Prietene la bine si la greu - 104
Raspunsuri - Pagina 14
laurairina13 spune:
Raluci, te cred , si mie imi e ciuda ca nu mai pot lua si alte comenzi, dar e extrem de maraita si plangacioasa Amalia, inca nu i-a iesit maseluta impricinata, numai de picioarele mele e, cu comenzile ma tot tarai cu viteza melcului..Daca as reusi sa le termin mai repede da, dar asa....
Si neatza si la restu lumii..asa mai la amiaz!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 9+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
cristina_boc spune:
Salutare fulgusori,
Vad agitatie pe aici: fulgusori bolnaviori, mamici stresate de servici, problemute prin familie, la toata lumea.
Noi am profitat de zilele astea frumoase si am iesit pe afara. Andrei este bine, asa cum stie el, cu foieli noaptea si figuri la mancarica.
Am ceva pitici si incerc sa ajung cu el la kineto. Isi tine laba piciorului spre interior la mers.
Pentru iritatii eu am incercat multe: Lipikar, Trixera, Exomega, Emolium, Klorane. Important este sa fie bine hidratata zona respectiva, de vindecat nu vindeca niciuna. Cel mai incantata am fost de Exomega si Emolium, dar cred ca a fost o coincidenta.
De vreo 2-3 sapt. Andrei are iritatii pe spate si picioruse. Nu stiu de la ce, si nu trec cu nimic.
Ma duc si eu la , ca sunt din ce in ce mai obosita.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
gabitza35 spune:
La mine a avut anul trecut prin toamna Eva pe genunchi niste bubite sub piele, cu aspect de cosuri/lipoame, aglomerate unele in altele,aspre la pipait. Am vizitat mai multi dermatologi si am avut diagnostice de la dermatita atopica de contact pana la psoriazis .Tratamentul initiala fost cu Advatan milk si Zyrtec(asta nu i l-am dat) si nu se vedea nicio schimbare,apoi am avut Diprosalic si crema de la Avene pt piele intolerabila.
Cam intr-o saptamana am scapat de ele,nici nu au mai aparut... recomandarea dermatologului a fost sa fie spalata cu sapun Klorane roz (este unul pt piele sensibila,fara miros,parabeni,etc) si de baza este hidratarea ( noi in continuare folosim Avene pt piele intolerabila)
Eu am suspectat de aparitia bubitelor la vremea respectiva schimbarea detergentului (am trecut la Sano de la Dermalin) dublata de mersul 4*4, nici acum nu stiu ce au fost si din ce cauza au aparut... daca nu treceau era cam aranjata o vizita la un dermatolog in Viena ... bine ca nu a mai fost cazul
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
grigore_tina spune:
Buna ziua,
Coque nu stiam ca Matei a avut 4 zile febra.Asta mi se pare cam mult pentru a fi o reactie de la vaccin.
Legat de faimosul job:eram foarte reticenta pentru ca nu mi s-a spus nimic de salariu conditii de munca:stiam ca pot alege part-time sau full si am salariu+comision.
Ei,azi la primul curs am aflat ca e vorba doar de comision si ca faimosul post de manager e de fapt un biet coordonator.Firma e nemteasca,internationala,dar lucreaza doar cu comisioane.
E ceva gen avon dar la nivel mai inalt.Cred ca a-ti auzit de faimosii Zeptar.Eu nu stiam mai nimic de ei.Am aflat la interviu.Pe net suna frumos job-ul asa ca am venit foarte dezamagita.
Legat de vechiul job:e foarte schimbatoare treaba.Ba nu se descurca nimeni pe postul ba vor sa stau 2 ani acasa,ba am unde sa ma intorc pentru ca vor mai deschide un sediu.In momentul de fata nu stiu nimic.
La al doilea interviu pe care urma sa il dau tot despre comisioane era vorba.
Mai cautam.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
grigore_tina spune:
Coque am uitat sa iti spun ca ma bucur de sfat.
Geo papa la 2-3 ore pentru ca vrea el.Adica:se duce la bucatarie si cere.Ori imi zice papa ori se duce la dulapul cu paine si scoate punga si mi-o aduce,mai nou imi arata spre fructiera si cere.
Seara cand vrea cereale imi arata canuta.Daca nu i le dau la 18.00 se pune pe plans.De asta spuneam ca mi se pare ca ii dau lm prea aproape.El se culca la 19.00 si papa tzitzi.Altfel nu am cum.
Daca mananca bine la o masa nu mai vrea pana mai tarziu.
Acum 2 zile a papat la 08.30 supt si nani la 10.30 papa la 14.00(aici papa ciorbica mai mereu) apoi la 16.00(felul 2 /branzica cu fructe coapte fierte/iaurt cand nu era cahh) si la 18.00 (cereale-daca pe timp de zi a mancat prea mult papa doar 5-6 lingurite fata de 200 gr cat papa de obicei).
Supa de dovlecel cu tarhon Geo a papat un castron plin si a mai vrut(a papat-o cu bunicii si imi era teama de un refuz)
-1 morcov potrivit,o ceapa medie(eu am pus rosie),1/4 ardei gras(eu am avut rosu),o felie sfecla rosie,o felie telina
toate se fierb in putina apa cu ulei de masline ,adaugati o rosie sau putin suc de rosii(cam 100ml) si fierbeti pana sunt aproape gata legumele
-adaugati un dovlecel,merg chiar 2 mai mici si fierbeti pana e gata.
-la final adaugati 2 lingurite tarhon proaspat sau o lingurita tarhon uscat;pentru un gust mai bun puteti adauga putina nucsoara
-o lasati mai scazuta sau mai zeama in functie de cum doreste copilul(Geo o papa cu mult zarzavateu i-am servit-o cu o panitza dm dar merge la fel de bine cu o felie de paine prajita/crutoane.
mare.
monis5 spune:
ce-oti fi patit cu toatele?
nu stiu ce sa zic, asa ca zic meniu de azi:
8.00 100 ml lapte vaca + cereale
10.00 bv cu smantana si cu feliute de avocado
13.00 50 ml supa de gaina su galuste + carne cu dovleac, morcov, conopida, cimbrisor si patrunjel verde
16.00 iaurt
18.30 quinoa + para + mar + scortisoara + cateva fructe goji (prin amabilitatea duamnei Raluci ) si cateva stafide
si sa ma laud si eu www.youtube.com/watch?v=MygylGkVJDU" target="_blank">asa . Cred ca e ultimul fulgusor care s-a apucat de sportul asta .
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
grigore_tina spune:
Felicitari Santi!Nu conteaza daca esti sau nu ultimul conteaza ca ai trecut la un nou nivel.
Pun si eu meniul de azi:
-8.30 2 mere cu 2 biscuiti blenduite
-12.00 supa de dovlecel cu tarhon + ciorbica de vita(a mai cerut papa si cum mamaie nu avea ciorbica facuta de mine in plus a papat ce facuse buni pentru nepotica) total vreo 400 gr.(cam mult)
-16.00 orez cu piept de pui si legume(ardei,ceapa rosie,morcov)
-18.00 4 linguritze de lv cu cereale(papase destul pe timp de zi asa ca a vrut doar o gustare-ca sa zic asa)
Cand am ajuns acasa ,adica la 14.00 a supt cu pofta si a adormit.E prima data cand a supt in somn ca atunci cand era bebe.Mi-a fost asa drag de el.
Azi s-a trezit la 06.10 cand m-am ridicat eu din pat sa ma pregatesc de plecare.L-am dus la bunici si a stat treaz pana pe la 14.40.
BoboMom spune:
Felicitari, Santi! Nici Nicholas nu merge de mult si tot asa merge, ca pe barna, isi tine echilibrul cu mainile in parti
Cristina, eu ii dau cu o combinatie de Eucerin crema si Hidrocortizon Crema 1% (combinatia e 50-50), data de doctor. Si Nicholas a avut roseata (eczema) la incheietura cotului si in spatele genunchilor si cu asta a trecut.
Laura, abia acum am vazut si eu martisoarele si celelalte chestii crosetate de tine. Sunt superbe! Felicitari! Nu stiu daca ti s-a mai sugerat sau daca te-ai gandit deja sa faci (sau daca deja faci) chestii de genul asta pentru botezuri si nunti (la noi ar merge pt baby shower si bridal shower).
Azi dimineata Bobo a venit la noi in camera, l-am luat in pat un pic, dupa care l-am lasat sa se joace cu ce era pe noptiera, sa mai stam noi un pic in pat. A inceput sa scoata servetele din cutie si l-am lasat. Scotea cate unul, il punea la nas si gura, se facea ca-si sufla nasul si ca tuseste, dupa care il punea pe noptiera si tot asa. N-am mai putut de ras. :)) Keith dormea si nu l-a vazut, dar l-am filmat un pic. Bine, pana am luat eu camera nu prea mai avea chef, asa ca n-am prins prea mult, dar oricum a fost f funny.