Zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
elenada spune:
Buna fetelor
Scuze ca nu am mai apucat sa scriu pe grup ca am trimis pozele dar am vazut ca le-ati gasit.
Lucialu imi pare rau ca nu a fost sa fie cu terenul. Cu siguranta veti gasi altul mai bun si mai ieftin
revin mai tarziu ca nu ma lasa piticii sa scriu
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
lucialu spune:
Elenada ata ete.
Piticotii tai s-au bucurat cand te-au vazut acasica, a?
Inutsa, felicitari pt cetateanul samburel!
Donosara a dorimicit excelent azi...nici nu ma mir ca si eu am parcat pe dreapta, dupa ce o zis Anemona cu sarbatoarea...
pana la 4 jumate a fost sforaiceala de voie, oricum eram lata dupa nervisanii de ieri.
Singurul lucru care ma necajeste la ea e ca nu mananca bine, pot sa zic ca in vara cantitativ manca mai mult chiar decat acum. Nu face mofturi, gusta relativ cam din toate pe care i le dau, nu se inghesuie dupa paste(dar mergem la cumparaturi acum si ii voi lua ceva marunt sa vad cum primeste), insa mananaqca ft ft putin la o masa, are mancarea langaea si ea vrea tzitza si face sou dc nu ii dau
Mai, dc ati vedea-o ce urla acum, se ia cu mine in gura
, ma refer la fetele care au vazut-o live, ca acolo era mica la tzitzica, smiorcaita
Tre sa pun aspiratorul, e mare fan
laura.s spune:
of, ce zi... a dormit o juma' de ora la pranz, s-a trezit cu bazdac si de atunci m-a foit prin casa de m-a zapacit. cred ca s-a vb cu pupette... la 6 a adormit, finally, da' s-a trezit adineauri de la zgomotul tastaturii. de-ar veni ta-su mai repede de la serviciu, ca-s capie .
vad ca sta cuminte in pat, deocamdata. poate adoarme la loc, da' nu cred ca am sanse... n-a mai facut niciodata asa, de obicei doarme 1,5-3 ore la pranz.
hopa, s-a dat jos din pat... here we go again...
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura,
de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
andreea_1979 spune:
Buna seara fete ! In ultima vreme scriu tot mai putin , pt, ca Laura nu ma lasa la calculator , vrea sa stea si sa scrie ea .
Despre noi , ce sa spune, suntem intr-o continua miscare , spunem cuvintele ca : mama , tata , tanti , aici , pepe ( bebe ) , papa , in rest vorbeste pe limba ei . Am ramas la 10 kg , nu se misca sub nici o forma acul cantarului , spre disperarea mamei mele si a mea , dar speram sa mai luam si noi ceva in greutate !
Fete am si eu o intebare la voi : cam cat dureaza sa iasa caninii , caci eu nu mai am rabdare sa o vad cat se chiunie saracuta ?
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://family.webshots.com/album/579651878CZFiti
adrianafedorca spune:
neata
n-am mai scris d 2 zile ca am tot colindat mall-urile si ajungeam seara traziu acasa si cadeam lati, n-am apucat sa citesc dar vad ca nu ati avut spor, ce bine
ca n-am mult de recuperat
am fost cu copiii la dr, Cezar n-a scapat de singulair si Seretide , dar deja se vede o imbunatatire, dupa 2 zile de tratament tuseste din ce in ce mai putin, sper sa nu o luam iar de la capat ca de luni il duc la gradi
Anastasia e mai bine, tot cu muci, n-a mai facut temperatura, dr care a vazut-o i-a dat repede antibiotic
...dar nici macar nu l-am luat , pt niste muci si pt un pic de temperatura daca in rest nu are nimic...de ce sa-i dau...??, vad ca deja ii e mai bine, ii dau hummex pt tuse si vadca deja e si ea mai bine si pt muci vibrocil...cred ca in 2-3 zile scapam si de muci
zilele astea am fost prin mall-uri , am zis ca s-o lipi si de mine ceva ...nimic nimic nu mi-a placut sau ce-mi placea ba nu aveau marimea mea ba nu venea bine pe mine as aca mi-amluat doar niste adidasi si atat...next time poate am noroc, adica la primavara la reducerile de atunci
cam atat desper noi, in rest e un frig la noi de crapa pietrele, n-am mai prins asa ger de mult, asa m-am saturat de frig, stam numai in casa , sau la mall
, dar eu as avre afara la aer , offf vreau la calduraaaaaa
pup ma duc sa la fac pap ala copii
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:

dau o
. azi sunt intr-o dispozitie mai buna, m-am urcat pe cantar
. Ieri am tinut ziua de vitamine, cu toate ca am fentat putin tot am dat jos bine. Toata chestia e , cred sa bei 2 l apa, ca minim. eu nu pot bea apa, asa ca-mi fac ceai de la DM de robos cu vanilie si portocale si bag la greu. Macar are un gust.
Adriana imi pare rau ca nu ti-ai gasit nimic...nici eu nu-mi iau mai nimic la reducerile din iarna. acum am luat din Germania d ela promod rochii de vara....vreo 5 si m-am scos. In plus 2 sunt mai elegante, asa ca am si pt. botezul viitoarei finute.
Imi caut o geaca mai sport de primavara si nu gasesc nimic sa-mi placa.
Ma bucur ca sunt mai bine copilasii, imi pare rau de Cezar ca nu a scapat de singulair, dar uite ca incepe sa se vada efectul. Anastasia isi revine fara antibiotic
.
Si mie mi-e dor de zilele calduroase, de abia astept primvara sa batem parcurile.
Laura, Lucia imi pare rau ca ati avut fette maraite. si Edi e mai marait...sa iasa odata caninul ca m-a disperat si pe mine.
Andreea lasa mai ca nu e rau ca are 10 kg, va mai pune pe ea, stai linistita.
Ii sunt umflate gingiutele? la noi cam in 2 sapt. de cand se vedeau umflate ieseau...greu de tot, putin cate putin....
cei de sus au iesit inainte de carciun si nu sunt iesiti de tot, cred ca doar jumate din ei. Lui Edi asa greu ii ies, la Marco mult mai usor...plangea putin noaptea, dim. erau deja iesiti putin din gingie si pe urma gata, cresteau repede si fara maraieli. la edi e total pe dos.
o zi faina fetelor.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
Giova si eu caut geaca de primavara si nu gasesc nimic, parca s-au tampit astia numai uratenii scot
cu dieta sunt in pom...daca am tot fost plecati numai porcarii am papat [rin oras, gen pufuleti, covrigi, biscuiti...de azi revin in forta, cu ziua de vitamine , nici n-am avut curaj sa ma urc pe cantar zilele astea, sper sa se duca totul dupa ziua de azi ![]()
am resuit s acitesc asa mai pe diagonala
lucia nu fi suparata cu terenul, lasa gasiti altul mai bun , nu vreau sa te dezamagesc dar noi am cautat 3 ani teren...noi eram aia fitzosi s azic asa...cadeh pana la urma noi eram cu banul...nu ne placea nimic sau ce ne placea era prea scump sau cand gaseam ceva ce ne placea nu mai vindea proprietarul si tot asa, nu va grabiti , uitati-va de 10 ori, cel mai imp e sa aveti utilitatile in zona, cat mai aproape de teren, costa o avere sa tragi curent, gaz etc...ca sa-ti faci idee...noi avema gazul in fata portii si ne-a costat cu totul vreo 80-90 mil...
a venit sefa la calculator si vrea si ea ![]()
pup revin cand pot

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
PatriciaArdeleanu spune:
Duoamna giova, nu ne zici si noua ce zice cintarul?
ce inseamna zi de vitamine? oricum ma bucur ca ai rezultate bune.
eu cred ca in periaoda asta de frig e destul de greu sa tii dieta, asa ca nu va stresati prea tare, vine ea primavara cu verdeturi si a altceva. si eu as vrea sa dau jos vreo 3-4 kg.
Domnu' Daniel iar a avut 2 nopti de zvarcoleli si gemete in somn, dupa ce citeva nopti a dormit ca ursu'. sper sa fie de la masele, nu altceva ca
nu are alte semne de boala.
Lucialu, daca ar fi sa compar cu minca si el in vara...eheeee, atunci minca tare bine, avea mesele foarte clare si regulate, fructele cu brinzica pasate, care erau o masa consistenta si buna, acum nu prea mai vrea, cind vede banana tipa ca din gura de sarpe, nu stiu ce are, ca ii placeau mult. macar ciorbita ii place mult, dar oricum nu mai maninca asa bine. cred ca e si din cauza dintilor, a noilor descoperiri, sint preocupati sa se joace, sa mearga si nu au rabdare.. si voi cu aspiratorul?? la noi este cel mai minunat lucru de pe pamint acest aspirator, dragoste suprema. oricum, e atras de orice lucru tehnic, care are stecher, deci e baiat de baiat
chiar daca se baga si in fardurile mele cind ma machiez dimineata.
vally spune:
Giova deci Marco patineaza! superrrr
sunt asa haiosi cu obrajorii rosi, rosiii!
Sara_amira bafta la dezvatatul de tzitzi 
Anemona G cateodata are parul razlet tare - e foarte haioasa; as vrea sa o tund putin, sa-i dau o forma...(pana acum eu nici nu vroiam sa aud de tuns...acum a inceput sotul
)
Adriana sunteti mai bine cu raceleala?
acum am vazut ca ai raspuns! offff, sanatate multa! cu reducerile cam asa e , nu gasesti mai nimic dragut, ba sunt mici, ba sunt mari....eu m-am saturat de frigul asta rau de tot! nu mai suportttt! nu-mi place defel frigul, si parca gerul asta nu mai vrea sa plece si pace!
Uliasi La multiiii aniiii! (cu intarziere
) 
lucialu in imobiliare cam asa sunt oamnenii: foarte neseriosi
rabdare multaaaaa! bafta! sigur veti gasi un teren intr-o zona draguta si pe placul vostru 

ce dulce, pupa cand nu vrea ea sa se incalte!
au personalitate, nu gluma, zmeurelele noastre!
mai, v-am vazut in pozicile de la intalnire! sunteti foarte dragute si fumusele! unde sunteti graseeee! zau, ca nu inteleg
sa va fie de bine intalneala! pupa, o scumpica foc
Giova, fugi repede
cu Edisorul plimbaret ![]()
si eu trebuie sa incep sa conduc....![]()
Giova Luci multumim pentru laudele la adresa Gloriei
are parul cretulin la spate 
Blanca bafta la examen! un tips si pt mine
cum ai facut poza cu sotul tau cu decorul negru? ![]()
aaaa, vazut pozicile de la munte! sunteti doua printese frumusele foc!
si noi ne ducem la complexul Bran de cativa ani, ultima data cand eram insarcinata ![]()
bely felicitari pentru pasii hotarati si repezi ai Patriciei 
inutsa normal ca samburelelul e bine
si o sa stea la mami in burtica pana la 9 luni! 
si G-ei ii ies foarte greu caninii! oofff, si ne chinuie tare! are perioade de matzaiala groazniceee!
nici G nu prea mai manaca ca inainte: frunctele pasate nici sa le vada, spanacul la fel, macar la ciorbita e fan,cereale papa cu mine dimineta, in rest cate un pic din fiecare; citisem cand avea cateva luni ca dp 1.5 ani mananca mai putin ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally
de
Gloriutza 13.08.2009 
vally spune:
am o mica problema: pana acum aprox o luna nu aveam probleme cu spalatul la cap deloc, chiar ii placea apa pe fata... acum de-abia o limpezesc la cap...zmeurelele cum fac baie?
Luci si noi tot cautam sa ne mutam de aproape un an; inca nu ne-am hotarat cum sa facem...stam cu parintii mei; o varianta a r fi sa le luam lor ceva pe langa B, dar cum ne vom descurca cu G la gradi, scoala
; alta varianta ar fi sa luam un apart in B ( dar dc totusi facem un efort sa fie intr-un bloc nou - dar preturile sunt exorbintante, inca! e foarte dificil sa te muti si sa-ti placa ...(zona iar e o problema...) dar cu multaaaa rabdare trebuie sa reusim, nu?
---------------------------------------------------------------------------------
Vally
de
Gloriutza 13.08.2009