Aspirante cu vechime "medie" (61)
Raspunsuri - Pagina 6
missy40 spune:
Multumesc mult,Arianna! Bine v-am gasit si-mi face mare placere sa vorbesc cu voi si sa fiu alaturi de voi.
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missy40 Multumesc mult,Arianna! Bine v-am gasit si-mi face mare placere sa vorbesc cu voi si sa fiu alaturi de voi. |
Am citit ca vrei sa mergi la Tutunaru.
am fost si eu pacienta lui , am facut operatia de laparoscopie si inseminari cu el.
si acum in sarcina m-a ajutat cand am avut probleme.
14 + ........ cu
Bebe
missy40 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna_M
Am citit ca vrei sa mergi la Tutunaru. am fost si eu pacienta lui , am facut operatia de laparoscopie si inseminari cu el si acum in sarcina m-a ajutat cand am avut probleme. 14 + ........ cu Bebe |
Arianna, cand ai fost la Tutunaru ? Vreau sa ajung si eu la d-lui, dar am si alta optiune-dr. Laura Dracea.Cum este ca om? Are rabdare cu pacientele ? Am un istoric destul de stufos si as vrea sa ma asculte ( am scris si la topicul"Fetelor, un sfat, va rog").Stiu ca e un doctor capabil si eficient, supraspecializat in endometrioza si trombofilie, cu tratamente si protocoale proprii.Pe dr. Dracea nu o stiu, stiu doar ca lucra sau lucreaza la Giulesti, unde am fost si eu intre 1994-1998 ( dr. Niculescu).
Te rog, daca poti sa-mi dai mai multe detalii despre dr. Tutunaru.
Iti multumesc mult!
Arianna_M spune:
Missy ....activeaza-ti pm-ul(mesajele private)....si iti dau mesaj cu id-ul meu de mess si vb acolo...iti povestesc tot ce vrei sa stii.
14 + ........ cu
Bebe
vrmoana spune:
Buna seara,
La mine nimic nou sub soare. Just work.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
claudela spune:
buna dimineata, dragele mele!Nu am mai reusit deloc sa stau de vorba cu voi...Dau o cafea aburinda...sa ne incalzim, ca la frigul de afara...
Poate imi face si mie cineva un rezumat cu ce s-a mai intamplat!
claudela spune:
Cum apar, cum nu mai gasesc pe nimeni prin zona...
Dau o cafea, poate are pofta careva!