Aspirante cu vechime "medie" (61)
Raspunsuri - Pagina 5
missy40 spune:
Neata,Anchusa! Sigur ca nu m-ai plictisit...Si te cred ca este extrem de frustrant sa-ti doresti sa ai un copilas si sa nu poti! Stiu, am "mancat painea" asta...Mi-am luat, in perioada aceea un motan, sa-mi revars dragostea materna si ma certam cu toti din cauza lui...
Ca sa nu te afecteze tratam.naturist( noduli la sani,chisturi ovariene, menstre dureroase si flux mult cantitativ)trebuie sa-ti faci dozarile hormonale, ca sa stii cum stai, pentru ca poti sa faci supradozaj hormonal si te dereglezi.Din punctul meu de vedere sunt pentru un tratam. naturist, care poate face mult acolo unde medicam. alopate nu pot.
In ceea ce priveste FIV-ul, daca finantele permit, cred ca e o solutie destul de sigura.Am o verisoara, care s-a chinuit 20 de ani(acum are 43 ani) sa aiba un copil, tratamente, operatii, bla bla bla si acum, in sfarsit are o mandrete de David, zis "3 in 1", pentru ca din trei embrioni implantati, numai el a supravietuit, un copilas pretios.FIV-ul l-a facut la Marinescu, la Giulesti.Succesul deplin al unui FIV depinde 100% de microbiolog, de manevrarea embrionilor.Succes stiu ca au cei de la Szeged, dar si Tutunaru face acum fiv-uri si stiu ca este f. atent ce microbiolog alege.
Sa stii ca daca mi-as permite, as face FIV, atat de tare imi mai doresc un copilas.
In fine,iti doresc multa ambitie si sunt alaturi de tine in lupta ta!
missy40 spune:
Fetelor, va rog frumos, treceti-ma si pe mine pe prima pagina cu copilasii mei cei mari! Alexandra-12 ani si Ionut-17 ani.Sunt maricei si sunt tare mandra de ei.Fetita este a mea ,am avut-o greu, dupa 4 ani de tratamente si operatii si baiatul este al sotului, dar tot al meu il consider, caci mama lui nu l-a dorit si l-a crescut tatal lui...Si acum doresc, din toata inima, sa mai am un copilas cu cel de-al doilea sot.
Dragelor, daca nu se poate, nu-i problema( poate din cauza ca sunt copii mari si pe aici sunt mamici mai tinere ca mine cu copilasi mititei).
Va pup si va doresc din toata inima sa aveti parte de tot ce va doriti mai mult-bebei sanatosi si frumosi
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missy40 Buna, fetelor! Intra-adevar, nimeni de multisor Ce faci Anchusa? |
nimic deosebit... astept rezultatul la analiza AMH.....m-am hotarat sa fac FIV(nu-mi mai permit sa pierd timp),dar oscilez intre Szeged sau dr.Dragos Albu.
anchusa
missy40 spune:
Draga mea, te felicit pentru hotarare!
Eu, personal, as opta pentru Szeged,e mai ieftina procedura, din cate stiu si au si rata de reusita destul de mare.Nu stiu insa nimic de dr. Albu, nu am auzit de d-lui.
Arianna_M spune:
Hello ,
Anchusa....eu am facut la biogenesis cu medicii greci .....ii recomand din tot sufletul....daca te intereseaza iti povestesc.
Missy....nu mai stiu dak ti-am spus "bine ai venit "!
14 + ........ cu
Bebe
anchusa spune:
La Szeged mi-a recomandat ginecoloaga mea tocmai pentru procentul mare de reusita.Eu am vrut sa vad si alte optiuni.In privinta banilor cred ca sunt toti cam la acelasi nivel: in Ungaria am vazut 3700 euro-fiv+ tratament +cazare(eu zic 4000 sa fiu linistita); la dr.Albu zicea cine va 110- 120mil FIV+ tratament si analize(140 pentru linistea mea).
La medicii greci-e foarte bine si la ei numai ca ei vin numai 2 zile si daca se intampla ceva si trebuie facut FIV mai devreme sau mai tarziu(zic eu ca nu raspund cum trebuie la tratament)
dileme...dileme
nu ma mai gandesc ca iar imi explodeaza capul
sunt cea mai calma persoana si astept rezultatul analizei
anchusa
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anchusa La medicii greci-e foarte bine si la ei numai ca ei vin numai 2 zile si daca se intampla ceva si trebuie facut FIV mai devreme sau mai tarziu(zic eu ca nu raspund cum trebuie la tratament) anchusa |
chiar daca vin 2 zile ....asta nu inseamna k nu stiu stiuatia ta ei....si decid in functie de raspunsul tau la stimulare
14 + ........ cu
Bebe
baby_r7 spune:
intram si noi repede sa va salutam .
Bianca este gripata si din pacate foarte maraita, asa ca nu intru prea mult pe forum.
dar ma gandesc la toate si mai ales celor care asteapta inca sa ramana gravidute le tin pumnii...
gravidutele le si le urez sarcina usoara in continuare......
si mamicilor le urez sa aiba o perioada cat mai usoara cu gripa la bebelusi.........
poate mai intru mai incolo, in functie de cum se simte piticuta.......
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Poze Maya-Alexandra