Sezatoarea canadiana (208)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Revin, deci tu gasesti mai ieftine spre sfarsitul lui aprilie? Ca eu tot puneam prima saptaman din aprilie.... Cand e pastele de aici? Exista vreun site unde poti avea si optiunea copii nu platesc hotelul?
LA majoritatea hotelurilor copiii nu platesc pina la 7-8 ani, unele au chiar pina la 12ani,vei plati doar avionul pt Marc dar 75% ai grija sa verifici.Bilete rezonabile sunt cu +/- 1 sapt inainte sau dupa vacanta copiilor, noi amfost in jur de 20 martie si am platit $2700-total pt 2 adulti si copil de 3,5 ani( a vrut sa ne ia 80% din pretul bieltului,am sunat si explicat ca hotelul e free si ca treb sa calculeze procent din pretul de aviion si au schimbat imediat, asta a insemnat vreo 400cad mai putin decat noi) dar am vrut 5 stele-era reteaua Riu.Bafta!

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

doamnelor,cand mergeti in Sud va vaccinati? Dar medicamete va luati cu voi(daca da imi puteti da cateva exemple)? merci fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Fetelor dragi
Ma scuzati ca dau buzna asa navalnic...
Sunt SUPARATA rau-de-tot... va scriu rapid (am scis si pe FB - grupul Sezatoare) ca sa vedeti in ce capcana stupida poate cadea omul naiv...
ATENTIE - aplicatia PersonalityTest de pe Facebook
Acum 2 zile cand eram pe fb mi-a aparut ca din senin pe ecran o aplicatie numita Personalighettyp - adica Personalitytest. Din curiozitate mi-am facut testul... NICI UNDE NU SE PRECIZA CA TREBUIE PLATIT CEVA! Ok - am ajuns pana la sfarsit - am aflat "tipul de personalitate" (nimic nou sub soare). Astazi imi vine prin posta FACTURA de 40EURO pentru acest test! Am crezut ca nu vad bine... dar de excrocherii e plin I-net-ul...
Asa ca MARE ATENTIE!

Acum tre' sa ma pregatesc sa fug cu Gabisor la karate... o sa revin mai pe seara... daca nu pic cu nasu'n perna...

Va tzuck cu drag si va urez o zii faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Cristina (Cristip71),uite www.dropshots.com/agtuli#date/2011-01-28/19:18:12" target="_blank">aici o poti vedea pe fetita Neliei patinand.
In 1985, eram prea mica sa merg singura la patinoar. Fetita de care vorbesc eu venea prin '88 sau '90. Oricum, felicitari pentru performantele pe care le-ai avut.

Catalina, ce mica e lumea. Eu am terminat Hasdeul in '92.

Simona, nu erau intalnirile alea in Montreal. Pe vremea aia locuiam in Belgia si ma intaneam cu fetele de acolo sau chiar cu cele de prin Germania, Franta, etc. Din pacate multe din fetele de atunci nu mai scriu pe forum.
Oricum, daca vreodata o sa fiu in Montreal cand organizati o intalnire am sa vin si eu. Noi locuim in Ontario.

Doloress, sa ai parte de o nastere usoara si un travaliu cat mai scurt.

Trec la munca. Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristip71 spune:

diana12,

Merci pentru link. Nelia mi-a trimis deja link-ul pe e-mail.
E o scumpa. Eu sper sa ajunga mare campioana.
Mult succes Agata.
Merci pentru felicitari.Patinajul are un loc aparte in sufletul meu.
Copilaria mea a fost patinajul(de la 4 la 14ani). Cand altii se jucau prin spatele blocului eu patinam.
Anyway,...a long, long time ago

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Diana, si eu exact la fel! Mai, ce mica e lumea....
Unde in Ontario?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ange

doamnelor,cand mergeti in Sud va vaccinati? Dar medicamete va luati cu voi(daca da imi puteti da cateva exemple)? merci fain

Medicamente iau cam de toate: advil, polisporin,picaturi de nas, pansamente,Halls, sirop de tuse. Cam niciodata nu am avut nevoie de ele dar imi place sa ma simt in siguranta.Pe linga creme solare (incepem cu 50 spf apoi 30)mai iau si o crema speciala in caz de arsuri.Daca ai nevoie ma uit acasa cum se numeste.

Acum 2 ani eu si S ne-am facut vaccinul ptr hep A si B (e unul singur imi scapa numele acum)la copii -ptr ca aveau hep B le-am facut numai A. Ambele vaccinuri parca au fost 3 doze, prima se face cu o luna inainte sa pleci in vacanta. Cauta pe net :clinique du voyageur" sunt peste tot, ia-ti un rv si-ti spun ei cam ce sa faci.
Intr-un singur an cind am fost in Dominicana am luat si medicamente de malarie-pastile ingrozitoare la gust. Si ne-a mai recomandat o crema cu continut mare de DEET sa ne dam seara.(ma uit si la asta acasa daca vrei sa stii numele).

Lorelai
merci de avertisment.

Doloress tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ange, noi pentru Cuba nu am facut nici un vaccin.
Si trebuie asigurare medicala, am mers cu a mea de la job pentru exteriorul Canadei.

Am avut noroc ca nu am folosit-o.

In afara de medicamentele amintite de Dana, am avut gel cu arnica, gel cu aloe (pentru arsuri, iritatii), Imodium si ceva de arsuri la stomac.

Sa ne scrieti unde mergeti si sa ne aratati poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

NU am dat adresa pe FB... m-au "gasit" altfel... e un web-site in Sue care furnizeaza enorm de multe date personale... si care e accesibil gratuit...

Dar - factura e SCAM.
Am primit e-mail de pe FB:
"Please read this: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8510415.ab
We are www.mypersonality.info. The website you took the test on is www.mypersonalitytest.info.
We did not send you the "bill" which appears to be scam."

Compania care "factureaza" se numeste Pitacassi si e in... Slovacia...
Am gasit mai multe info pe I-net dar toate sunt in sue.
Va tzuck cu drag si va urez un weekend fain (poate reusesc sa intru maine/poimaine si sa va scriu mai multe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Ange, noi pentru Cuba nu am facut nici un vaccin.
Si trebuie asigurare medicala, am mers cu a mea de la job pentru exteriorul Canadei.

Am avut noroc ca nu am folosit-o.

In afara de medicamentele amintite de Dana, am avut gel cu arnica, gel cu aloe (pentru arsuri, iritatii), Imodium si ceva de arsuri la stomac.

Sa ne scrieti unde mergeti si sa ne aratati poze

Cristina,
mama lui Victor si a Ancai

Bine ca ai mai completat tu lista...luam si imodium dar am uitat de el.

Cami FF important fiind prima oara in Sud s-ar putea sa va constipati sau invers sa dati in diaree. Nu e obligatoriu dar de regula prima oara cind organismul intra in contact cu mincaruri noi, tot felul de cocktailuri dulci cu care nu este obisnuit, reactia e diferita.
Eu de ex m-am constipat. Deci ia-ti cu tine si ciocolax sau Imodium.
Mai bine sa nu aveti nici o reactie si sa le fii luat degeaba

Mergi la inceput