Zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Cornelia spune:
Multumesc fetelor de incurajari! Nu sunt eu nici pe departe asa de grozava.
Crix, eu stiu ca nu se face febra de la dinti, dar sunt mai sensibili in perioada eruptiva, asa ca se prind virozele mai repede de ei. Dar si baietii mei au avut febra in anumite perioade de eruptii dentare.
Giova spune:
Neatza!
Haideti la o
.
si al meu pitic e mucios...ieri ii curgea rau nasul...SN erau ca apa, transparente. acum incep sa s einchida la culoare. Ii da mama doar echinaceea cu propolis. I-am zis sa nu-i mai dea deocamdata nimic, sa vedem. In rest e vesel nevoie mare si matinal...la 6 s-a trezit azi
. Imediat merge la nani. Nici cum nu-i pot face un singur somn pe zi.....asta e...vom vedea cand il duc in colectivitate cum va fii.
Fetele ati auzit de fructele astea: GOJI![]()
citeam linkul pus de Ligia Pop aseara pe FB si ma bate gandul sa cumpar si eu.
aici mai multe detalii:
http://www.goji.ro/produse-din-goji
ma gandeam ca poate sunteti deja consumatoare de goji si imi puteti da mai multe detalii.
Nce super ca ati gasit un loc de joaca pe placul vostru. 30 lei/ora? nu e cam mult?
Crixia nu stiu ce sa-ti zic...noi nu am facut febra la dintisori, dar s-ar putea sa fie si caninul o cauza. asa si Edi...la ultimul canin...isi baga degetelul acolo si roade pe el...dragii de ei, cat se chinuie...numai ei stiu.
Cornelia faci si tu ce poti in putinul timp liber. ce naiba sa facem? asta e Romania....lucram peste 10h/zi, sa le putem asigura copiilor un trai mai bun. de bine de rau, tu o ai pe mama ta...mie imi vine rau cand ma gandesc ca trebuie sa-l bag in colectivitate pe Edi.
Dieta Rina am incetat-o, cel putin sapt. asta. Zilele astea, asa mi-a fost de rau si m-a durut stomacul de nu-i adevarat. Poate are legatura si cu CM, dar am zis sa mananc cat de cat normal si dupa 15 febr. sa bag o cura cum trebuie.
o zi faina
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Neata!
Noi am facut oache la 9. E mai decent ca ieri. ha!Giova zmeureii nostri se pot lua de manute in muuulte privinte. Sanatate Edisorului!
Da, stiu cum pot sa ma uit, si chiar o mai fac din cand in cand
, se pare ca de data asta nu m-am benoclat, asa ca iar am dat-o in gropi cu uralele
despre goji am citit dar nu am luat. Pe mine m-ar interesa nu sh ce zicea mai demult Mqqm ca mancau, citisem despre ca nici nu auzisem pana la ea de quin...nu sh cum
, ceva sanatos de mancat cu mult succes la ei in casa
(rad de mine ca seniliitatea...
isi face simtita prezenta la orice pas) Ti-am vazut finuta!
ce mica e!
sa va traiasca!
Pony si Mony!

Crixia, si mie imi place spinaciul cu sos de rosii
, puneam si boabe de mustar la el. Si pupa a mancat intr-un timp, la inceputurile diversificarii, cu spagheate, acum nu mai vrea. pupici Anei, sa-i treaca durerile si febra! A mea a fost mai febrila de la dintuci, nu la toti, fara apetit si chiar si cu scaune mai moi. Felicitari pt finut! Sa va traiasca!
Noce, asa am auzit si eu: ca vin ninsorile
Nu mi-a venit sa cred, mai ales ca imediat dupa au zis ca azi e vreme ft frumoasa, blabla, dupa cei ncepusera cu vin ninsorile, am zis ca sunt io tare de urechi. Bine ca v-at igasit loc de joaca!![]()
Cornelia, ufff, tinem pumnii stransi lui Vladi si tie mamico, sa se faca repede bine!
I-ai facut vsh-ul, adica luat din brat sange la eprubeta? Noi la un an si o luna ne-am crizat cand am auzit de unde trebuia sa ia sange pt vsh, si doctora care i-a luat a spus ca nici ea nu e de acord, mai ales dc nu sunt motive intemeiate, asa ca i-m luat din degetel fo 3 sticlute, i-a facut hemograma si s-a vazut asa ce si cum. Insa cum spuneam, o analiza nu a iesit bine, iar cand am intrat pe net sa vad ce inseamna mi-a facut parul flic-flac, chit ca pediatra o zis ca sigur nu au fost numarate bine si nu are sens sa ma stresez dc restul sunt ok. Insa eu am ramas cu piticul, si vreau neaparat sa vad cum sta acum. si mi-e groza, ca o plans a mea aiaiaia, dar dc Doamne feri nu e ok, imi dau pumni in cap ca nu am dus-o. Stiu si te inteleg de ce te invinovatesti
, si eu o fac mereu, mai ales ca la noi fata e numai cu mine, deci ori de cate ori nu e ok, pe mine dau vina intai si intai oricat aud ca nu tinea de mine. Nici cu dintisorii nu sunt eu impacata...parca e prea de tot sa ma consolez ca poate ramane cheala in fata pana la aia definitivi.
gata, ca am crosetat la mesajul asta o gramada de timp. Noi suntem la limita cu pantalonasii si bluzitele de strada, cand i-am mai cautat nu am gasit ori numere pt ea ori erau naspa modelele sau nu erau deloc. Si trebuie sa-i completez gardiropul.
Giova spune:
Lucia asa e...se pot lua de manuta ai nostri.
Spanacul eu il mananc doar cu lapte si usturoi. si copiii tot asa il papa, Marco e innebunit dupa el, si cu ou ochi, binenteles.
Finuta e chiar grasuna, la 3900 gr, dar nu e asa lunga, numai de 50cm. Frate-su avea vreo 56 la nastere. e cu 6 sapt. mai mare decat Edi, dar are vreo 90 cm, daca nu mai mult...haine ii ia de 3 ani. Doar la moaca pare mic, caci e inalt rau de tot. si parintii sunt lungani....
ce fruct manca mQQm? ma faci si pe mine curioasa....
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Giova, nu era fruct, era mancare. Dar nu mai stiu...dc nu intra MQQM sa ne lamureasca ce si cum il gatea, o sa mai dau un search pe blogul ei, sa vad dc nu a scris acolo despre asta. Spanacul imi place cu sos de rosii sau cu smantana, de la lapte, numa dc ii simt mirosul fac oaca![]()
tre sa intru pe mailu comun, ca spunea Patricia ceva de o pozica![]()
ascultam cutiuta muzicala, la cerere expresa![]()
PatriciaArdeleanu spune:
Neatza!
am reusit sa pun pe cont citeva poze de la petrecere.
Giova, am avut multe aperitive: salata boeuf, de vinete, de creveti+avocado,somon afumat,oua umplute, brinzeturi+mezeluri cu ardei, masline, etc, iar ca fel cald am facut o tava mare de ciocanele la cuptor+ cartofi fierti intregi in coaja, dupa care curatati si trasi in tigaie cu ulei de masline+usturoi=ies o bunatate (asa intregi, dar trebuie sa fie cartofi mai micuti) garnisiti cu ardei copti cu otet. tort si am facut niste nuci umplute cu crema vanilie.
am fost o gospodina vineri noapte, DAniel la bunica, tati in tura de noapte, iar eu mi-am facut in liniste treburile aproape toate.
spor si tie si petrecere frumoasa!!
sanatate lui Edi!
Al meu, de la otita incoace, are numai scaune moi.
se frichineste noaptea f tare si cred ca il doare burtica. am apucat atunci sa ii fac din analize doar hemoleucograma, ca mai mult singe nu au reusit sa ii ia, mai avem de facut electroforeza hemoglobinei si cele de calciu, fier, magnaziu. nu am reusit sa ajung, precum si sa ii duc niste probe bune de coprocultura+parazitologic, de pipi nu mai zic, ca nu pot sa ii iau. ma pling si eu de aceeasi lipsa de timp, ma invinovatesc mereu...of...insa pew timpul zilei este foarte binedispus. e ieri l-am trecut iar pe mincare mai de regim, dar ma duce la frigider si cere intruna una, alta.
si el are in cursul saptaminii 2 somnuri, pt ca se trezeste devreme, odata cu mine. in wk, daca reusesc sa il pacalesc sa dormim pina la 9, il culc doar o data, pe la 1, si doarme 3-4 ore. el e mai bine cu somnul, rebecca a fost mai pasare de noapte. seara la 9 jumate il culc.
Crixia, sanatate si voua!
si eu ma intreb daca scaunele lui moi nu au acum legatura cu molarii care cica sint pe drum acum (cei de 2 ani).
Rebecca mi-a facut mereu febra f mare la eruptiile dentare.
Lucialu, si mie imi place orezul marca asta, mai nou m-am indragostit de scotti. imi place f mult basmati, facut cu p[utin curry..hmmm ce bun e.
lucialu spune:
Patricia, vazut pozicile
Tu te-ai gandit sa o dai pe Rebe la balet? sau e deja, ca are poza de balerina. Fata seamana cu amandoi, dar din cauza zambetului clar e fata lui tata
Danile, e puiul mamii
Ce scumpa e Rebe cu pozica lui Daniel! ai avut dreptate. Mama si ce de mancare ai facut, vrei sa ne omori? Macar fa-o si tu curat si repede

de ce spui ca tre sa vezi calciul, fierul si magneziul? Noua ne-a aratat in hemograma ambele valori la calciu. Pediatra o zis ca nici anemica nu e dupa ce i-a vazut analizele pupei. Problema la noi e ca nu reusesc sa o tin nemancata macar 4 ore si nebauta inainte de a o duce la analize, iar asta poate influenta rezultatele, plus ca ne chinuim de mama mama
. Si asa pt mine, ma intreb ce pana mea fac astia cu atata sange luat dintr-un copil, ca mie mi-a fost rau numa cand i-au luat 3 sticlute, nu 3 eprubetoaie?
e ok sa le ia atata amar de sange la copii atat de mici?
PatriciaArdeleanu spune:
Luci, mai uita-te o data in cont ca am mai pus o poza![]()
am facut mincare multa, ca sintem familie mare
. si cum dra mea nu si-a dorit petrecere la vreun loc de joaca, ci "acasa, cu familia mea", nu am avut de ales. dar a iesit ff frumos si ea s-a distrat grozav cu matusile, DAniel cu nepotu', si a fost multumita toata lumea. dar..vreau si eu sa ma apuc de ceva cure, ca am cam facut dezmat in ultimele perioade. dar nu ceva drastic, putin disociat, si nu mai maninc seara dupa 18 nimic -zic io.
Asa e cu asemanarile, am acasa un set de foto tati mic si rebe, ceva aseamanator, asemanarea e izbitoare; dar ea are si aerul familiei mele care de multe ori acopera asemanarile fizice.
DEspre analize, cind i-au luat, l-a chinuit saracu, ca nu are vene, a incercat la picioare intai, au scos in 3 eprubete dar au constatat ca e prea putin (cite una pt ficare gen de analiza), si nu le-au folosit; asa ca aui trecut la mana, si cu chiu cu vai, au luat o eprubeta cit de cit cantitate pt hemo; vrea dr sa vada cum e cu anemia, toate valorile din hemo sint mici si sa ii faca electroforeza pt o eventuala talasemie, si pe linga astea sa ii vada si celelalte. si am fost la clinica particulara, daca mergeam la policlinica ziceam ca nu se pricep sau mai stiu eu ce...
Giova spune:
Patricia super pozele. M-a terminat poza in care doarme Rebecca cu poza lui daniel
. ai o adevarata balerina si e cum zicea si Lucia...daniel al tau, rebecca a lui tati.
cum ai facut salata de creveti cu avocado? ce creveti ai luat? eu nu ma omor dupa asa ceva, dar invitatii da, si parca as lua sa fac si dintr-asta. M-am saturat de vechile salate...deja trecute
.
Fai o analiza de scaun ca sa vezi daca o fi vreun bai. Nu-i ies ceva dintisori?
Lucia daca afli sa-mi zici si mie de mancarea aia. nu stiu sa fi citit asa ceva...poate am lipsist, sau eram pe graba si am citit pe diagonala.
fug inapoi la adunat jucarii, triat si ascuns pe unde pot.
Mi-am spalat geamurile de la living si oglinda din hol...macar stau curate cateva zile pana vine picea acasa.
Gio
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Giova, iti zic. Si la noi sta oglinda din hol varza
si tre sa spal si eu ferestre si perdele, dar n-am chef!
asa ca nici nu imi pun problema dc vrea pupa sa ma lase![]()
Patricia, am vazut avut dreptate!
Ce faaaain, o sa aiba amintiri superbe cand va fi mare.![]()