**Buburuze de 2009 in actiune(5)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Radeti fetelor,radeti.
http://www.youtube.com/watch?v=924nfz7E-Tc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor am intrat asa repede nu datii cu rosii oua sau alte obiecte contondente in mine ca nu rasp si la toata lumea
ema felicitarii pentru cizne sunt superbee
cris catelusii sunt adorabili, la manacrica sa vad poze nu bag ca salivez mai rau ca gravidutele noastre
simina da soacrameo o rasfata rau de tot si mai nou subtil dar sigur o intoarce in potriva mea, ce face andutu?
lali te pup dulce si pe paulica
alinta esti o curajoasa ca pe vrememurile astea te descurcii cu 3 copii esti demna de toata admiratia.
lavi firar masina masi eu cu tine sti cu sunten atunci cand zicem ca ne carpim atunci mai rau ne rupem
anna superb cavalerul( buburuza cea mai mare pt mine) are niste ochisori si carlionti.
piky nu mai am putere si rabdare, nasa azi sa crucit cand ma vazut in ce hal arat si ma bagat in sedinta a zis ca pentru fimea sa imi revin ca ajung la nebuni, ncerc sa trec dar nu mai pot ori cat as incerca este o chestie care nu ma lasa, si azi a venit si socramiu acasa arata jalnic, intr-o depresie crunta de ma speriat.
clipso imnul crizei este vechii de anu tecut, asta este melodia care suna la telefonu lu cez

acum vestile bune ary s-ia dat drumu la mers mult mai bine daca nu sunt cu ochii pe ea( adica nu ii dau atentie sa o tin de manute sa mearga si o las in legea ei) o gases in mijlocu casei nu imi vine sa cred ca picea mmea a inceput sa mearga, mai nou excaladeaza cuburile(sunt cuburi de poliester folosite la transport pt gheata cu probe la noi era sange)si sunt ff rezistente le tinem pe post de scaunele si apoi dupa ele in pat este ff sociabila cu altii copii, am trecut si testu asta
gata fug la nani ca sunt zombi azi am avut o ora doar pentru mine de relax la mama cred ca mai ma duc la ea

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna gagicile! Intru azi si eu mai tarzior, am avut vreme frumoasa si am fost afara, ne-am plimbat am fost cu Rares intr-un parc unde sunt multi porumbei, mama ce i-a mai alergat ...masina ne costa 650 ron fiindca trebuie facuta mneaparat distributia altfel riscam sa ramanem fara motor iar motorul costa 5000 euro, deci sambata in service cu ea si a vb soata sa platim din nou in rate, au inteles si asta este iara bani
Getik offf maimi rau imi pare ca ai asa necazuri, deja si eu abia astept sa plece de la tine dar tu....cum sa furi medicamentele din casa omului, Doamne fereste ce nesimtita si si lucruri ti-a luat?...si tu unde vrei sa mergi mami? poi cum adica n-ai voie la laptop? da ce ea iti programeaza timpul tau?....hai capul sus ca trecem noi si peste asta dulci
Calipso multam de cafea tare buna e....pfuuu cand incep lucru sigur nu mai stau asa[:d]...la 5.30? cred ca as fi terminata sa ma trezesc asa repede...sper sa treaca repede durerea de dintisori Evei sa nu o mai chinuie saracuta
Cris am baut si din cafeaua ta, buna ca de obicei...bine ca n-ati mai avut probleme cu catelul, sper sa nu mai fie si sa-l invatati repede sa-si faca treburile unde trebuie
getik offf...si Cez e de acord sa pleci?
Ema sa le porti sanatoasa sunt foarte faineee
Picky acuma ma speriam cand citeam ca a capsat-o pe Stefi catelul, dar m-am linistit ca nu rau si nu intentionat...mai sezi linistita ca acusica merg si te bat, vrei sa-ti promit?...mersi de reteta dar itasem ca nu am aparat am uitat ca se fac cu aparat special, e scump un aparat?mama ce bine arata...iara ma apuca rasul si dragul cand povestesti cum isi zice Stefi "teti"[:d] cred ca e o scumpa
Simina ms, eu am noroc ca face acasa la ea tipa caci la salon mi-ar lua milionul , cand ne mai pui pozici cu Andutu mi dor de el
Anna cum poti sa ascunzi asa frumusete, ce carliontat e si ce mare a crescut tu Anna are mutrita de baietel in toata regula, gata nu mai ai bebe sau copil mic e baietel adevarat si tortul ce bine arata...hai cand mai intri sa ne mai pove despre voi, cum a fost la petrecere, pls vreau si eu id-ul tau de mess dulci
mady cum sunt analizele sotului? cand e operatia? in pumnii
La noi au iesit demult ghioceii, fac poze zilele astea sa vi-i arat ce frumosi sunt
Alexa eu nu am putut da like
Alynta off sanatate multa, sa se faca repede bine, ma bucur ca e bine Maria
Calipso si m-am distrat si nu....e cam trist la noi
Getik fe;icitari pt progresele lui Ary ai fetita mare ce mai, si da capul sus trebuie sa fii tare pt Ary.
Gata ma bag si eu la somn. Noapte buna! Va

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Neatza....
Inca o noapte cu mai multe plansete...de data asta in hohote...si desi doarme i se citeste o suferinta pe fata...de imi vine sa-mi scot eu dintii daca as sti ca nu o mai doare.

Va dau mlta si neagra si mare si tare.....rugati-o voi pe toanta de zana maseluta sa nu o mai chinuie pe eva.

mai vin io,am treburi de dimi,da` revin io....

Mergi la inceput

Revin si va rog sa n-o rugati pe zana maseloasa ci s-o altoiti cat puteti de tare,poate isi face datoria si pleaca.Merita scatolceala ca la carte ca-mi chinuie puiul si asta merita afurisita de zana.Dati-i si voi poate se potoleste.

Lavi asta mi-e programul de cand ma stiu.Cand lucram programul era 8-16 asa ca vreau nu vreau a ramas acelasi bioritmul meu.Nu rezist noaptea...de fapt nu mai rezist noaptea de mult.DE,BATRANETILE ASTEA.
Geto,capul sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaa..am dormit lemn,puteati as taiat si lemne pe mine ca tot nu simteam.

LAMULTI ANI VLADUT ,sa cresti mare si voinic,si sa asculti de mamai si tati care te iubesc mult de tot

lali La Multi Ani sotului,sa fie sanatos si fiericit alaturi de familie si de cei dragi

haideti la o fetele,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

ema sa le porti sanatoasa noile cizmesunt comode?cum mergi cu ele?
picky si noi am avut un episod de genul cu motzo si miruna cu o bucatica de cascaval,dar ce sa-i fac?nu a fost cu rea vointa sa o muste,iar ia l-a tot ademenit pana asta a vrut el bucata ei de mancaremotanul l-am certat doar,copila mi-am oblojit-o si i-am pus un plasture pe care am pictat cu markerul floricele si l-am tot pupat ca sa treaca buba mai repede.Aaaa,deci daca-i pun cip potaiei,nu pot sa o pierd?pai in cazul asta vreau si eu.Lasa tu ca o sa slabesti mai incolo,acum e important sa fiti voi fetele sanatoase ca pentru slabit sunt o gramada de cure pe acilea .Clar nu mai dau potaia afara in garaj,si vad ca a inceput intr-un singur loc sa faca,asa ca suntem e drumul cel bun.Asta cu cafteala,deja s-au gandit altii inaintea noastra,dar nici el nu iese din casa dact duminica dimineata si atunci merge numai pe unde e foarte circulat.. .Pozicile de la Ana le-am vazut pe mes,dar cand o sa gasesca o portita libera,o sa le puna aicea la noi pe forum.hai fata ca si seara a inceput sa soarma potaita si nu mai il gadila nimenea
simina stii ca dau o as dau gres cu dresajul lui,ma duc si-l duc sa-i faca altii instructajul,nu?si apoi il iau acasa
ana bine ca ai intrat sa pui pozici la fete
ema si eu fata ca tot uit in curte dupa ghiocei si lacramioare,dar vad ca inca nu a iesit nimica
lali din pacate,pe vremea aceea regula de baza ca sa-ti cresti copilul,dar si moda de atuncea era sa mancam bataie ca magarii in panta,si culmea e ca erau acele carti almanah,in care eru destule articole in care se incerca schimbarea conceptiei de a bate copilul,dar se pare ca era inutil.Nici nu-ti spun cata bataie am luat eu si fratii mei pentru niste nimicuri,uneori chiar preventiv ca sa stim care ne e locul in societate si sa nu deschidem gura neintrebati... .dar nu mai conteaza,important e ca noi vrem sa schimbam lucrul asta si sa ne crestem copii in alt meu,plin de dragoste si intelegere
alexa te-as ajuta cu cea mai mare placere cu un vot,dar cont pe FB nu imi voi face in veci..
alynta suna totusi pediatra si intreab-o daca nu schimbati schema de medicatie.Pupam flacaul si multa sanatate sa se faca bine mai repede
lavi fateeeeeee,dar de unde scot astia scorurile astea??
calipso multam de cafea

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
La multi ani!!!!! Vladuttttttt, sa fii sanatos si sa te bucuri de tot ce e frumos, sa ai parte de tot binele din lume

La multi ani!!! Nato (sot de Cris)....sa-ti traiasca sotul Crisule

si daca am retinut bineeeee, desi am indoieli in privinta memoriei meleeee e si ziua sotului lui Lali....deci La multi ani!!! sotului tau, Lali

deja mi-am efortat creierul prea tare asa ca beu cafea si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Mada-multumim de cafea!Off saracuta Eva cat se mai chinuie cu dintii-eu ii mai dadeam lui Andutu nurofen seara ca sa-i mai calmeze durerea si sa se odihneasca si el.
Getik-capul sus si las-o pe soacra-ta cu ale ei,nu-i mai da importanta,mai du-te pe la mama ta sa nu mai stai toata ziua in preajma ei si uite-asa trece timpul si pleaca.
Lavi-bine macar ca va repara masina in rate-e destul de scumpa reparatia-fiare ce sa le faci.Din pacate nu i-am mai facut poze puiului dar uite saptamana viitoare ii luam motul si cu siguranta o sa fac atunci.
Cris-ce-ti face catelusul?
Alynta-sanatate multa lui Matei,sa treaca febra!
Lali-sa speram ca nu mai naste nimeni joi cand trebuie sa te duci la control.
Va pup!Revin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

La Multi Ani Vladut!
Sa cresti mare,sanatos si norocos!
Si tu mami sa fii sanatoasa sa te bucuri de printisorul tau!

La Multi Ani Cris ptr sotul tau!
La Multi Ani Lali ptr sotul tau!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la

LA MULTI ANI VLADUT sa fi sanatos si sa ai parte numai de bine
LA MULTI ANI NATO
LA MULTI ANI SOT DE LALI

fug la iepuri ca se pare ca m-ia fata o iepuroaica si a halit puii daca este asa tai totii iepurii

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput