Aspirante si Gravi Nou-Venite(104)-Felicitari lia!
Raspunsuri - Pagina 11
Arianna11 spune:
Salutare fetele,
noi mai greu cu netul....trece timpul cu fata de nici nu-mi dau seama
Babi chiar ma intrebam daca nu am uitat pe cineva si uite tocmai pe tine ...asa e cand scriu in graba
Mvb noi aici am facut infanrix-ul si prevenar ..astea se fac aici la 2 luni
Pupam toata gashca fara exceptii,nu mai enumar ca sa nu uit pe cineva ...si asteptam berzele astea ratacite sa mai vina si pe la fetele noastre
Alesia e bine,creste ,rade de ma pish pe mine....am tuns-o zero ca nu avea parul crescut uniform ,dar ii sta bine si asa...noroc ca e rece si inca ii dau caciula pe afara
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
douradoudou spune:
lia femibion are acid folic nu stiu de ce ti-a dat 2 ..si asta si acid folic separat...chiar aiurea..eu am luat femibion si la 1 sarcina si la a 2a ..e f bun..magneziu e bun daca ai carenta..dar vezi ca magneziu nu se ia la inceputul sarcinii asa ca ai grija ..cine e medicul tau????
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
douradoudou spune:
trutzi nasterea a fost naturala fara epidurala...travaliul a durat vreo 4:30-5 ore..a fost greu pt ca aveam contyractii puternice iar buburuza se impingea f tare ...nasterea a fost rapida ..asta a fost partea usoara..am avut si epizio ..asta m-a cam deranjat 3 saptamani..dar am trecut peste toate..pe maysaa o alaptez exclusiv pana la 6 luni apo incepem si cu solide..imi doresc sa o alaptez cat mai mult chiatr si 2 ani daca vrea..este superb sa-ti alaptezi bb..pt mine este un sentiment de nedescris
va pe toate
Lia73 spune:
neata feteleee
cafeluta
doura tratamentul mi l-a dat de la hematologie
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 neata feteleee cafeluta doura tratamentul mi l-a dat de la hematologie pozulici www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
ok..dar tot mi-e cam ciudat..de 2 ori acid folic..eu zic ca femibionul este de ajuns..de fapt sunt sigura de asta..vezi sa iei femibion 1 ..femibion 2 se ia dupa luna a3a -sunt 2 pastile de fapt una cu vitamine +acid folic si una cu ulei omega 3
Lia73 spune:
neata fetele
cafeluta
doura asha mi-a zis sa iau
truzti activitate mai usoara ca nu am ce sa povestesc
pozulici
Lia73 spune:
neata feteleee
slabuta miscarea pe aici
cafeluta
pozulici
polo spune:
va pupacesc pe toate
Din pacate iarna s-a intors, dar vine ea primavara cu tot cu berzele din dotare. Avea dreptate Trutzi, prindem noi una si o sechestram. Anul trecut m-am purtat frumos cu barza mea si a fugit, dar anul asta ii punem lantul de picior.
babiela spune:
salutare fetele!
mvb noi am facut infanrix hexa la 2 luni. stiu cum e cu stresu de ce nu mananca, de ce nu doarme si fi-miu numai asa a tinut-o, am notat la un mom dat (avea o luna jumate) cat manca in 24 de ore si asta cam 2 sapt si manca intre 560 si 660 ml de lapte in 24 de ore si asta cam in 7-8-9 mese. in capraru scria ca in luna aIIa cum era T atunci cand notam un bebe tre sa manance intre 650 si 800 ml in 24 de ore. deci alexia mananca bine, al meu asa a mancat putin din totdeauna, dar a luat mereu in greuitate, putin dar a luat si mi-a zis pediatra ca asa e el, e si iute nu sta o secunda locului nici cand mananca nu sta, macar dintr-un picior si tot misca ceva. de obicei cand mananca lapte tine biberonul el la inceput apoi nu mai vrea se joaca cu tetina si daca il tin eu el se apuca cu mainile de picioare in general de sosete si trage de ele pana se descalta.hai ca m-am intins ca o placinta
lorrin nu vad pozele
va pupacesc fetele