Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai ramona, noi stim ca-ti este greu, si e normal.
Da nu mai pocni baiatul, ca venim sa te ciufulim.
Acu e de inteles ca l-ai impins cu piciorul cind erai cu usa in brate. Da gindeste-te ca el nu e in stare sa anticipeze consecintele gesturilor sale; habar n-are el ca s-a rupt balamaua din cauza lui, si degeaba ii spui tu "nu mai face asa ca strici usa", ca si asta e abstract pt el.
Respira adinc, profita de faza cu gradi ca sa te relaxezi cit de putin...si curaj!

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floricule, tinem pumnii sa se faca voia ta!

Pisicogri, trimit ginduri bune si la tine sa gasesti resurse sa faci "sa se-ntimple" lucruri bune, pe placul inemii tale.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Monn, stiu sigur ac vei gasi ceva pe placul si buzunarele voastre pentru ca nu ai de ales: musai si obligatoriu tre' sa plecati impreuna!!!!!

Tulai, Pisigri, ce intimplare de sa te ia cu friguri! Dar, bine ca s-a terminat cu bine. Grija maxima pe viitor.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Da, da, vrem poze cu Micsunica; nu' i bai ca tre' sa asteptam!

Ramona, succes in operatiunea gradinita dar -nu te supara pe mine- nu inteleg 2 lucruri:

1. daca stai acasa, de ce tii mortis sa duci copilu' la gradi?
2. daca nu ai job si vrei musai gradi, de ce musai privata?

Imi pare rau pentru patania de aseara; dar te inteleg; si mie mi se intimpla sa-mi ies din minti si, ulterior, regret de mor

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisigri - m-a luat cu fiori citind "patania" ta, de tot rasu'-plansu'(plansu'- ca era groasa rau situatia, rasu'- ca tu erai aea vinovata, tipic romanesc)

imi spui si mie ce siropuri au dat oarescerezultate pe pisilinca?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

ramona - sa va mearga bine operatiunea gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ramona, succes in operatiunea gradinita dar -nu te supara pe mine- nu inteleg 2 lucruri:

1. daca stai acasa, de ce tii mortis sa duci copilu' la gradi?
2. daca nu ai job si vrei musai gradi, de ce musai privata?

Imi pare rau pentru patania de aseara; dar te inteleg; si mie mi se intimpla sa-mi ies din minti si, ulterior, regret de mor

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

1. Il duc la gradi o ora pt.ca il consider cam salbatic cu copii(si mi-a demonstrat asta azi, vrea mai mult singur, atunci e linitit)si imi mai fac piata fara el, nu mai vrea sa stea nici in caruciorul de la supermarket. Din pacate in bloc nu sunt copii de varsta lui si nici nu prea cunosc persoane fiind noua in oras... in plus, imi mai relaxez creeeeeerii. Acum o sa vad cat mai costa, dar mai mult de 80 ron. nu dau pt.ca nu mananca acolo ci sta o ora...

2. La patricular pentru ca la stat nu ma primeste decat din toamna (si numai daca imi gasesc job). L-am inscris deja acolo desi nu mi-a placut ce am vazut...

Mergi la inceput

mai stie careva ceva de gazulina? sunt bine cu totii? ca tare mult lipseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

patanii de patanii citesc aici la voi...aveti deja viata foarte plina! lipsesc multe fete bag cu seama..eu daca am timp acum sima lasa si pe mine familia sa mai lenevesc pe canapele ca deh..am burtica maricica..citesc in prostie pe net..

alina.n a ajuns acasa si sunt bine toti..papa bebe colostru:D va multumesc pt gandurile bune!

Tudor astazi a patinat cu tati pe patinuaruldi poiana brasov de unde plecam maine..a fost super..au aici de nchiriat patine nr 26..el poarta un 22-23..dar a fost super! o sa pun filmulet pe faceboock cand ajungem acasa!

va pe toate!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ma enerveaza, merge foarte greu netul sau forumul.Am scris un mesaj si nu s-a trimis.Pisigri,e de rasu-plansu, intamplarea.Ramona, te inteleg prin ce treci,Theo e la fel de nazdravan si de salbatic.Acum s-a trezit si mananca pococala.

Mergi la inceput