Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix wow, cate belele!!! felicitari lui Robertel ca e asa de cuminte si intelgator, sanatate muuulta, multa!!!! Apropo in tarile mai ..nebananiere, amigdalectomia nu se face cu anestezie???
Superbe si pozele cu bebica! Abia astept sa-l faci pe Robert frata mai mare, va fi unul pe cinste!

Aelita sanatate!!! Cum fu noaptea???

Nadia!!!!!!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Simonix: uau, nu-mi vine sa cred, pai eu la ORL sau la dentist si acum cand ma duc imi fac curaj, imi dau plame, ca de obicei nu ma pot stapani si inchid gura, mi se face rau, cand eram mica ma tineau cate 4 persoane ca sa-mi faca ceva. Bravo Robertel!!! Eu nu m-as grabi cu scoaterea amigdalelor, am citit pe undeva ca amigdalele sunt pentru om un fel de al 6-lea simt. Incearca sa le faceti pe rand, mie mi-au scos polipii cand eram mica si nu si-au mai revenit. Intr-o zi esti ca nou.

Cleo: mai, ce skioare superba aveti.

Piticul meu avea febra, toata noaptea l-am pazit. Avea aproape 39 i-am pus un nurofen. Chiar ma gandeam ca trece iarna si nu a avut nimic. Mie cred ca de frica mi-a trecut tusea aia latratoare. Am luat doar o pastiluta de prospan si gata.

Ylari: eu am tot vrut sa-ti spun ca pneumococul nu trece cu una cu doua. Imi pare rau ca am uitat sa-ti spun de atunci cand spuneai ca inca mai are probleme cu urechea sa-i mai faci un exudat. La ce e sensibil in antibiograma?Vezi ca e un subiect cu pneumococi pe la parintii intreaba,,,poti sa vezi ce tratamente au mai avut success.Pe Elena a suspectat-o doctora anul trecut cand dadea din-truna in alta si ma sfatuise sa-i fac vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fratilor, surorilor..prea multa dragoste pe Robertel!!!! N-o lasa nici sa doarma, dupa ce ca e traeza de la 8, a adormit acum si o mangaie, vorbeste cu ea "te doaie ceva, papusa?" ...
Imi umple inima cand il vad cu atata dragoste..dar daca o trezeste...s-a ars!!!

belleane of, sanatate multa piticului!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE
Ylari: eu am tot vrut sa-ti spun ca pneumococul nu trece cu una cu doua. Imi pare rau ca am uitat sa-ti spun de atunci cand spuneai ca inca mai are probleme cu urechea sa-i mai faci un exudat. La ce e sensibil in antibiograma?Vezi ca e un subiect cu pneumococi pe la parintii intreaba,,,poti sa vezi ce tratamente au mai avut success.Pe Elena a suspectat-o doctora anul trecut cand dadea din-truna in alta si ma sfatuise sa-i fac vaccin.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Am pierdut ditamai mesajul
Sanatate multa in primul rand!
Multumim ptr sfaturi, acu' fug sa arunc un oki la "parintii intreaba"
E sensibil la mai multe medicamente, i-a prescris Floxal (ofloxacina parca) picaturi, 7 zile de 3 ori pe zi cate 2 pic in fiecare nara. Fug sa cetesc sa ma luminez!
Lorich ce scump e Robert!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Lori - cred ca inteleg ce simti, stiu ce simt eu cand il vad pe Robert asa fascinat de bebelushi - pana si ieri cand eram la doctor a vazut un copil mai mic si a urmarit-o atent pe mamica lui cum il imbraca si comenta: "bebelushii au mainile mici si picioare mici, si sosete mici " deci imi inchipui cum ar fi asa ceva cu fratior/surioara

Fetelor, nu-i problema asa mare ce are Robert, deci chiar nu e bolnav, ma gandesc chiar sa speedez un pic operatia (fara amigdale) ca sa il mai usurez oleaca, respira greu noptile si suntem cam nedormiti din cauza asta. Va fi cu anestezie generala, cu masca, asa ca nu va traumatizant pentru el, recuperarea am inteles ca depinde de copil, nu pot decat sa sper ca va trece cu bine. Cu urechile cica nu e nici un stres, nu simte nimic, nu il doare dupa. Cu polipii e mai delicat, amigdalele insa sunt dureroase (ma rog, locul). Oricum o sa mai negociez pentru amigdale, pediatrul nostru e mai soft asa deci sper sa ma sustina.

Fata de probleme adevarate de sanatate asta e un mizilic, chiar daca se soldeaza cu amigdale scoase :D Mama aseara mai avea nitel si plangea, vaaai copiluuuuuuuu, cica sa merg la alt doctor :D Nu se poaaaate sa il ooopereeerezeee vaaai :) varul meu a avut probleme mari cu urechile, tuburi si alte minuni, a fost in pericol sa devina surd, s-a refacut greu dupa interventii, dar na, toate astea s-au intamplat acum 30 de ani, in Ro. deci nu va mai zic ce am tipat si eu la ea, ca ea tipa la mine ca e doctorul tzacanit ca ne duce la "taiat" :D Deci mai mult stres, zau asa ... mamele astea!! Ma capiaza, am zis ca eventual sa fac operatia cu ea aici, sa stea cu Robert acasa, dar daca o vad ca continua cu stresul renunt la idee, numai de crize de mamaie nu o sa am chef atunci.
Sanatate maxima la pui de Ylari, Belleanne, Aelita - of mai fetelor cu febrele astea ... Si cat mai e pana la vaaara

Cleule, o sa intreb de refacerea polipilor - probabil ca tot de la caz la caz depinde. Cu operatia eu nu am stres, deoarece o fac la spitalul in care am nascut, stiu ce conditii sunt, costa oricum carutza de bani (rambursata total, din fericire, caci ne-am facut asigurare full tocai pentru cazuri din astea). O sa dureze juma de zi, mama sau tata au voie pana si in sala de operatie, voi fi cu piticul non stop (o sa imi iau juma de zi de la serviciu), apoi va sta 5 zile acasa, cu mamaia rasfatz, nu gluma :)

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Simonix:poate nu e nevoie de scoaterea amigdalelor, la noi se mai practica si curatarea lor cumva partial..uite ceva legat de amigdale daca ai timp sa dai o cautare in text :http://www.psihohipnoza.ro/lucrari-personale/inteligenta-emotionala/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Monik, felicitari pentru sarcina!

Cleo, ce scumpa e Mara! Si mie mi se pare tare periculos sportul asta, dar si foarte frumos.

Simonix, ce dulce e Robert cum se uita el la bebita mica! Sper sa vi se indeplineasca visul, cit de curind! Acuma citesc despre operatia de polipi. Sa sti ca aici tubuletele la urechi sunt foarte "populare", la noi nu a fost cazul, dar din ce aud, rezolva complet problema otitelor repetate. Sper sa treceti rapid si usor peste asta! Multi pupici lui Robert, cumintel si inteligent!

Magnetism, frumoase nume! Ma bucur ca e asa de bine si esti cu moralul asa de sus! Pupici si mai treci pe aici!

Ylari, spor la pregatiri in continuare! Doar un pic mai e! Si multa rabdare cu Eva!

Alysh, si tie multa rabdare, ce s-a intimplat de era Vlad asa de agitat?

Desiree, cum mai sunteti? A sosit sorella?

Doloress, gata, e miine! Bafta mare si sa te intorci repede, repede acasa! Despre Montessori nu prea stiu multe, am fost pe liste de asteptare, dar cum nu ne-au sunat, nu m-am mai interesat. Oricum, sunt sigura ca veti gasi cea mai buna varianta pentru Patrick!

Danah, fecian, preturile la gradinite asa sunt si la noi. Eu platesc 1100 CAD pentru amindoi, in conditiile in care Alex e doar la after school, cam 2 ore/zi. Doloress, pai acolo la voi in Quebec e parfum. Astia din Ontario sunt nebuni... si culmea, nici la preturile astea nu gasesti loc si sunt liste de asteptare de ani de zile...

Belleane, despre avion, cum zic fetele, e greu dar nu chiar asa... Trebuie sa aiba tot timpul ocupatie. Eu inainte de un zbor merg la Dollarama (magazin unde orice e 1 dolar) si iau fel de fel de nimicuri (creioane, stickers, carnetele, jucarele mici), pe care nu le arat inainte si le tot scot in momente cheie si care ii mai tin ocupati o vreme. Sper sa fiti mai bine si sa va iasa o super vacanta la Disney!

Esme, cit de dedicata esti tu si cita pasiune pui in tot ce faci! Abia astept poze cu rochita! Dar si cu tortul! Sunt sigura ca ti-au iesit din nou capodopere!

Aelita, sper ca sunteti bine si si-au revenit cei mici. Ce frumoasa e rochita aia! Dar nu pot sa te ajut, nu stiu sa le descifrez, doar sa execut daca am modelul in fata..

Noi fara noutati, in rutina zilnica!

Hai bebe Kevin, succes Doloress!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Vreau sa multumesc tuturor fetelor, lui Prag, lui Doloress, lui Gabitzam , pupici si pt Reallaura si toate celelalte fete , ma iertati de uituceala, lui Esme, Simonix, , se trage de la neuronul singuratic din sarcina.
Noi suntem f. bine , ne pregatim de baita, se face seara de la 8.30 de obicei, azi piticul meu cel mare a stat acasa din motiv ca nu a vrut sa mearga la gradi, a facut si lucruri bune dar si prostii, asta e sa nu zic ca nu am copil mare si mic.
In alta ordine de idei , ma bucurpt Cleo si Mara ca au ajuns la ski, Barvo voua fetelor!!!!
Vineri mergem cu pitica la primul ei control, azi a venit si asistenta dr. de familie si a zis ca totul e o.k, fata e f. bine, sa vedem mai departe ce o mai fi...........
Nu stiu daca mi se pare insa timpul are o alta dimensiune pt mine acum, parca trece mult mai repede. Pitica e f. cuminte, avem si ceva dureri de burtica insa le rezolvam cumva............
Azi noapte am dormit tun parca nici nu am avut copil asa a fost.
Lori, ce ii dai de colici? te intreb pt ca sa stiu si eu in eventualitate de................Am ceva pregatit pt dar poate ne ocolesc.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

adriana, am dormit acasa, am plecat dim. si intors seara. A condus nasul - asa ca am fo 4 oameni mari cu 2 copii si un singur scaun de masina.
Noi nu stim sa schiem, dar vom invatza!

Hai Doloress,

Belleane, [pupaturi la pitic. Si Mara are de 2 zile niste muuuci deja galbeni si grosi,noaptea doarme f. foit ca e infundata, de pus ser fiziologic in nas - nicio sansa -ii mai bag cate o tura de aerosoli cu ser dupa ce adoarme si o frectie cu pulmex ca sa desfunde.
B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc mult fetelor de incurajari!

Sunt suparata ca sunt racita cobza, daca nu gripata, ca ma doare capul, corpul, tusesc de mama focului, etc. Piticul a fost intai, acum e bine, apoi taica-su care zace lat in pat, nu a reusit azi sa se ridice nici sa duca piticania la gradi, tremura tot si e ca o leguma. Si acuma eu.
Sunt foarte revoltata pe tot universul, azi am tipat la copil ca niciodata, imi venea sa ies afara si sa ma duc in lume. De ce a trebuit sa am gripa tocmai acum, nu inteleg. Abia respir si ma doare in piept, si eu maine am de impins.
Nu prea pot sa iau mare lucru, tot ce am in casa e pe baza de miere si zahar care imi dau glicemia peste cap.
Colac peste pupaza, sun la spital, doctorul nu m-a programat pentru maine la inducere, ca lui nu-i place inducerea, tot spera sa nasc natural. Am sunat la doctor si l-am somat sa faxeze documentele pentru maine, mi-e tare frica pentru bebe, tusesc de zici ca mi se rupa burta in bucati, si cu toate astea, contractii ioc, decat dureri surde de spate. Deci maine oricum ma duc la ei, si fara programare, nu cred ca pot sa raman asa inca nu stiu cate zile cand mie mi-e rau de mor si nici nu stiu ce sa iau sa-mi treaca. Mi-am facut sirop de ceapa, beau tone de ceai cu lamaie, mi-am pus cartofi cu spirt la gat, sper sa-mi fie mai bine.
Ma duc ca ma striga datoria...

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 1 zi

Mergi la inceput