Zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

salut, sunt varza. S-a fatait toooata noaptea, supt si miscoteala. Si mai imi dadea si lampa aia in ochi, i-am schimbat becul si ne rupe la ochi, imi venea sa o aruncprin geam
Laura, te compatimesc. ce sa zic? suntem pe drumul cel bun, evident crestem, cu toate ca nu ma atrage ft tare ideea cu crescutul(i-as da cu o pulbere magica ceva sa mai ramana piticot ) singurul avantaj e ca ne vom intelege mai bine.
Andreea, felicitari pt vorbareata! a mea parca si vorbea, spunea mai multe cuvinte la sub un an
Giova, macar voua va mai iasa cate un canin, mai un pic si gata! La noi a iesit unul bine si restul nu dau semne. ah, de-abia astept sa ma var si eu in niste diete, ca sunt patrata, se simte diferenta si la miscare, greoaie, in reluare
Adriana, eu am renuntat la capitolul reduceri. Imi gasesc ceva tre sa-mi scuip in san si sa iau, ca greu ma imbrac la cate nu reusesc sa gasesc. sanatate puiutilor! si eu m-am saturat de frig. Legat de pamanat, chiar o zis al meu, ca era prea frumos sa rezolvam atat de repede. Din punctul nostru de vedere era ideal, mai scumput fata de ceea ce ne-am propus, dar merita:pozitie, utilitati, frontul era micut un pic. 3 ani? pai noi anul asta vrem sa demaram, ma impusc dc trebuie sa astept inca nu sh cat.
Patricia, efectiv i se pare anormal sa nu pun zilnic aspiratorul, ma cearta si imi aduce aminte ea de el, dc indraznesc sa uit. Manca muuult mai bine clar. I-am facut aseara plinul la frigi, ca nu prea mai aveam ce sa-i fac de mancare. I-am luat si eu stelute de la Barilla, le voi folosi la sosuri in loc de spaghette, sa vedem dc papa. In supe/ciorbe nu folosesc decat taitei de casa sau galuste. Mai vreau sa fac si eu cand am chef crutoane,s a vedem si asa.
Am redeschis capitolul citit povestinu are rabdare sa asculte tot, dar imi da ea singura cartea sa ii citesc. Nu mai sare sa o rupa Ieri i-am citit si la somnul de amiaza si la cel noapte, la cerere, plus cantat cantecelul ei in surdina. Tre sa incep sa aplic alte metode de adormit, ca momentan numa tzitzi isi facea treaba, in caz ca ne vom lasa de ea, am belit-o!
Uliasii, zici ca ati petrecut frumos?

Mergi la inceput

Vally, ii place la baie. Tre sa o tinem, ca face varza tot in jurMa sperii cu schimbarea lui G. O fi speriat-o ceva? ca dc e din senin, pot sa ma astept si eu la figuri de-astea...la voi s-au miscat muuult mai bine preturile in jos. La noi nu prea, dar noi vrem casa clar, curte, si preturile la apartamentele noi sunt nerusinate si nejustificate, adica noua ne pare proasta afacere. Spunea un tip care are treaba cu banicile, cu grade pe el, nu imi vine numele, ca pretul corect ar trebui a fie undeva la 600 de e/m2. Atentie!si asa ar avea castig kklau dezvoltatorii. dar asta e parerea bancilor, cam pusca dimpreuna cu faptul ca nu mai vor sa dea credite, in al treispelea ceas, completez eu. sper sa avem toate bafta sa ne gasim casutele ideale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Vally, si a mea a inceput sa planga la spalatul pe cap, dar nu cred ca s-a speriat vreodata, pur si simplu nu ii mai place senzatia de apa pe cap. Asta de cand nu o mai spal zilnic. Daca i-ar fi frica, ma gandesc ca ar plange numai cand e vorba de baie, dar nu - ea arata cum face baie pe cap, face baie la jucariile ei, ii spun ca facem baie pe cap, toate bune si frumoase pana simte apa pe cap. Sper sa fie trecatoare faza.

Lucialu, eu nici nu am indraznit sa visez sa stau la casa, stateam intr-o garsoniera (si aia cu credit) si visam un ap cu 3 cam. Apoi am zis sa facem un efort sa luam cu 4 ca nu ne mai mutam in veci. In oras pretul la teren era undeva la 300e/mp, enorm, iar in afara orasului nu vroiam. Cartierul asta se construia deja de 2 ani si fratele meu era sef de santier. M-a dus intr-o zi sa imi arate ce face el si efectiv m-am indragostit, am inceput sa visez cu ochii deschisi 25 ore/zi, 8zile/ saptamana ca beau cafea dimineata pe teresa, la soare. Cand am vazut ca pretul (ma rog, la cea mai ieftina casa) nu difera fata de un ap cu 4 cam nearanjat, si ne-am permis sa facem credit, nu am mai avut linistite pana nu am obtinut ce am vrut. Si am avut ceva obstacole.
Ideea este ca ce e al vostru e pus deoparte si o sa simti cand o sa vezi locul vostru. Nu trebuie sa ai decat foarte multa rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Vally, vazut poze cu dragalasa G!
nu te speria, asa incepe o perioada cu plinsete la baie, mai ales pe cap.
de ce vrei sa o tunzi? sa stii ca nu are nicio leg cu indesirea parului sau altele.in schimb, s-ar putea sa ii dispara zulufii, asa a fost la rebecca.
Si daniel cred ca va face parul cretulin, e asa simpatic. si de unde l-am nascut cu parul negru, acum e un castaniu-blond-roscatse schimba mereu.

Lucialu, da, si noi la fel, zilnic, chiar si de mai multe ori pe zi daca se poate. Nu stiu cum e la voi, dar la mine chiar se necesita:pufuleti, covrigei, etc. cind aveam doar un copil parca nu era asa dezastru.
eu il mai ascund in balcon sau debara, si daca ma vede ca deschid usa si il zaraste acolo, pina nu il scot...si al fel cu fierul de calcat. eu calc numai cind doarme el, si anume simbata sau duminca, ca altfel nu pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Valy si noi iubim baita si scufundarile. sa vezi cum iasa de sub apa si nici pas nu zice...el il copiaza pe frate-su', nu stie ca asta mare e expert, si-si tine rasuflarea, asa ca picea ia apa pe toate gaurile.
Patricia nu am dat mare lucru, dar incet incet...mai e cale lunga pana la target, dar eu sper ca pana da caldura sa obtin ce vreau.
Corinna ai avut mare noroc. Ma bucur ca ti s-a implinit visul. In oras e foarte scump mp, dar in zonele rezidentiale, cu case, lipite de Timisoara, pretul e mult mai acceptabil.
Adriana si mie imi va fii greu, sambata plecam la Alba, seara la party, abia de marti as putea sa-mi reintru in normal.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Luci Corina Patricia Giova multumesc pt raspunsuri
si G uda toata baia nici eu nu o mai spal in fiecare seara si probabil ar fi un motiv nu s-a speriat de nimic...cum zicea si Corina cred ca pur si simplu nu-i mai place senzatia de apa pe cap...sper sa-i treaca repede
nu vreau sa o tuns scurt (nu cred legatura dintre tuns si indesirea parului) doar sa-i dau o forma (in fata are fire mai lungi si mai scurte; la spate nu-ti dai seama pt ca este cretulin)
daca exista posibilt sa-i dispara zulufii clar nu o mai tund deloc

Giova si G face la fel cu apa...se arunca in apa fara nici o frica, iar eu trebuie sa fiu pe faza sa o tin cat sa nu intre cu fata in apa doar limpezitul la cap nu-i mai place

fetelor bafta la diete! deja ati inceput sa "aruncati" bine kg-ele

o dieta de ingrasare, aveti?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vally de Gloriutza 13.08.2009

Mergi la inceput

Corina, nici noi nu am indraznit.Dar ne doream, dorim atat de mult! Super ca v-ati indeplinit visul!sper sa urmam si noi
Patricia, pufuleti, biscuti, covrigei, ciorba!iaurt, suc, apa, banane...cam astea se lipesc pe covoare la noi
Si mie mi-a fost frica de pierderea zulufilor, dar e la fel, se mai pliosteste din aceleasi cauze cas i la mine. Nici noi nu facem baie zilnic, la vara vorbim altfel credLa noi nici nu s-a putut pune problema la ce urlete scotea numai dc indrazneam sa o schimb, dezbrac, in apa era ca taiata, asa ca ne-am invatat asa. In vara ii faceam insa zilnic, si de doua ori.
Dansa vrea sa bea apa de baie. Si tre sa fim pe faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

vally, uite io-s cu tortu de inghetata in fata si balotez la greu...ca sa nu-ti zic ca ieri am avut o pofta de cartofi prajiti cu ochi(nu mancasem de-o vesnicie) pe care i-am asezat pe un pat de cascaval....Ce zici, e buna dieta asta de ingrasare?
Am o prietena cu o fetita cu un an mai mare ca zmeuricile noastre, si ea incepuse intr-o vreme sa urle rau la clatitul pe cap, abia acum incepe incet incet sa se obisnuiasca cu apa. Nush ce au, parca devin brusc constienti de ceva sau au impresia ca se ineaca sau mai stiu eu ce...

lucia, sorry pt faza cu pamantul, dar sa stii ca totul are un sens pe lumea asta, nu era sa fie al vostru. O sa apara fix ce va trebuie voua. Si ar fi bine, intr-adevar sa apara cat de repede, ca atunci cand vine primavara numai bine va apucati de lucru. Tin pumnii!

Fetele, deseara la 7 am programare la dr, tineti-mi pumnii, ca n-am nici urma de simptom de femeie insarcinata si nush la ce sa ma astept...
Puuuup!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Uliasii, va tinem pumnii sa primiti vesti bune! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Uliasi suna bina ma gandeam zilele trecute la o varianta buna de ingrasat: sarcina! poate,poate...

bafta multa la doctor! pai ar trebui sa te bucuri ca nu ai nimic: nu ti-e rau, nu te doare nimik o sarcina ideala

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vally de Gloriutza 13.08.2009

Mergi la inceput