Prietene la bine si la greu - 104
Raspunsuri - Pagina 19
Andrecluj spune:
Buna dimineata si La minunati, dar minunati ani, Lyly !!!Sa fii sanatoasa, iubita, indragita de soarta!Il pup pe Santi drag , acusi sa te tii bine, mami!Pup fetele si fulgusorii si multumesc de comment-uri Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
gabitza35 spune:
Lyly,la multi,multi ani fericiti alaturi de familie !
Lumi,felicitari pt pisicoasa carestie "da" si "nu" si drum bun pana in Japonia,revedere placuta cu R .... credca abia astepti sa treaca zilele..
Dana, iesi repede afara din butoi ca vreau sa-i bat capacul in cuie... sanatate lui David cel frumos (poate totusi nu-i nimik, decat vreo maseluta sau canin)
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
gabitza35 spune:
Felicitari Santi cel mergaret... si Eva si-a datdrumul la mers de doua zile,doar afara presteaza,in casa mai bine pe fund. As incerca sa o incalt si in casa in ghetute,ca se pare ca se simte mai sigura cand e incaltata, dar cum ea nu suporta nici sosete in picioare,vor zbura si pantofiorii..iar cizme nu-i dau in casa
Tot cu mainile pe sus merge si ea,un pic mai jos decat Santi...zici ca-i arestata
Meniul de azi
10 iaurt cu fructe de padure,1 biscuite (am facut si friganele..un mare cah pt Eva care a refuzat si sa le guste cand a simtit ca e cam moale la manuta,Dragos a papat cateva bucatele... nesemnificativ)
14 ciorba de peste(ein facere),mancare de linte
18 MBS (asa cred)
Ieri am papat fructe blenduite(banana,para,suc rodie),supa de gaina cu galuste,mancare linte (am avut back-up somon innabusit...l-au papat pe tot),iaurt (abia au mancat impreuna unul)
mucosii
poze
gabitza35 spune:
Imi poate recomanda cineva vreun salon de coafura in Bucuresti,unde sa-mi propuna coafeza tunsoarea dupa fata,varsta,textura par,sa-mi recomande si culoarea potrivita ,nu sa astepte sa ii spun eu cum sa ma tunda si sa sfarsesc ca intotdeauna doar cu varfurile taiate .
...si nici sa las acolo toata indemnizatia mucosilor...
M-am cam saturat de freza si culoarea mea (aia vopsita ca natur... cam multe fire albe);freza care nu e freza,de fapt m-am cam saturat de coada de cal ,ca mereu trebuie sa tin parul strans,ba ca pica, ba ca imi trag mucosii eventualele agrafe,etc
mucosii
poze
Lidia74 spune:
Lyly LA MULTI ANI!!!, sa ai o viata frumoasa, cu multe, multe bucurii
Many sper sa ai totusi vesti bune de la nenea dr. Nasol ca te dor buculitzele da' macar sa fie cu folos .
Lumi ce fain ca mergeti in Japan.
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 Imi poate recomanda cineva vreun salon de coafura in Bucuresti,unde sa-mi propuna coafeza tunsoarea dupa fata,varsta,textura par,sa-mi recomande si culoarea potrivita ,nu sa astepte sa ii spun eu cum sa ma tunda si sa sfarsesc ca intotdeauna doar cu varfurile taiate . ...si nici sa las acolo toata indemnizatia mucosilor... M-am cam saturat de freza si culoarea mea (aia vopsita ca natur... cam multe fire albe);freza care nu e freza,de fapt m-am cam saturat de coada de cal ,ca mereu trebuie sa tin parul strans,ba ca pica, ba ca imi trag mucosii eventualele agrafe,etc Dragos si Eva _30.11.2009 mucosii poze |
http://emilio.ro/
tipul tunde f fain. daca vrei sa-l incerci, te duci la el, si daca nu-ti place ce-ti recomanda, spui multumesc si pleci. fara sa te tunzi
sper sa intru si eu pe seara. pana atunci zi frumoasa!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 Imi poate recomanda cineva vreun salon de coafura in Bucuresti,unde sa-mi propuna coafeza tunsoarea dupa fata,varsta,textura par,sa-mi recomande si culoarea potrivita ,nu sa astepte sa ii spun eu cum sa ma tunda si sa sfarsesc ca intotdeauna doar cu varfurile taiate . ...si nici sa las acolo toata indemnizatia mucosilor... M-am cam saturat de freza si culoarea mea (aia vopsita ca natur... cam multe fire albe);freza care nu e freza,de fapt m-am cam saturat de coada de cal ,ca mereu trebuie sa tin parul strans,ba ca pica, ba ca imi trag mucosii eventualele agrafe,etc Dragos si Eva _30.11.2009 mucosii poze |
cum se mai spunea nimik nu este off topic
eu merg la Salon Abbate 13 Septembrie, coafeza Felicia, nu i-am spus niciodata ce vreau cum vreau, merg la ea de .....cred ca 10 ani niciodata nu am plecat nemultumita si nici cu mai mult de 2.5 mil dati (tuns, coafat, vopsit) daca m-am dus cu o ideea si ea a crezut ca e proasta, ideea, nu a facut ce am vrut eu
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
gabitza35 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
cum se mai spunea nimik nu este off topic eu merg la Salon Abbate 13 Septembrie, coafeza Felicia, nu i-am spus niciodata ce vreau cum vreau, merg la ea de .....cred ca 10 ani niciodata nu am plecat nemultumita si nici cu mai mult de 2.5 mil dati (tuns, coafat, vopsit) daca m-am dus cu o ideea si ea a crezut ca e proasta, ideea, nu a facut ce am vrut eu mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
pana sa nasc si eu mergeam la unul din cele doua Abbate de pe 13 sept (cel mai aproape de sebastian,nu la cel spre ghencea),mai ales ca stau pe Sebastian...dar nu am avut o coafeza stabila. De cand am nascut, de tuns ma tundeam la un alt salon pe langa mine (unde imi faceam partea de cosmetica) mai vrand-nevrand... ma cam programau fetele de la cosmetica/manichiura cum imi scapa porumbelul ca vreau sa ma tund
gata joaca? poze de azi sunt?
mucosii
poze
Alinus25 spune:
Salutare dragele mele,
Lyly! Multa sanatate si fericire!
Multumesc tuturot fetelor pentru urarile de ziua Rianei, apreciez tare mult ca v-ati gandit la noi. Eu apuc sa citesc din an in Paste, de scris mai greu... M-am tot pregatit sa incropesc si eu um mesaj, dar tot timpul am fost luata cu altceva.
Noi suntem bine momentan, de la sarbatori n-au mai fost bolnavi nici unul. DRagos e cumintel, dar e tare nazdravan. Tot ce vede ca face sora-sa vrea sa faca si el. Au inceput sa se joace foarte frumos impreuna, mai sunt unele scapari, dar na..Riana e "sefa". Riana parca incepe sa se cuminteasca si ea, cred ca ii face bine programul la care am inscris-o.
Va multumesc inca odata ca v-ati gandit la noi si imi cer scuze ca nu pot sa intru mai des, dar intelegeti voi, vorba Ionelei, am 1234.78, lucruri de facut
Va pup pe toate fara exceptie