LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
buna dimineata
Iulia, la multi ani!!! Alexandra sa-ti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa, iubita, fericita!!! 

sa v-aduca numai bucurii!! pastrezi si tu o felie din alea 3 torturi? ![]()
Patricia, da-i lapte praf. vezi cum merge treaba. din pacate asta nu garanteaza ca scapa de colici, stii da? dar daca ii dai o masa si vezi ca doarme macar 3 ore dupa ea... pune-i o masa de lapte praf si gata. nu il duce pe Vlad la ai tai si nu trebuie sa cazi in vreo depresie din aceasta cauza, te rog.
Ada, Paula, sanatate multa dragelor!
ma apuc de munci.. sa aveti o zi buna!
crisspy spune:
'Neata,

IULIA 

Jasmi te asteptam cu vesti de la voi, scumpa la vedere mai esti.
Ada
burtica a crescut ca mananc ca sparta
, daca ar fi numai de sarcina nici nu s-ar vedea. Saptamana viitoare, pe 17, ma duc la morfo-fetala sa vedem ce ne mai zice. Poze noi cu Razvi nu am (v-ati obisnuit
), am uitat aparatul foto acasa in week-end
.
Vero sper sa gasesti un dr curand si sa stai si tu mai linistita
.
Alina
sa treaca depresia repede...da' ce probleme sunt la job?
Of Bebelusi o imbratisare calda de la mine
...si eu ma gandesc cu groaza cum o fi cu 2, cand o sa raman singura cu ei 2 dupa nastere. Nici eu nu vreau sa-l las pe Razvi la ai mei si sa-l tin pe no.2 cu mine, o sa se simta dat la o parte si nu vreau. Eu oricum parca vad ca si no. 2 o sa treaca pe lapte praf de la 3-4 luni ca eu dupa 3 luni ma intorc la munca obligat-fortat. Daca nu mai rezisti deloc, parerea mea este decat o mama depresiva si deprivata de somn, mai bine dai lapte praf si poate Irina nu se obisnuieste totusi cu el, mai ales ca zici ca de fapt ea se satura, colicii sunt problema. Macar pana iti mai revii un pic.
Iulia sanatate multa
...si nu ti-a zis dr de la ce ai putut avea problemele de respiratie? Stiu cat e de nasol, am patit-o si eu in august de la alergia de pisica am ajuns la urgente cu perfuzii. Felicitari Carlei pentru vocabular
...eu tot astept
.
Sanatate tuturor licuricilor bolnaviori 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
11 sapt
bebelusi spune:
neata
eu beau ceai de colici, si ii dau si ei Alinan baby pentru colici, cu Alinan am inceput de ieri....sa vedem
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Iulia
Jasmi sa-ti traiasca printesa.
La multi ani sanatosi si fericiti,micuta printesa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
ada_coman spune:
IULIA
Sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Jasmi sa-ti traiasca fata si sa va aduca numai bucurii!
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
ada_coman spune:
Karina a fost hranita mixt din prima clipa, ca nu s-a saturat niciodata doar cu san, era mancacioasa rau.
Insa cand am vazut ca noaptea nu dormea, am bagat laptele praf la ultima masa si apoi san cand se mai trezea peste noapte si asa prindeam macar 3 ore de somn legate. Poti incerca macar, nu o sa renunte la san dupa primul biberon. Pe Karina am intarcat-o la 11 luni si o saptamana nu a renuntat nicicum la san din cauza biberonului. Dar repet ea ar fi mancat intr-una. 
Putere Pati ca va trece si perioada asta! 
Roxana ce mai fac copiii? Fugi asa fara raport?
Cine imi poate spune si mie cata Echinacea pot da la maimutele astea mici? Ca am inceput sa le dau si Imunorezistant si iau si Propolis C cu echinacea...
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
ada_coman spune:
Crisspy e bine ca ai pofta de mancare ca asa creste fetita mare!

Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
Carmen_Marieta spune:
Fetele de la ce varsta o pot pune pe buburuza in ham? Trebuie sa alerg dupa cele necesare botezului si nu pot sa mai cobor carutul ca e foarte greu. L-am coborat cateva zile si sunt rupta de spate...
micola spune:
Bebelusi, continua asa! Asa e ea, nu o sa doarma nici dupa lapte praf.Mai stai, macar o saptamana, insa nu te mai stresa asa, poate asa e ea, nu-i place somnul..eu stiu. ca am una bucata asa, insomniaca, sa fi dormit si el toata noaptea vreo 5-6 nopti, de cand e el pe pamant..., cu cine-o fi semanand?
Ledi, treci asa, nu mai zici nimic de voi? ce face dulceata de David?
roxanaz spune:
Carmen, daca ai sling sau wrap poti sa o pui fara probleme. daca vorbesti de marsupiu... trebuie sa isi tina bine capul, sa se tina dreapta.
Ada, fac bine iepurii, merci de intrebare. trecu si guturaiul, a ramas doar tusea normala si obisnuita
. Patrick are program aglomerat dupa-amiezele si maimuta ofteaza ca nu poate sta si ea la baschet "cu mindzea a pupii". asa ca o momesc cu diverse chestii, inlucisv cu sesiuni de shopping
. ieri si-a pus in cos la Real 4 sticle de parfum. am convins-o ca e din ala ieftin si nu e pentru ea