INSEMINARE 75

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Vezi tu, clairis, noi am trecut prin fiv-urile astea cu ICSI, dar de fiecare data am obtinut cate un singur embrion de grad unu (la fiv-uri, calitatea embrionilor este foarte importanta), asa ca acum, cand am si eu o trompa, cand sotul sta putin mai bine, ne-am gandit ca merita sa ne incercam norocul. Caci exact asta e: tine de noroc!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Eu am mai fost casatorita o data iar sotul meu de atunci a spus ca eu sunt de vina, nu el si a refuzat categoric chiar si spermograma. Acum am cunoscut de 4 ani un om minunat care ma sustine in tot ce fac si culmea e mai mic cu 10 ani ca mine si mult mai matur decat primul meu sot care are aceeasi varsta cu mine. Am facut laparo si nu am nici o problema, se pare ca din cauza lui. De 1 an de zile facem sex neprotejat si nu am ramas si atunci doctora a hotarat sa incercam inseminare. El a fost total de acord si uite-ma la 2 zile dupa prima inseminare. Voi care aveti mai multa experienta decat mine ar trebui sa simt ceva ? Daca da dupa cate zile ? Eu fumez si toata lumea spune ca nu ar trebui sa mai pot fuma, asa e ? Eu cred ca e prea devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele

Ieri am facut si eu IA cea de-a 4-a dar din pacate cred ca nici de data sta nu o sa am noroc. Am avut un folicul de doar 18 mm si endometrul de 1o mm , sotul meu a avur valori f bune 54 mil,dar degeaba daca la mine nu a fost asa bine .
Nu inteleg de ce mi-a zis dr sa nu iau arefam pt ca data trecuta mi-a dat poate pt ca si ea credea ca nu prea sunt sanse de reusita ? Mi-a dat doar femibion si aspenter.

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

aruam, cred ca reusita inseminarii tine mai mult de noroc decat de marimea foliculilor. Prima inseminare reusita in cazul meu a fost a 4-a, cu un folicul de 19 mm si endometru de 8. Nici mie nu mi-a zis mereu sa iau progesteron dupa, dar eu eu am luat intotdeauna.
Nici eu nu credeam ca va fi reusita, am plecat extrem de dezamagita, dupa 2 saptamani nici nu-mi venea sa fac testul, mai eles ca la primele trei avusesem mereu foliculul mai mare (pe ciclu natural), a 4-a inseminare a fost prima cu stimulare
Bafta multa iti urez, crede in sansa ta!

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Multumesc Alexa pt incurajari sper sa ai gurita aurita
Tu parca tot la dr Moisa esti?
Incerc sa gandesc pozitiv si sa sper ca totusi se va intampla minunea.

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_elena spune:

Buna fetelor, eu sunt azi intr-a 6-a zi de la IA. Ma simt destul de rau in sensul ca ma doare burta si spatele, am exact simptomele cu care se anunta "uratii". Zilele trecute mi-a fost si un pic greata si parca mi-e somn mereu. Am incercat sa ma odihnesc cat am putut acum in weekend, sa stau la caldura, sub plapuma, dar vad ca durerile respective persista. Voi ce simptome aveti dupa IA? Cum credeti ca va dati seama ca sunteti insarcinate pana sa va faceti testul BHCG sau shure check? Astept raspunsul vostru cu opinii, sfaturi etc.
Va imbratisez pe toate si va tin pumnii sa va iasa cele 2 liniute mult asteptate. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Si eu sunt in ziua 5 dupa IA. Si ma cam doare un pic burta jos, de vreo 2 zile fac pipi mai des dar beau si mult ceai. Si eu sunt curioasa ce simptome ai dupa IA si la cat timp ai simptome de sarcina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Noi am petrecut superb. Gia a fost in forma maxima, a ras si a dansat si a umplut inimile tuturor de fericire si bucurie.

Prima oara I s-a rupt turta si era foarte curioasa si se uita in sus sa vada ce fac nasii. A si papat din turta foarte bine. Care a fost mortal de buna si nu a mai rams nici un pic desi a fost destul de mare

Apoi I s-a taiat motul pana la urma i-au luat putin din par ca sa fie luat desi nasul tot zicea ca e obicei barbar si ca a vb cu mai multi preoti si ca i-au spus ca fetelor nu li se taie motul.
Apoi a venit tava.

A pus mana instant pe cheile de la masina lu bunicasu.
La a doua alegere a pus man ape ruj si pe 500 lei. Pana la urma a ridicat doar rujul pt ca pe bani era pus ceva si nu putut sa ii ia.
A treia ora a pus man ape bani si nu s-a lasat pana nu i-a luat.
Din momentul in care a pus man ape bani a inceput sa vb si sa rada mai fericita decat pana atunci.

Nu a vrut sa dea drumu la bani din mana sub nici o forma. Daca reusea cineva sa ii traga putin din mana , imediat ii apuca cu cealalta mana.

A fost un deliciu .

Toata lumea a fost incatata si de cum arata casa si de cum am reusit sa facem si curat la timp.

Ieri am avut niste prieteni cu un baietel si s-au jucat cu Gia o gramada. A fost tare dragut. Mai invitasem niste prieteni dar nu au putut veni si a ramas ca poate vin joi de ziua Giei.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Fetelor, in ziua 5 sau 6 e mult prea devreme pt simptome. Stiu si eu ce inseamna asteptarea asta, stiu cum e sa cauti semne tot timpul, dar de multe ori semnele nu inseamna nimic. La prima inseminare reusita nu am simtit nimic deosebit, iar la a doua o durere de ovare prin ziua 9-10 si apoi simptome ca de cm. Asa ca, desi stiu ca e greu, mai bine aveti rabdare pana la test.
Multa bafta va doresc!

Sensibila, ce mare s-a facut Gia. Mai aveti putin si face un anisor.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

ola fetelor... Am fost la eco si surpriza am gemeniiiiiiiiiiiii...... pe 7 martie ma duc iar la eco (morfologie) abia astept sa le vad fetisoarele

Mergi la inceput