rezist si azi, parca nici nu mai pica asa in disperare ca pana acum. ca sa nu zic ca am si eu in sfarsit par cu volum (inca, de vineri!!). eu in apa am pus si o picatura de lavanda, sa nu put a otet. si chiar i-a taiat de tot mirosul, miroseam apoi a lavanda. cred ca merge cu orice ulei aromat, in fct de preferinte.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, ma bucur ca ti-am fost de folos . m-am spalat si eu aseara...si culmea parul are si mai mult volum si arata foarte bine. eu n-am pus nik in apa pt clatit si nu miroase. cred ca s-a evaporat peste noapte.n-as fi zis ca bicarbonatul poate spala atat de bine..da' omu cat traieste-nvatza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

vivela, ma bucur ca ti-am fost de folos . m-am spalat si eu aseara...si culmea parul are si mai mult volum si arata foarte bine. eu n-am pus nik in apa pt clatit si nu miroase. cred ca s-a evaporat peste noapte.n-as fi zis ca bicarbonatul poate spala atat de bine..da' omu cat traieste-nvatza!

ah, uitasem sa zic ca eu am pus otzet obisnuit, ca n-am avut din cel de mere. si ala e mai tare, riscam sa miros ca o salata. oricum, garantat repet!!

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

Mergi la inceput