LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Veronica sper sa se rezolve si sa gasesti doctor cat mai curand si tot restul sa mearga bine.
Aalina sper ca dupa ce mergi la job sa fie mai bine, la mine prima luna a fost crunta datorita unui coleg nou, mai ales psihic m-a terminat. Dar acum e ok, ne intelegem bine si am invatat sa trec peste anumite aspecte.

Ada, Arriel si cine mai are bolnaviori va doresc sanatate multa. Marius imi parea mai rece si mai bine, cand i-am luat temperatura avea insa 38.4. Am primit mai multe, surop de tuse, nurofen alternativ cu paracetamol supozitor pt febra, otocalm pt ureche si un antibiotic (Klabax) cu Biotics. Deja cand ma vede cu seringa zice "nu vau, nu vau".
Stiu ca ati zis la un moment dat de termometru altfel decat rectal dar marturisesc ca n-am retinut. El ma lasa sa i-l pun, chiar imi arata unde, doar ca noaptea nu l-as mai trezi.

Eu sunt din ce in ce mai terminata de la raceala, deja ma misc in reluare. Casa e mai mult decat cu fundul in sus si saraca mama mea nu stie incotro sa o mai ia sa avem pe unde calca si noi. Ca sa nu mai zic cati bani am lasat la farmacie zilele astea, zau daca imi dau seama cum se descurca unii care au tratamente complicate si scumpe pentru boli crunte daca pentru niste virusi din astia e asa scump.

a...Anuc sunt sigura ca totul o sa fie bine, iar intoarsa acasa o sa ne povestesti si tu cum e cu 3 copii minunati. Si noi am fost 3 la parinti si uite ca totul a fost bine si am crescut mari si acum parintii sunt bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Veronica Am priceput acu.

Patricia, micuta ia bine in greutate? Mananca fff des? De ce nu doarme? O doare burtica? Mama ta nu mai poate veni? Ooofff...nu ati gasit nimic care sa-i potoleasca colicii? O sa treaca si perioada asta mai grea. Te imbratisez tare, tare!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Pati cand urmeaza s-o botezati? Mai asteapta un pic pana dupa botez, poate se mai linisteste. La noi a functionat.

Iulia multa sanatate!

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Aalina uufff ce nasol cu serviciul. Poate vin si vremuri mai bune pt toti.

Arriel, Paula multa sanatate si voua!

Daria

Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

In 30 aprilie o botezam

De saturat cred ca se satura ca ia in greutate, si daca o pun din nou la san cand plange nu mai vrea, plange de colici......nu-i mai suport

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Ai incercat ColicBaby, Debridat, Bonisan, Espumisan...mai sunt acu niste probiotice noi care merg pe burtica, nu stiu cum se cheama, intreaba la farmacie. Oooofff...imi e asa mila de ea, mititica. Cu feonul pe burtica, la noi nu a functionat, dar cica la alti bebei da, apa de la robinet, nu imi mai amintesc acu... Suzeta nu tine? Ma rog sa treceti cu bine de aceasta perioada.

Daria

Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sincera sa fiu nu vrea sa le iau la rand ca am luat cateva si mi se par apa de ploaie, asa ca mi se pare ca dau banii degeaba si o indop cu prostii si vomita mai rau

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Patricia de vomitat a vomitat si Karina muuult, dar daca nu incerci sa-i dai de capat cu colicii, asa se va chinui pana ii trec. Macar bea tu ceai sau ii poti da si ei cu lingurita. Probioticele nu fac rau, din contra ajuta flora intestinala, poate ca nici nu va mai vomita asa rau. La noi a functionat Sab simplexul si Debridatul, dar nu merg la toti bebeii...de ex espumisanul nu a ajutat-o de loc, bonisan nu i-am dat ca sa nu vomite, ca e uleios, babycalc e de plante, dar nu prea m-a incantat, dar tot am luat vreo 2 sticlute...Tot doi aveam si eu si nu putea sa stau doar cu cea mica...La Daria in afara de BabyDrink nu i-am dat nimic, dar ea era singurul copil si stateam toata ziua cu ea in brate si drept ca nu prea a avut colici.
Si ai grija si tu ce mananci...Mititica o pupam pe burtica sa treaca colicii mai repede. Multa putere va dorim!

Anna vrem si noi poze!!!

Daria

Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetele,

eu sunt plina de nervi ca la prima ora m-am certat cu soacra-mea... imi vine sa o omor un alta... cum poate o mama sa-si exploateze copilul?? si sa-l streseze atat? cred ca e geloasa pe noi si din cauza asta baga numai strambe.. i-am zis ca daca nu inceteaza o incui in baie cat este Radu la servici..
In fine...

Buburuza e bine.. Stefanut la fel, sambata plec la el.

Patricia faci cum simti tu, eu vad ca de cand am inceput sa-i dau cate putin ceiut este mai calma, si doarme mai mult. Ii dau un ceai pt stimularea lactatiei( era cumparat pentru mine) care are chimen, fenicul, anason...
Important este sa va odihniti..
Veronica sunt sigura ca vei gasi merdic pana la urma, si ca totul va fi bine.
Crisspy tu cum te simti?
Anuc sigur te intorci de la maternitate, si o sa ai grija de micuti. De abia astept sa scoatem agitatele.
Cami tu? cum esti? ce face Antonia? ai mai lasat-o si cu alta persoana?
Cadia voi cand faceti botezul?

Eu am vorbit cu preotul ieri si mi-a spus sa merg azi al biserica sa-mi citeasca si molifta si sa programam si slujba de botez, si ce credeti eu m-am dus ieri la ora stabilita..

Mergi la inceput

Paula pozili cu Marius unde-s?

Crisspy ceva pozici cu Razvi?

Daria

Karina

POZE

Mergi la inceput