Aspirante si Gravi Nou-Venite(104)-Felicitari lia!
Raspunsuri - Pagina 8
polo spune:
Seara buna.... intru mai rar caam mult de sapa....prietena mea a nascut asa ca am cam ramas singura pe parcea si se mai apropie si un audit, dar cel mai frumos este ca voi fi nasica Anei Veronica (buburuza prietenie mele- colega despre care v-am mai spus).
Asa ca abia astept sa treaca auditul asta sa am timp de planuri si de trusouri.
polo spune:
In rest va pupacesc pe toate. muuuult muuult sa va mearga fulgii.
Tudoras seama leit cu mama lui, iar Alesia este picatura din tatal ei, iar discutiile despre bb m-au binedispus (din butoi am iesit de cand am aflat ca voi fi nasica, iar momentul in care am aflat ca o cheama ca pe mine m-a emotionat nespus, desi nu discutasem prea multe de nasit, doar ne oferiseram, dar erau nasii de cununie cu intaietate). Asa ca desi abia au plecat rusii, am un tonus de milioane. Da Doamne sa fie si in continuare asa, iar aici sa curga capitolele din ce in ce mai repede si poate trecem mai usor peste tot.
polo spune:
Lia, sa ne dai repede de stire despre analize... sunt curioasa ce o sa fie si poate ca asta o sa fie ultimul hop pentru tine
douradoudou spune:
..am intrat sa va ..sper ac nu m-ati uitat..nu prea mai am timp pt ac sunt singura de 2 sapt, sotul plecat in korea si china si mai sta 2 sapt..mi-e dor de el de nu mai pot..maysaa creste frumos..e cam atomica dar rezist..in schimb nu stiu cat imi mai rezista spatele ..deja nu mai prea pot sa adorm de durere..
va pe toate si de abea astept sa va citesc pe la odisee..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Lia73 spune:
neata fetele
o cafeluta
polo felicitari mai viitoare nasica in curand mamica
doura ne bucuram ca ai intrat, sa-ti traiasca printesa
ce se intampla cu spatele tau??
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 neata fetele o cafeluta polo felicitari mai viitoare nasica in curand mamica doura ne bucuram ca ai intrat, sa-ti traiasca printesa ce se intampla cu spatele tau?? pozulici www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
maysaa ar deja 7.5 kg si vrea NUMAI in brate..deci iti dai seama..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Arianna11 spune:
Buna fetele,am reusit si eu sa intru,
am fost toate dupa amiezile plecata la plimbare cate 4 ore si seara cu treaba prin casa nu am mai avut timp de net...
Doura wow,dar la 3 luni jumate e asa pufoasa....a mea are 5.500 g
Liahai cu vesti bune
Polo felicitari,o sa fii o nasica buna,asa faci pregatire pt bb tau
Trutzi,Cora,JoAnn,Lorin
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
trutzi spune:
Azi n-am apucat sa stau la calc, am avut multa treaba dar, ma asteptam la ora asta sa avem vesti de la lia.
lia, lia, lia nu ne mai tine pe jar
Ce-ti face feciorul? Cum e cu piciorul?
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
polo Vei fi nasica Ma bucur pentru tine. E o experienta tare emotionanta. Eu nu am decat o finuta dar, intentionez sa am cat mai multi finuti
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta