De ce sunt asa de putini barbati pe acest forum?
Raspunsuri - Pagina 11
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina sunt asa d eputini barbati pe DC, pt ca a disparut mihai texax http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Adica el facea cit 10 sau cum?
Dana
Mickyyy spune:
N-am citit tot subiectul, dar pot sa va spun din experienta proprie, concluzia barbatului dupa ce a fost nevoit acum cativa ani sa posteze un mesaj pe forum (il rugasem eu sa anunte ca am nascut): un forum stufos si greu de citit/gasit ce cauti!
A trebuit sa-i dictez pas cu pas unde sa intre sa posteze un mesaj atunci.
Mie care's fan DC nu mi se pare nimic stufos si greoi, dar probabil pentru un nou venit, si de sex masculin, sa piarda 2 saptamani pana sa inteleaga cum functioneaza fiecare forum pe-aici, e prea mult.
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Hmmm.... atasat. Enjoy! |
Haha Exact asta fac eu in zilele cand sotul meu nu lucreaza. Insa, la mine vinul e inlocuit de pepsi.
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Marox
Pai, mai tii minte discutia din vara trecuta despre prietenele care voiau sa-i imprumute bani ca sa vina la petrecerea cu colegii? Nu am mai vazut-o dupa aceea pe forum. Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Da, imi amintesc discutia. De-aia s-a retras? Hm... pacat.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carolyne Insa atatia cati sunt (Rufus, Capcaunul, etc) sunt sarea si piperul. |
Cine-i etc, ca nu-i gasesc nickul in pagina membrilor?
Rufus, trebuie sa ne impartim sarcinile; tu ce alegi, sarea sau piperul?