**Buburuze de 2009 in actiune(5)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Salutare fetele! Multam de cavie, acum o savurez
La multi ani Valdut sa cresti mare si sanatos sa fii la fel de cuminte sa o imbucuri pe mama si pe tata mereu. Anna sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun in viata si sanatate multa
la fel doresc si la Alex de MAdy care cred ca ieri a fost ziua lui, sa fii sanatos pui si sa iti bucuri parintii sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire tuturor
La multi ani Nato de Cris dar parca eu tineam minte ca e in 11 ca si nasa, dar oricum poate nu tin eu bine minte nu stica si inainte urari, multa sanatate, bucurie si tot ce e mai bun in viata
La multi ani sotul lui Lali sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta
Cris astea-s scorurile la noi bine ca oricum trebuia facut distributia inca de anul trecut la sfarsit dar tot am amanat-o, dar au zis cei de la service ca acuma e neaparat nevoie sa o faca dc nu vrea sa riste...apoi sper ca nu a mai pica nimic
Simina abia astept sa vad pozici cu voi
Va pup si revin!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!!!

LA MULTI ANI, VLADUT! LA MULTI ANI, SOT DE CRIS!, LA MULTI ANI, SOT DE LALI! sa fiti cuminti, sa va purtati frumos si sa va iubiti !!!

eu am lipsit motivat. am avut o zi ieri... musafiri, haleala ca la balamuc.... offf, eram franta aseara.

am citit pe diagonala, ca ati avut o tastarnitaaaaa...

lavi, analizele sunt bune. colsterolul si glicemia cam mari, dar nu foarte tare. e si normal la ce stil de mancare bagam . azi se duce la cardiolog, ca saptamana trecuta a fost la o clinica cu cardiologie dar fara cardiolog . asa ca m-am certat bine cu aia de la clinica si i-am obtinut trimiterea de la doctor inapoi. imi pare rau de masinuta ta . scoate ea bani, dar ii si cheltuie.

calipso, da-i la ceafa lu' coana zana ca e mai mult spre vrajitoare. acum ii chinuie cu iesitul dintilor, mai tarziu cu cazutul. eu o vad mai scorpie, asa...

sa va spun urmarea cu vecina... ieri am rabufnit . l-am vazut pe fiisu cum isi lua avant cu masina ca sa poata trece prin lac (ditai balta de la teava sparta) si mi-a aruncat mie in poarta si pe masina tot noroiul. asa ca... fiindca vecina iesise la poarta sa-si petreaca odorul... am prins-o. am facut-o albie de porci, incepuse sa pishe okii la mine ca au necazuri, dar n-am tinut cont de nik. concluzia: la pranz venisera aia de la apanova, n-au avut utilaj, au venit seara la 6 si au excavat, au reparat si au plecat. totul la lumina lanternei , dar s-a terminat. problema e ca trebe sa mai asteptam o saptamana sa isi revina noroiul pe care l-au facut peste tot. este de nedescris. in fine... eu vesnic nemultumita...

revin... ca am o bucata de copil care puteeee....

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

MULTI ANI TRAIASCA
MULTI ANI TRAIASCA
LA MULTI ANI!!!!!

CINE SA TRAIASCA
CINE SA TRAIASCA
LA MULTI ANI!!!!

VLADUT SA TRAIASCA
VLADUT SA TRAIASCA
LA MULTI ANI!!!!!!

IONUT SA TRAIASCA
IONUT SA TRAIASCA
LA MULTI ANI!!!!

SOT DE LALI SA TRAIASCA
SOT DE LALI SA TRAIASCA
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

VLADUT

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 33+ o printesuca mai mica

AMR: 7 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ema de sapt trecuta am vazut ca au iesit ghiocei din pamant, dar acum nu stiu daca s-au si deschis, oricum aseara a inghetat putin
Mada pai nu-i vina copilului copilului ca ti-a stricat aparatul, ci e vina ta ca il dai..eu cred ca ar trebui sa faca diferenta care ii jucaria lui si care e "jucaria" adultilor. Ma bucur ca ai gasit pe cineva care avea nevoie de acel hainute
Lali dar de ce ai stat in pat? ai avut ceva problema cu sarcina?! Cat despre subiectul cu bataia, off prin ce ati trecut in copilarie..eu un pot intelege in vecii vecilor cum poti educa un copil cu bataia...imi povestea si sotul ca si el lua bataie la greu de la tacsu si deja se obisnuise ....eu niciodata nu o sa-mi invat copii cu bataia, da ce i-am facut sa-i lovesc?! pai mai bine nu-i fac daca nu sunt in stare sa-i pedepsesc altfel..nu?!
Alexa ti-as da un like dar nu am cont pe facebook...mi se pare prea sec si inutil ...oricum poza e foarte frumoasa
Alynta off mititelul nu i-a mai trecut de joi febra?! ca deja maine face o saptamana... Eu i-am dat Stefaniei cand a avut rosu in gat amoxacilina si in 3 zile deja se vedea efectul. I-am dat 7 zile. S-a intamplat ca la o saptamana rosu in gat sa-i recidiveze si mi-a facut din nou febra, dar l-am tratat doar cu nurofen si perdolan supozitoare...ca doctora nu ne-a mai dat antibiotic ca era o forma mai usoara acum. Eu zic sa mergi din nou sa-l vada un pediatru. Sanatate multa

A reusit fiica mea acum sa ma scoata din sarinte, iar Picky la fel...bai frate nu am si eu o clipa de liniste dimineata sa-mi beau linistita cafeau...nuuuuuuu ..deja explodez de nervi...

Revin am pus-o sa mazgaleasca niste foi cu cariocile, doar, doar mi-o sta linistita si nu ma va mai stresa ca vrea calare pe mine..iar pe potaie l-am trimis la locul lui...
Dupa ce ca de la 3 noaptea am stat paznic ca fiica mea iar a avut bazdaci in fund si nu avea chef de somn, in loc sa ma lase si pe mine juma de ora linistita sa-mi beau cafeau si sa scriu putin pe aici, nu....ea trebuie sa stea calare pe mine...sa vrea sa taseteze si daca nu o las sa dea in mine, sa arunce cu mouse-ul si uc ce mai gaseste pe aici...trag aer in piept si gata revin la recuperat

Mada imnul crizei a fost si de revelion pe a1... oricum e amuzant...
Getik pai are dreptate nasa ta..ar trebui sa nu iti mai faci atatia nervi si sa te gandesti la comoara care o ai langa tine. Felicitari ptr performantele rianei, uite ca usor, usor o sa zburde la soare prin curte cat de curand
Lavi alti bani alta distractie, pai daca e sa faci toata revizia tehnica sa vezi ce mai trebuie schimbata la masina ajungi sa te conste mai mult decat masina, sau na juma de pret Ma acum aparatul nu-i scump noi l-am gasit la Aldi la 13 € deci ii foarte convenabil..in magazinele elctro poate costa dublu..in Ro poate-i mai ieftin, nu stiu....scumpa, scumpa dar si cand imi face nervi....

Acum cica scrie..tata, tony, emmy, mama, teti, coco, aua(alex) leli ... deja ma bufneste rasul..ce concentrata e sa scrie si sa spuna ce scrie.....parca, parca incep sa-mi treaca nervi.... ba nu..acum ii pedepsita

Mada nu o ajuta nici macar nurofenul? poti sa o bati pe zana maseluta..daca vrei te ajutam si noi
Cris imi pare rau ca aceasi corectie ati avut-o si voi de la parinti..pai deja e ok daca incepe sa se obisnuiasca intr-un loc..sunteti pe drumul cel bun .. da cipul si ptr asta-i bun.. de ex un nene roman de pe aici a avut un catel care facea numai prosti asa ca l-a dat la alt roman care sustinea sus si tare ca o sa-l duca in ro, dar culmea e ca nu l-a dus ci l-a facut pierdut printr-un parc..doar ca sa scape de el.la vreo cateva zile se trezeste primul propietar cu politia la usa sa-i intrebe daca le-a disparut cainele ca s-a gasit si dupa datele de pe cip el apare propietarul ...asta ca da, s-a pierdut...dar ca nu a declarat niciaieri pierderea lui...si aiic a fost buba..s-a ales cu amanda de 500 euro...ca deh iti dispare catelul dar anunti si disparitia lui... datele de pe cip se schimba in functie de schimbarea propietarului..noi can am luat catelul avea deja cip si propietarii erau acei oameni, la cumparare datele au fost schimbate, iar propietarul de pe cip e sotul meu.
Mady se pare ca daca ii zici cu frumosul nu intelege da daca incepi sa o "certi" gata treaba-i rezolvata...vezi astai inca mentalitatea romanului ...cu vb frumoasa nu intelege... La multi ani lui Alex

Stiti ce cumintica e in patut pedepsita?! Pai trebuie sa aplic mai des pedeapsa asta ca deja nu ma mai asculta deloc, deja mi s-a urcat tensiunea si ma doare si-n gat la cat am tipat, da cui sa-i pese, ei?! nici gand...

In sfarsit am recuperat..mi-a trebuit mai mult de o ora sa scriu acest mesaj

V-am lasat, plec la treburi, azi nu avem zi de parc, ca-i frig afara 4 grade si e si pedeapsa cea mai mare ptr ea...fara iesit afara.

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 33+ o printesuca mai mica

AMR: 7 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Picky febra o face de luni seara.
Cri o sunam pe dr. ca ma da peste cap. E a3a zi de febra.
Lavinia multumesc!
La multi ani Vladut!
La multi ani Ionut!
La multi ani sot de Laly !

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

deci, back....dar is cu temele nefacute, adica am citit dar in zig zag
va multumesc pt urari......deja ma fatzai cu cea mai mare placere cu ele, prin casa deocamdata
deci....unde am ramas....nu stiu
a, au iesit ghioceiiiiii....deci vine primavaraaaa, sperrrrr
picky vremea aci, e ca si minunile alea care nu tin decat 3 zile....mama ei de vremeeee....s-au anuntat cateva zile reci dar dupaaaa, caldut....sper sa se tina de cuvant
simino parul acu sta cum vrea muschii lui....e in etapa aia in care iti vine sa te tunzi 0....da-l las in apele lui, merci oricum. nu cred ca livreaza in Ro dar e si in Ro siteul...laredoute.ro numai ca nu prea au aceleasi produse.
picky sarumana, am fost blanda ca sa nu sperii eventualele viitoare mamici
merci getik...si mie imi plac teribil
cris is ft comode, merci. fata poi acolo inca mai sunt 4 anotimpuri, nu ca aici....ca aici de vreo 3 ani is 4....rabdare ca ies
lavi dei jeansi aia ..iti mai vin????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

BUNA,

Multumim de urari, fac cinste la toate lumea cu tort si bautura cat cuprinde! Azi e zi mare, baietelul meu drag a depasit stadiul de bebeluseala

La multi ani, sot de Cris si sot de Lali! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!

Mady, sanatate multa sotului! Nu am apucat sa citesc, s-a operat? cum e?

Sper ca v-au placut pozele cu nazdravanul meu. Este bine acum, se pare ca i-a trecut boala, din pacate cand l-am serbat inca mai era bolnavior si se vedea si pe fata lui, si l-a slabit tare mult perioada asta. Dar s-a apucat sa pape bine acum si recupereaza!

Va pup pe toate cu drag

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor dragelor am unchef de zile mari de ce? nu stiu poate ca este prea frumos afara si cald in casa, ca in rest varza si nu m-ia mancat iepuroica iepurasii ci sobolani, sunt terminata de oftica .
dupa ce culc marmota ma bag sa recuperez cele 5 pagini citite pe diagonala ca sa fiu la zi

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI, VLADUT! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!

N-am intrat de mult pe-aici, am vazut fete si copii noi. Sper sa recuperez din mers, desi aveti o limbarnita ...

Va pup! O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Am iesit la 10 jumate si am venit cu scandal la 1 ca mai vroia.Acu` doarme dupa ce a mancat singura iaurt,adica pe ea,pe par pe masa pe covor si in guritza.
Picky da` eu nu am certat copilul deloc.Daca ala l-a vrut...asta e.E vina mea ca i l-am dat dar cand ii vad fericirea din ochi...las` ca luam noi altul.,acu` avem nevoie de carucior nou.Eu cum da calcura umblu extrem de mult cu el,si am avut unul tare bun.dar l-au rupt niste draci de copii.Apoi am luat teapa cu altul,asta de acum care s-a inchis cu fata in el cand coboram trotoarul cu ea pe trecere.Am laut cu totul carutul in brate si l-am tarat pe trotuar,fata tipa si piedica se daduse peste cap.Maine iau altul ca nu accept sa fire in pericol copilul meu.Am sunat la firma de unde l-am luat si am facut un scandal....mi-au oferit reducere 15 la suta la altul nou dar acum voi lua eu ce vreau.Lander Xt,ceva de genul trei roti ca de camion,solid si foarte spatios
Uite-asa m-a enervat eu.

EDIT: LA MULTI ANI VLADUT,ITI DORESC CE DORESC EU FETEI MELE.

Mergi la inceput