De ce sunt asa de putini barbati pe acest forum?
Raspunsuri - Pagina 10
Marox spune:
Pitzinuca, ai facut o afirmatie grava , cum o justifici? Hai, nu ne lasa cu ochii-n soare! Si mie mi-e dor de Guestus. Si de Xenocid. Singurul care se apropie de umorul lor este Capcaunul. Sper sa nu dispara si el intr-o zi.
Si, desi nu intra in aceeasi categorie (sîc!), mi-e dor si de Fomalhauti.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Pitzinuca, ai facut o afirmatie grava , cum o justifici? Hai, nu ne lasa cu ochii-n soare! Si mie mi-e dor de Guestus. Si de Xenocid. Singurul care se apropie de umorul lor este Capcaunul. Sper sa nu dispara si el intr-o zi. Si, desi nu intra in aceeasi categorie (sîc!), mi-e dor si de Fomalhauti. Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Chiar, ea de ce nu mai e pe-aici?
alinuk spune:
am avut o satisfactie deunazi
niste pb de sanatate l-au pus pe al meu sotz in situatia de a cauta diverse informatii despre medici, diferite afectiuni etc
... doar ce-l aud
"am citit acolo la voi..."
uat!? unde la noi? nu-mi venea sa cred, caci el cand se refera la preocuparile mele legate de spatiul asta, imi zice "tu la secta ta.." (fara empatie fata de preocuparile nevestei..... nu ca ar suferi nevasta din aceasta pricina)
si acum, iaca ce interes la el! Il banuiesc ca vrea si vreo pila ceva
ba mai mult, citeam un PM de la cineva de aici si a vazut pe ecran img din avatar si vine repede sa-mi spuna: "pers asta avea pareri ft pertinente la topicul ala"
aham deci mai are putin si intra si el in secta
si totusi, parca unu-i deajuns dintr-o familie
(nu de alta, dar cineva musai sa se ocupe si de copii)
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
felicitarile Mariei
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Carolyne spune:
Am rasfoit raspunsurile asa mai pe sarite, scuze, dar as vrea sa imi exprim si eu opinia la acest subiect.
In primul rand cred ca foarte multi barbati nu scriu din lipsa de timp. Daca ai un job full time, 1-2 copii (sau mai multi), esti mult prea ocupat ca sa mai citesti/raspunzi la subiecte de zeci de pagini.
Verifici copilul seara la lectii, mai faci o cumparatura, mai stai la un pahar de vin cu sotia/prietenii, cine si-ar pierde vremea pe forumul DC ? Si cate nu sunt de facut pe langa casa.
Sotul meu nici macar nu are curiozitatea sa vada ce citesc eu pe aici.
Eu am cont din 2004 si de abia am ajuns la 500 de mesaje.De citit mai citesc cam 1-2 ori pe saptamana, dar cam atat.
Eu intotdeauna m-am minunat cum au strans unii useri mii de mesaje?
Mie mi se pare cam ca pe FB : se dau multe informatii personale fara sa fie cerute (azi am facut prajitura de casa, maine ma intalnesc cu 3 prietene, peste o luna ma duc la teatru etc, etc). Mie mi se pare o totala pierdere de timp (nu am cont FB).
Un motiv care si pe mine m-a impiedicat de multe ori sa raspund este genul de comentarii total deviate de la subiect "ba tu", "ba nu, tu" si tot asa... Cand se despica firul in 4 si se ajunge de la subiectul de baza la ceva total paralel.
Mie niciodata nu mi-au placut disputele astea pe zeci de pagini, sa vedem "cine pe cine" bate la scris...
Recunosc ca am gasit foarte multe sfaturi utile in unele sectiuni, dar efectiv nu am timp sa scriu.
Majoritatea barbatilor nu sunt inclinati spre analiza si despicat firul in 4. Ne place sau nu, realitatea pe acest forum o reflecta foarte bine.
Insa atatia cati sunt (Rufus, Capcaunul, etc) sunt sarea si piperul.
Mie cel mai tare mi-a placut de Guestus Asa simt al umorului mai rar.
Cand am chef sa ma binedispun mai arunc un ochi la subiectul cu toaletele publice. Userii cu vechime stiu despre ce vorbesc.
iulia_b spune:
Eu n-am inteles de ce se mira unii care-i scopul subiectului, adica ce-i cu intrebarea asta. Iaca unii mai au si alte mirari/intrebari decat ce prajituri sa faca sau ce tampoane/creme/scutece sa foloseasca etc. Poate de asta nu intra barbatii.
De multe ori am senzatia dupa o pauza mai mare de pe forum ca lucrurile sunt incremenite in timp, aceleasi probleme, aceleasi persoane (aproximativ).
Si-apoi chiar femeile de aici creeaza tipare..cine-i mai apropiat de copil decat mama (cand alapteaza sau nu)...cum sa se mai apropie altcineva?
Si chiar asta e realitatea in multe situatii - femeia la cratita si la copii, barbatul la calculator si pe site-uri cu masini.
marius spune:
citat din mesajul lui iulia_b Si chiar asta e realitatea in multe situatii - femeia la cratita si la copii, barbatul la calculator si pe site-uri cu masini. |
Hmmm.... atasat.
Enjoy!
emanouela spune:
wow...halucinant, iulia, "realitatea" ta nu coincide cu realitatea mea, "realitatea" ta nu coincide cu realitatea altora....si nici macar normalitatea. Acu, la o prima vedere, "realitatea" ta nu se lipeste nici macar aici...raportul femei-barbati pe forum, te contrazice...chiar daca nu e de masini....doar ca nu scriem din cratiti.
Marox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Chiar, ea de ce nu mai e pe-aici? Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
Pai, mai tii minte discutia din vara trecuta despre prietenele care voiau sa-i imprumute bani ca sa vina la petrecerea cu colegii? Nu am mai vazut-o dupa aceea pe forum.
Deceneus spune:
citat din mesajul lui emanouela wow...halucinant, iulia, "realitatea" ta nu coincide cu realitatea mea, "realitatea" ta nu coincide cu realitatea altora....si nici macar normalitatea. Acu, la o prima vedere, "realitatea" ta nu se lipeste nici macar aici...raportul femei-barbati pe forum, te contrazice...chiar daca nu e de masini....doar ca nu scriem din cratiti. Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy |
Realitatea ei este sustinuta statistica, pe cand "realitatea" ta si a "altora" nu-i decat o afirmatie.
emanouela spune:
Realitatea mea nu e o "afirmatie" ...e o stare. "femeia la cratita" e o "statistica" barbateasca.