Prietene la bine si la greu - 104

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

f5, f5, f5
eu numar orele, sor1celul face ca s1rena pol1t1e1 s1 alearga pr1n casa str1gand TAATA, TAAT1, cred ca o sa ma fenteze 1n seara asta cu somnul.

a reusit sa treaca si pe la Ikea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ramox tare ma bucur pentru voi.
Dozz petele/bubitele sunt reactii normale ale vaccinului.In corp este introdus virusul mort/inert iar organismul se comporta ca si cum ar trece prin acea boala.Sper ca am explicat bine.
Lyly maine ma duc la primul training.Inca nu stiu ce voi face.Cert e ca voi face trainingul dau examenul,vad ce fac si merg mai departe.Pana unde?Nu stiu,cum nu stiu inca nici cat voi castiga.Asta aflu daca reusesc sa trec de examene.
In seara asta am mai primit o oferta de munca.Sa vedem cand voi avea interviul.
Caut si vad daca gasesc ceva mai ok decat jobul actual/vechi.
Ma duc la nani .Pic de somn.Azi am spalat si am gatit pentru pitic.
Daca e incantat va dau maine o reteta de supa/ciorba dulce de dovlecei cu tarhon.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Dozz petele/bubitele sunt reactii normale ale vaccinului.In corp este introdus virusul mort/inert iar organismul se comporta ca si cum ar trece prin acea boala.Sper ca am explicat bine.

Bonsoir

Va pup

Aia e, ca virusul e viu atenuat, asa scrie pe priorix, parca am citit si eu de niste virusi inerti, desi nu pricep cum vine asta.
Tina, ca sa raspund la o intrebare mai veche, nu cred ca 4 zile de febra intra in categoria reactii la Priorix.
De cand tot vreau sa pun tarhon in mancare, am incercat chimen macinat si e foarte bun, am adaugat la naut si cred ca merge si la linte, la legumele flatulentoase.
Bafta la job si permite-mi sa ma port ca o hoasca enervanta si sa iti zic sa analizezi bine jobul ala. Mie astea unde mi se promite ca o sa ajung manager dupa ce fac nspe cusruri nu imi suna bine. Sper ca n-am indraznit prea mult, tu stii mai bine. Din ce ai povestit, pare foarte challenging si propunerea de la actualul serviciu.

Mai am o curiozitate, Geo iti cere de mancare asa, la 2-3 ore? Sau ai incercat sa vezi daca merge? Incerc sa depistez si eu semne la Matei
, da-i tare criptat.

Hai, ceva pe bancuta? Am o bere nerafinata in frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele
Am fost la inmormantare.Am lasat fata cu soacramea, nu a avut nici un stres.Sincer m-am cam ofticat, ca ma asteptam sa sara de bucurie cand ma vede, da ea s-a uitat la mne si mi-a intors spatele

revin

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Neata!

Poftiti la !

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Cafea pt cine vrea, eu azi nu ca-s fresh. Am improvizat un pat la Renus in camera, o somiera cu saltea, l-am adormit acolo si acolo a ramas. S-a mai trezit nitelus pe la 2, apoi pe la 6 cand era cazut pe jos si la 8 final. Asa ca ne-am odihnit. Deci trebe sa cumparam pat de copil, e clar ca zabrelele sun cah.

Dozz - legat de vaccin, pedi a noastra a zis ca reactiile la ROR pot fi forme usoare a uneia dintre cele 3 boli.

Am luat pt fata lui Renus Aderma Exomega (desi o aveam in casa ca se da sotul ) se prezinta foarte bine. Il dau seara si dimineata cu Aderma si in reste oeste zi cu ulei de catina si galbenele.

Sper ca totii puii cu probleme sa-si revina repede

Lyly -deci gata, intrii si tu in campul muncii, Doamne ajuta sa fie bine, Succes

Simina nu mai fi supi, e clar ca s-a simtit bine pititca, poate ca era prea concentrata pe ceva anume de nu te-a bagat in seama, sau poate tu ai plecat fara sa-i zici pa.

Licurici deci ne dai cu flit la comenzile de martisoare vroiam si eu cate ceva

Zi frumoasa

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Tina, succes!

Raluci,
inteleg ca a si cazut din patul improvizat?

Simina, lasa ranjita in pace, poate avea alta preocupare cand ai intrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata fetele
caut adrese de cantine pt oameni nevoiasi sect 2-3-4.Si tot gugalesc da nu dau si ei adrese exacte.Vrea mama sa faca pomenile in astfel de loc, si trebuie sa-i dau adrese.PLZ daca stiti astfel de locuri , astept PM

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata

M-am dezmeticit si eu dupa o noapte grea...nu stiu ce are ca se trezeste pe la 4 si pana la 6 urla daca nu o plimb in brate, spatele meu e terminat. La tati nu vrea, urla si mai tare...O sa treaca si faza asta, ca toate celelalte.Macar a renuntat sa ma mai muste de san.

Zone aspre avem si noi in spatele genunchilor, anul trecut au fost mai pronuntate, acum le tin in frau hidratand bine zona.Din experienta mea, cremele scumpe (am folosit Trixera de la Avene) fac exact acelasi lucru ca orice crema hidratanta, deci eu zic pas la ele.De cate ori schimb scutecul sau o schimb de haine, dau cu ce crema de-a ei imi pica la mana (galbenele, Klorane) chiar daca zona nu e rosie si arata perfect normal.Pana acum e nesperat de bine.

Licurici, spui ca sunt gata martisoarele mele? Yupiiii.Da un semn si fug la banca

Lumi, chiar ca am cam incurcat-o, s-ar parea ca domnisoara mea ne intrece pe toti la incapatanare.Sper sa ma insel. Abia astept sa va revad.

Lyly, multumim.Suntem bine, tocmai am scapat de raceala, a durat fix 2 saptamani.

Simina, condoleante! Si buni a mea e in spital in stare grava, nu vreau sa ma gandesc la momentul cand nu va mai fi printre noi.

Pupici, sper sa revin....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Neata fetele
caut adrese de cantine pt oameni nevoiasi sect 2-3-4.Si tot gugalesc da nu dau si ei adrese exacte.Vrea mama sa faca pomenile in astfel de loc, si trebuie sa-i dau adrese.PLZ daca stiti astfel de locuri , astept PM

http://www.sirois.ro/Proiecte_2003/Familii_sarace/Sf.Stelian_cantina03.htm

Mergi la inceput