Prietene la bine si la greu - 104

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

La multi ani draga noastra Lyly
iti doresc sa fii fericita mereu, Alex sa creasca frumos si sanatos, sa va bucure fiecare minutel din viata, sa ai parte numai de impliniri, iar cei dragi sa iti fie alaturi mereu!

ps: am fugit la Iasi, ieri am fost la Suceava, sa nu ma certati ca lipsesc de pe-aici, promit sa fiu prezenta zilele urmatoare.
aaa, si nu pot sa nu-l felicit pe Iulian pt primii pasi

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Hei ce-i linistea asta pe aici?
Ok dau eu ca sunt treaza cu noaptea in cap. Vlad a avut o noapte frichinicioasa, dar eu nu prea l-am simtit, asa a zis tati dimineata. Am fost si la analize, sunt supi, sa vedem ce zice profu. dupa analizele de azi. Nu prea raspund cum trebuie la tratament, dar vom vedea. Am domnul zdrente, de parca acum fac ptr. prima data injectii. Dor ingrozitor, poate ca este doza mare, nu stiu, dar ma misc in reluare.
Va pup ca m-am apucat de gatit. Astept cu nerabdare primavara sa batem aleele din H, daca nu incepe toata lumea munca, eu sigur nu.

Si........

La multi ani, draga noastra Lyly, iti doresc multa sanatate, putere de munca si liniste alaturi de cei dragi.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La multi ani, Lylyana!!!! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de baietii tai dragi!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 9+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

La multi ani Lyly, sa fii sanatoasa sa te bucuri de comoara ta mica si sa fii fericita alaturi de cei dragi

Vreau sa va zic ca ieri am fost la plimbare , noi doua, de manuta si am fost asa de mandra de pitica mea

Meniul de azi>
dimi- clatite cu gem de mure
amiaza- carne de pui cu legume
18- iaurt cu nu stiu inca ce

pupici

Natalia, fericita de Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna dimi!

Vin si cu o si cu cinsteala mare: salata de vinete, sarmale in foi de vita, fripturica de purcel, nelipsitele eclere cu nessss iar de baut vin rosu, bere si sampanie.

multumesc tuturor pentru urari!

o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

si sa ma laud si eu www.youtube.com/watch?v=MygylGkVJDU" target="_blank">asa . Cred ca e ultimul fulgusor care s-a apucat de sportul asta .

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

felicitari

nu e ultimul, se pare ca noi vom fi ultimele... deocamdata numai sprijinita de mobila merge...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lyly la multi ani

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La Multi Ani draga Liliana, sa fii sanatoasa tun si fericita pana la soare si inapoi

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani, Lyly draga! Sa ai parte numai de impliniri alaturi de baietii tai! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Mie imi scuzati absenta...sunt adanc intrata in butoi. Si ca sa puna capac, de ieri David face febra mare. In dimineata asta s-a trezit cu 39,7 Alte simptome nu are.
Pe langa toate astea sunt numai pe drumuri. Fratele meu si prietena se vor muta in cateva saptamani de la noi. Asa ca au nevoie de mobila si toate cele ptr noua locuinta, iar eu trebuie sa ii ajut.

sa nu uit sa il felicit pe Santi cel mergaret.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani, Lyly!!!!

Draga noastra,sa fii sanatoasa,iubita si super fericita alturi de baietii tai!

Am si eu 3 chestii cu care sa ma laud

1) Astazi vin Acutza si Sabina la Iasi,si mergem sa le vedem!!!

2) Pisicioasa mea a inceput sa stie cand sa foloseasca Da si Nu

3) Am inceput sa facem actele de calatorie pt Japonia, luni merg la Ambasada Japoniei(trebuie sa facem doar pt ea,ca are pasaport temporar,si cu ala trebuie viza). Asa ca la sfarsitul lunii mergem putin in Japonia

Mergi la inceput