Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)
Raspunsuri - Pagina 17
Luminel spune:
Salut!
Azi am stat acasa cu Cris, de aseara face febra si-i curg nasul si ochii.
Wow, acum am vazut ca s-a nascut bb Kevin
Bine ai venit pe lume puiut mic! Sa fii sanatos si cuminte, sa le aduci numai bucurii parintilor! Sper ca Patrik sa fie cel mai bun fratior mai mare pentru tine. Doloress, felicitari! Uite ca ai reusit sa duci sarcina la termen si peste....Refacere rapida sa poti sa ai grija de cele doua minuni!
La multi ani Chinabulina! Tot binele din lume iti doresc! si mai arata-ne gogoshica frumoasa....tare e scumpa!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
aelita spune:
a venit bebe KEVIN???????? URAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Felicitari,mami ,sa va traiasca,sa va recuperati si sa veniti sanatosi acasa !!!!!!!!!!!!!

GEORGIANA,La multi ani ,sa fii fericita !!

raceala copiilor a trecut usor,vreo 2 zile febra si scapat.doar mucii garla inca.
dar eu sunt,eu sunt terminata ,o raceala de imi vine sa ma bag sub pat sa nu mai ies.
CLEO am inceput solatul ala dupa ce am crescut eu ceva mai multe,si fac 8 fata 8 dos ...dar nu prea ma convinge..nu prea imi place cum iese,cred ca o sa se "zgaiasca" rau cutele alea pe ea si vor arata tare nasol...Nu stiu daca sa mai continui..
pocho ala,te referi la ala alb de cand era Sofia mica??? am facut cat sa intre pe cap,da,si am impartit cresterile in 4 locuri fixe,am pus un ochi de semn si in dreapta si stanga lui crescut pe fata lucrurlui,deci 8 ochiuri crescute de cate ori esti pe fata,si asa iese un patrat.daca vrei sa iasa mai trapez,scazi mai putin sau la mai multe randuri.
daca mai e ceva baga-mi mail ,il gasesti aici la DC la profil daca nu intru repede.
aelita spune:
LORICH a fost bine noaptea atunci,nu prea fac ei urat daca au raceli simple cu febra,se trezesc singuri,vin la mine,cer siropel ...Andres mai plange daca tuseste ca ii vine sa vomite ,dar vine la noi in camera singurel.si la noi ii trece ,ca e multa miere in patul nostru!:)
pe Miguel nu am cum sa il mai feresc de raceala mea,ca ii dau sa suga,il iau in brate,doar eu ma ocup de el...sper sa nu ia..inca nu da semne,era si el harait zilele trecute si vad ca i-a trecut.
acum..n-am ce face,e clar ca pan' la vara numai as ao sa o tinem,asa e cu 3,iau unul de la altul,si Sofia ne aduce "marfa"![]()
bai,cand o vad pe Sofia cu febra ca se ridica la 8 si zice ca vrea la gradinita ! ca ea nu are nimic,sa ii dau siropelul la rucsac.
a fost odata cu siropel la ea,asa importanta s-a simtit ea,ca se prefacea apoi ca tuseste sa ii dau sirop la ea.cred ca s-a laudat rau la copii ca ea ia sirop,cine mai e ca ea !![]()
MAGNE ,ma bucur ca esti bine !
va pup !!!!
belleane spune:
Aelita: iti vine sa-i papi pe copiii tai, asa-s de deliciosi. A mea cat a fost racita si daca-i venea sa tuseasca trebuia sa fim toti acolo, si incepea sa planga ca ea tuseste si nimeni n-o iubeste. In weekendul aper sa dorm, ca azi asa obosita am fost,ca am uitat-o pe cea mare la scoala.

aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Aelita: iti vine sa-i papi pe copiii tai, asa-s de deliciosi. A mea cat a fost racita si daca-i venea sa tuseasca trebuia sa fim toti acolo, si incepea sa planga ca ea tuseste si nimeni n-o iubeste. In weekendul aper sa dorm, ca azi asa obosita am fost,ca am uitat-o pe cea mare la scoala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Te iubim, printesa Victoria!!! |
e,si pe Andres il mai apuca ,dar vine la noi si daca il tinem in brate ii place:)
CLEOOOOOOO acum m-am gandit,e vorba de pocho ala cu verde? ala e crescut doar pe fata si pe spate,tot asa marchezi o casuta din aia de picioruse,si in jurul ei cresti una la stanga una la dreapta.la gat ceva mai larg ,sa intre lejer ,si se pune un snur ca sa mai stranga.
Lorich spune:
Aelita ce copii cumintei ai!! Robert urla si se crizeaza si nu vrea nimic bagat prin niciun orificiu ![]()
![]()
Auzi, acuma...o fi deja prea tarziu pt Miguel, dar ar fi functionat o masca chirurgicala, eu asa am fost sfatuita.
Luminel sanatate!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aelita
e,si pe Andres il mai apuca ,dar vine la noi si daca il tinem in brate ii place:) CLEOOOOOOO acum m-am gandit,e vorba de pocho ala cu verde? ala e crescut doar pe fata si pe spate,tot asa marchezi o casuta din aia de picioruse,si in jurul ei cresti una la stanga una la dreapta.la gat ceva mai larg ,sa intre lejer ,si se pune un snur ca sa mai stranga. Sofia(2ian2007) , Andres(22mai2008), Miguel(16aug2010) |
sarutmana. O sa mai fac snur - am inceput prea larg, am mai adaugat 2 randuri, bag si snur si gata.

chinabulina
sa fii sanatoasa si fericita si implinita!

bebe kevin 

sa fii sanatos si dormitacios si mancacios edit: e 12, pic de somn, miine la munca, dar nu m-am lasat si am terminat poncho-ul - miine e ziua unei fetite si daca ajungem lla ea- de cadou.
alina_anto spune:
Buna seara fetele!!
Georgiana LA MULTI ANI!!! 

Doloress Felicitari pt bebe Kevin!! Va pup!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Alex@Sara spune:
Desi am citit despre bebe de Doloress,abia cum apuc sa le si scriu:
Bun venit pe lume bebe mult asteptat si datator de mari emotii
sa ai parte de o viata frumoasa,sanatoasa si imbelsugata.Felicitari,Doloress,mamica eroina cu bebe nascut loa termen 
.Refacere cat mai rapida si sa te bucuri cum meriti de baietii tai 

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Andres(22mai2008),
Miguel(16aug2010)