Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!
Raspunsuri - Pagina 11
Karmen_ spune:
Alina, de ce colindati spitalele???
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor
My_Lady0091 spune:
ehheheheeeeeeee....multe de spus...
ROTAVIRUS...
pneumonas aeruginosa,luat din spital...
avem deja o luna de cand ne "dixtram"
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Karmen_ spune:
Imi pare rau sa aud asa ceva...ma ingrozeste tot ce tine de spitale si boli
Si cum se simte micuta Rebecca?
Roberta - 1 anisor
My_Lady0091 spune:
acum,aparent bine..insa vom repeta analizele sa vedem clar unde ne indreptam!
voi???creste bebelindu'mic?v-ati hotarat la nume?sa machemi la botez!
karmenutza,da' tu ai neamuri in Bacau-oras?ca tot vad o fata in parc..care seamana izbitor cu tine si are o fetitza de o seama cu Rebecca!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ramona7575 spune:
pup fetele !!
Iar ne-am lenevit de scris pe aci...
Andreea , la multi ani !!! Ehe tinerica, tinerica ... am trecut pe la Gheraiesti, frumoasa zona, am vazut si blocul unde stai, cu paza ca la Cotroceni
Karmen si Alina, noi ne vorbim pe telefon sau facebook, o sa pun si poze de la aniversarea lui Stefan , a fost super-fain...
My_Lady0091 spune:
daaaaaa...faine poze...sunteti o familie reusita..
sper ca in vara asta sa facem si noi intalnirea aia de grup..pe bune..suntem de rasul curcilor..o mana de dame "bune"..si nu reusim sa ne intalnim
si tot stau sa ma intreb..la noi de ce nu intra si alte mamici din Bacau...ca am vazut ca sunt vreo cateva active pe forum
suntem asa... sau bacaoancele sunt mai putin sociale ca restul?
Karmen_ spune:
Alina, am rude in Bacau, dar au copii mai mari ca mine
Nu m-am gandit inca la un nume, adica m-am tot gandit, dar ce-mi place mie nu-i place sotului si invers
Sanatate multa printesicii
Ramona, am vazut pozele...mai, da' esti o mama super ai organizat o petrecere frumoasa cu multi copilasi...bine, sarbatoritul era cel mai tare Eu n-o sa-i fac ziua acasa, ca sunt super stresata in astfel de momente si risc sa-i stresez si pe altii La noi cred ca Roberta o sa fie cea mai mica dintre toti, asa ca e dificil de ales o locatie unde sa se distreze si copiii si sa ne simtim si noi bine
Roberta - 1 anisor
patrisuca spune:
buna fetele mele! scuzati absenta..pupici multi la copii, si voua tot la fel de multi!
alina, multumesc pt urarile de aici, facebook ,mobil esti o dulce ca de obicei..da,mai vb noi pe facebook dar cam rarut ce-i drept, eu stau cu lapt deschis, dar niciodata nu sunt la el..
ramona, karmen sarumana si voua..
ah da,am avut probleme cu gazul..imi scapa prin 4-5 locuri am inghitit la gaz..de am dat contorul peste cap:)))). ee bine ca n-am patit nimik desi nu eram departe..v-am povestit in perioada aia ca ma simteam rau..eee de la gaz imi era rau..in fine..
caut camin pt paty si nu gasesc nicaieri..sunt suparata rau..pe unde am fost mi-au spus sa depun cerere acum..pt la iarna..am vrut dupa aia sa o dau la agricola dar primeste numai de la 3 ani in sus, ma ajungea cam 10 mil aproape dar sincer faceam un efort ca stiu ca acolo e ft bine..bona nu vreau..am eu o problema..o frica de fapt de bone..si nu mai gasescsolutii ce sa fac unde sa o dau ca nu mai pot sa stau acasa..am de treaba grav si nu mai pot astepta pana in toamna..daca mai stiti voi solutii..ajutor.
in rest suntem ft bine..da e jale cu paznicii aia de la noi..:)) dar e un lucru bun pana la urma la modul ca pot sa-mi las masina descuiata..sau carucior, biciclata jos la scara...nu se atinge nimeni. dar ei stiu tot..e tare comic cand vine sotul mai tarziu acasa si paznicul ii arata ceasul in gluma si ii zice> domnul, vedeti ca ati intarziat..sotia a venit mult mai devreme..nu se supara ca veniti asa tarziu? aveti grija:))<
am fost si eu in club..asa ca pe timpuri..daca tot a fost ziua mea..:) a fost suuper mai vreau:)), patricia sta acum linistita cand o las la mama sau la soacramea, noaptea doarme oricum intins nu sunt probleme cu ea..vb tot tot tot, de toate, repeta dupa noi, se incalta cu pantofii mei cu tocuri de 12 si ii taraie prin casa, ii mai ia si pe ai sotului cateodata cand nu-i gaseste pe ai mei, impart cu ea parfumul, oja,tot...noroc ca hainele nu-i vin ca am avea motiv de cearta:)) face figuri si ne certam la imbracat...are preferinte si la papuci si la haine, ii place mai ales ce-i nou..numara toata ziua pe degete..ca asa i-am aratat eu si a retinut..numara perfect pana la 10 si stie si primele litere din alfabet, iar daca o ajut, stie si mai departe..nu le pronunta ea prea bine dar e tare comica ca totusi incearca sa le zica pe toate..si pe cele mai grele cum ar fi h, j, v,r..
ne-am deschis o cafenea noua, suntem ocupati maxim acum, dar dam inainte..suntem multumiti...partea cea mai proasta e ca nu prea mai am timp de iesit la plimbare ca anul trecut prin parc...chiar imi lipseste asta..dar na tre sa mai facem si sacrificii.
va pup pe toate si sper sa aud numai de bine ca ce am citit mai sus...de spitale si de astea nu prea mi-a placut...of alina..va pup dulce dulce..sanatate multa.
My_Lady0091 spune:
Andreea,bafta!
Restul????
noi suntem un pic mai bine!o tuse nu ne da pace!mergem azi la pediatra Cojoc!am facut programare si la ROATES(doc.homeopat)!tocmai pe 27.06 ne primeste!
o zi buna fete!
My_Lady0091 spune:
NIMENI????????????????