Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!
Raspunsuri - Pagina 12
ramona7575 spune:
Prezent, prezent...
Eu sunt si nu sunt... am tot fost plecata cate o zi sau doua... de miercuri plec iar pana duminica... nu prea imi plac plecarile cu Stefan dar nu am incotro...
Noi cand o punem de-o iesire cu toatele, adica 3 cate am ramas din Bacau, mai greu cu Mihaela si Carmen care nu sunt de aci.
Carmen poate ajung pe la tine sapt.viitoare, nu promit
My_Lady0091 spune:
LA MULTI ANI MADA!!!!!!!!!!!!!!!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
LA MULTI ANI,ROBERTA-IOANA!!!!
miss u,karmen
Blackmoon Lady&lipishtocul &2+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
LA MULTI ANI(cu maaaaaare intarziere..din prea multa uitucenie)MARA-AUGUSTA!!!!!!
...sa cresti mare pui!!!!
My_Lady0091 spune:
Hai,mah fetelor,zau asa...nici una???????????????????????
My_Lady0091 spune:
La multi ani,Mihaela!!!!!!!!!
pacat...ca nu mai intrati niciuna..dar eu va astept aici...
si poate se mai incumeta si alte bacaoance
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
fannna2003 spune:
Buna fetelor!
si eu din Bacau...mai precis Blagesti(langa Buhusi)...va urmaresc(mai rar ce -i drept) dar aproape cu sufletul.
Pupici!
My_Lady0091 spune:
Bine ai venit fanna.da-mi datele voastre sa va bagam in listutza
La muuuuuulti ani Mari(Gusta)!!!
...sa iti dea Dumnezeu multa putere sa treci prin toatema gandesc des la tine
ramona7575 spune:
Bine ai venit Fannna printre noi, e drept ca suntem cam lenese la scris pe timp de vara...
Alina, esti o draguta si o atenta cu toate fetele, chiar daca ele nu au mai intrat pe aci tu nu le-ai uitat... te pupacesc si te astept pe la noi... in 2 sapt.o sa ramanem iar singurei :( .
Stefan a scapat de pampers si sunt mandra de el, nu se cere la olitza doar se aseaza pe ea cand este in casa iar cand suntem afara imi arata cuculetzul si udam florile . E un dragalas extrem de activ, cand sunt pe strada trebuie sa-l tin strans de mana ca alearga in fata masinilor, nu stie sa se fereasca oricat ii explic eu.
Va pup, ma duc sa fac o placintuza
My_Lady0091 spune: