Pepenasi de iulie-august 2008 (207)
Raspunsuri - Pagina 16
Irda spune:
Dragele mele, dragi!

Va multumesc pentru parerea si sfaturile voastre!

Am citit tot ce ati scris si multumesc Anka si Mada pentru solutiile prezentate!

Ma bucur ca ati scris mai multe, dar am oarecare parere de rau ca discutia e despre lucrurile mai putin placute din viata de cuplu, mai ales ca eu am fost aia cu "aruncatul pietrei" in lac.
La noi situatia e aiurea tare. Avem de toate...si infidelitate (dusa la extrem si oarecum permanentizare din partea lui.....adica ceva de genul sa iesim in parc in familie "extinsa" noi cu fetele si "doamna"(divortata) cu baieti ei
) si lipsa de comunicare si lipsa de respect si receptivitate fata de ceea ce are de zis celalalt(eu adica) si reprosuri din partea lui ca dupa 6 ani de crescut copii n-am o "cariera" serioasa si nu aduc la fel de multi bani in casa cat aduce el, si diferente de ani lumina in modul in care percepem mediul inconjurator, relatiile cu ceilalti si ...viata in general si lucrul care mi se pare cel mai rau......instalarea indiferentei fata de ceea ce este/spune celalalt.
In mare cam asta-i cocktail-ul in care ma scald de vreo 2 ani incoace, timp in care am incercat pe toate caile sa "ajung" la el, dar n-am la cine!
Iubeste fetele, dar daca nu-l trag de maneca nu se implica in cresterea lor....prefera sa stea pe net decat sa se joace cu ele desi e in casa cu noi!
I-am spus...cand nu esti acasa poti face ce vrei tu......acasa petreci timp cu fetele tale ca nu le-am facut singura!
Am discutat si de divort..cica.....chiar daca s-ar desparti de mine nu ar ramane cu "madame" ca e o femeie dificila si cicalitoare buna doar de....stiti voi ce
si ca i-ar place sa fie....burlac![]()
I-am zis si eu ca la felul lui de a fi ca nu accepta sa-i fie programat timpul in functie de nevoile membrilor familiei, cred ca ar fi cea mai buna varianta pentru el!
MNo....hai ca v-am facut capul calendar cu problemele mele!
Cumva o s-o scot eu la capat...eventual si intreaga la mansarda...macar in mare daca nu in totalitate!
Pupicim bostanaria!

Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008
Nasterea Antoniei
MissJJ spune:
Buna fetele!
Pe fuga ca de obicei.Busy cu proiecte peste proiecte plus interviuri am trecut de doua mai am doua si apoi astept sa vad de vine vreo oferta. Maj au zis ca prin aprilie aflu de oferte. Fetel sunt bine, eu ok, am inceput sa conduc, finally.
Am citit oleaca pe sarite ultimele doua pagini. Interesante discutii. Pacat ca nu e totul roz, da ce sa facem toti trecem prin tot felul de perioade.
Nici la noi nu e mega roz, certuri sunt din cauza de buget, facturi, oboseala etc. La noi eu-s aia care vrea sa discute sa dezbata pb, el e genul tace si pleaca si traim cu elefantu'n camera. Dar tre sa il iau pe ocolite si cand e calm si mai bine dispus atunci revenim la problema da asa pe ocolitelea sa nu se simta incoltit sau ceva. Oricum amandoi ne straduim sa nu lasam toate celea de zi cu zi sa ne afecteze. Nu e vb de iubire ca de iubit ne iubim dar pb astea cotidiene ne impovareaza si ne face sa fim mai nervosi si mai putin intelegatori. Dar suntem amandoi de parerea ca daca ajungem unde nu se mai poate si nu ne mai suportam unul pe altul decat sa traim intr-o relatie acra si plina de tensiune mai bine ne vedem fiecare de drumu' nostru si ne facem amandoi datoria de parinte. Chiar daca ne-am desparti deciziile legate de copii vor fi luate impreuna cat este posibil. Dar speram sa nu ajungem acolo.
Pupam pe toata lumea tare si apasat. Uram si noi La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor, sorry ca nu nominalizez, ma duc la hartoagele mele. 
bujo spune:
Marina noi suntem casatoriti de 7 ani si ne cunoastem de 7,5.
Ne-am fi casatorit noi dupa 3 sapt, cand m-a cerut, dar am zis sa lasam timp de asimilare familiilor. Ne-am logodit totusi, noi doi si popa in camera de camin dupa vreo 2 luni de la prima intalnire.
Irda imi pare foarte rau de probleme, la voi pare mai serioasa treaba. Multa rabdare si intelepciune in rezolvare.
bujo mami de Filip si
11+
Tecky spune:
Irda nu-mi vine sa cred ce povestesti tu acolo,parca ai povesti scene dintr-un film...
.Sper sa se rezolve favorabil pt tine si fete situatia aceasta nefavorabila.
vias spune:
Irda..cred ca esti foarte puternica din moment ce ai tinut atat de mult in tine asa ceva...dar mai cred ca trebuie sa te gandesti si la tine... oricum..mi se pare de neconceput sa iesiti in parc voi 3 adulti si nu stiu cati copii..si una sa fie amanta 

..chiar crezi ca nu inteleg copii ce se intampla????? ![]()
Multa putere iti doresc, sa iei cea mai buna decizie pt tine si fetitele tale!! 
Mada UK multa bafta in continuare !
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Tecky spune:
mada uk tin pumnii sa fie totul bine,sa treci cu brio toate interviurile.Ma bucur ca sofezi,pe mine sofatul ma relaxeaza.
monalac spune:
la multi ani,cu intarziere,pt mihamiha!mi ar placea sa ne mai scrii!
sib,multumesc pt mesaj!
irda,e foarte dureroasa situatia prin care treci!eu n am inteles,el recunoaste deschis ca are amanta si iti mai cere sa va intalniti toti?
monalac spune:
nici situatia dintre mine si sot nu e ok,insa la noi problema majora e sexul.daca nu s disponibila la 2\3 zile,nu mi mai vb,nu se mai implica in treburile casei,imi vb urat.
am zis ca nu mai intru in detalii familiale,dar nu ma pot abtine...
bobitamica spune:
Buna dimineata,
IRDA...chiar ca nu-mi vine sa cred.Ce situatie groaznica. Esti o femeie tare puternica de ai indurat 2 ani situatia asta.
Au noroc fetele cu macar mama mai e cu capul pe umeri.
.
Iti doresc multa intelepciune si sa faci ce e mai bine pentru fete si pentru tine!
MONA...toate relatiile sunt dificile. Mi se pare aiurea si faza asta cu sexul. Ma enerveaza barbatii astia care se supara pe motivul asta. Parca femeile ar trebui sa fie tot timpul la discretia lor.
MADA..mult succes la interviuri!!iti tinem pumnii
.
BUJO..ce repede v-ati casatorit!
.
Astazi ma intalnesc cu cineva care sper sa ma ajute sa o inscriu pe Irina la gradi.Va fi cu siguranta un proces lung si greu.Eu trebuie sa o aduc ca o gradinita in zona in care lucrez, pentru ca la noi in cartier nu exista gradinite.Si cum gradinitele din zona Piata Romana sunt considerate de fitze,va fi greu.Mai ales ca sunt doar cateva si pe aici.
La multi ani,MIHAMIHA!!! sa fii santoasa langa puisorii tai!!
revin
Marina_1609 spune:
Bujo, noi ne-am casatorit la 11 luni de cand ne-am cunoscut. dar asta nu inseamna ca daca ne-am cunoscut eram oficial impreuna
I-am dat sanse abia dupa vro 4 luni... Deci tot pe-acolo... A fost un an plin de evenimente acela, atat de repede s-au intamplat toate....
Eu ma pregateam de licenta, el ma cauta, eu vroiam sa fiu lasata in pace. Dupa licenta mie mi s-au trezit hormonii
insa el plecase intr-o vacanta planificata de mult timp asa ca eu am ramas cu buza umflata vro 3 saptamani! Cand s-a intors s-a inceput toata distractia si in scurt timp m-a cerut
. Initial ma gandeam sa il mai las sa fiarba dar pana la urma bine ca am acceptat cererea fiindca a doua zi, in ajun de mos Nicolae m-am trezit cu testul de sarcina pozitiv
Si acel bat cu doua liniute roz i-a fost marele lui cadou in acea seara. A urmat casatoria civila, asa printre greturile mele, ca sa se nasca copilul cu acte in regula.
Ce vremuri palpitante...
Mona, zi-i barbatului tau ca e tratat regeste daca are parte de ... o data la 2-3 zile!
Irda, imi pare atat de rau...La voi se pare ca e aiurea rau situatia..
--------------------------------------------
Marina
25+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog