Zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:

am ajuns si noi azi acasa.
Pe Edisorul mic l-am lasat la alba si deja plang dupa el. Nu stiu ce e cu mine azi....
Tot azi s-a nascut si finuta noastra, exact de ziua nasului ei
.
abia astept sa-mi trimita finul poze cu ea si mamica ei.
revin maine cu forte proaspete, ca sunt moarta de somn.
am chefuit pana lduminica la 5 dim., iar azi noapte Edi avea chef de joaca...asa ca ne-a cam tinut treji.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
inutsa spune:

Am revenit pe meleaguri iesene. Am fost la mine acasa, a venit mama intr-o scurta vizita. Si-a vazut nepoata, mare fata de cum era asta vara, a fost si baby-sitter
, Bia i-a "vorbit" cate-n luna si-n stele; s-a jucat cu verisorii, numai dupa ei statea, dimineata cum se trezea fuga in camera la verisori si se baga langa ei sub plapuma
. Imi dau seama ce fain o sa fie la vara la tara cu totii
. am vazut si nepotelul, mic si colicos, il doare burtica si siropurile au efect doar dupa ce le ia, apoi iar da-i cu tipete. Eu m-am pricopsit cu dureri in gat, stare de moleseala si frisoane. Am luat oscillo dar nush daca ma ajuta la gat.
Azi a fost soare dar am avut program de smotru si mancare. Maine sigur iesim.
Vorbiti ca in curand se implinesc cei doi ani... Eu o sa cer prelungirea CIC-ului pana la 3 ani pe motiv medical, legea permite
Din ce mai tin minte...
lucia las'ca o sa gasiti voi terenul mult visat. E greu cu neseriosii, da'ce sa-i faci...
pooh 6-700 ml lapte? Wow! Bia cu chiu cu vai ajunge la 500 ml, sau chiar 400 ml,iar de papat papa, dar nu f mult
bely condoleante!
giova felicitari pt finuta!!!
ungaras ce vorbareata ai tu acolo!!! Bia se chinuie se spuna multe si vb mai bebelusheshte decat la 1 an ![]()
noce sora ta face cumva si slinguri? Vreau sa imi iau si eu, dar mamica din Viena a vandut firma si nu ma poate ajuta, uf
sara cum a mers intarcatul?
Am admirat don'soarele cochete de vally si liluc
Noapte bunaaaaa
Mami
de
si 
uliiasi spune:
Neatza!!!! Poftiti la cafeluta!
inutsa, multa sanatate, baga ceaiuri multe cu miere si lamaie pe langa oscillo. Pup sa-ti treaca repede!
giova, sa-ti traiasca finuta! Felicitari! Abia astept si eu sa se nasca finutul nostru, mai avem vreo luna de asteptat noi.
adriana, la ce ora s-a trezit zmeurica ta azi?
Noi am fost plimbareti ieri, desi a fost un vant enervant rau, dar decat sa stau in casa....Si azi pare frumos, sper sa avem noroc. Doamne ce astept primavara...
Sa aveti o zi frumoasa si insorita!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si
7+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Giova spune:

Haideti la o
.
ce mai faceti dragelor? Eu m-am trezit cu o durere de cap....si mi-e dor de micul print. Cu toate prostioarele pe care le face...imi lipseste...mai ales ca am lasat casa vraieste cand am plecat...si perna din mijlocul livingului imi aminteste de el....nu cred ca rezist 2sapt. fara el...parca e tot mai greu sa-l las, ca e asa hazliu si face atatea chestii frumoase.
Ma pun sa citesc ce s-a mai scris si pe urma la
cu mine...azi ma bag si pe zi de vitamine si pe curatenie, spalat, calcat...sa treaca mai repede prima zi fara pitic.
Asa sunt de feiricta ca s-a nascut ingrid...abia astept sa vad poze cu ea. Chiar si Clau e nerabdator sa mergem la madrid sa o vedem. Zice el ca nu mai vrea bebei, dar ii e dor sa smotoceasca unul...asta e clar. si mai ales ca e fetitza...of doamne, ca as aduce-o cu mine acasa
.
gata ma bag la citit si scris...ca m-am aberat destul.
Liluc am cam dat peste cap cura asta...cu weekendul din Alba si cu weekendul care vine...dar nu ma descurajez. pana la vara tot scap eu de cele 5 kg in plus.
Tu arati super bine, 5 kg trebuie sa mai dai jos? pai esti slaba! iar piticuta e mortala. vezi ca te-am adaugat in lista mea la drops...sarbatori2010.
Anemona voi cat de aproape sunteti de Bucuresti? vad ca mergeti si la plimbareli acolo...super ca puteti, profitati la maxim!
Super ca ii trec bubitele.
Lucialu din pacate nu mi-a iesit pata de ulei...se mai vede, dar putin...of mor ca erau pantaloni de la benetton, luati pt. marco, care nici el nu i-a purtat mult.....mai incerc eu si cu o solutie de pete uleioase din Italia, poate am mai mari sanse.
mai eu am lipsit motivat...am fost in Alba si nu am prea avut chef de net pe acolo.
Bely condoleante. Imi pare rau pt. pierderea suferita!
Ungaras ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. Doamne cate vb. MC. cred ca e o dulceata de fetitza si sa o auzi cum vb. in ro, in olandeza. Cand ne mai pui poze cu ea?
sa scapati repede de conjuctivita.
Adriana ai atins un punct sensibil. Nu-mi vine sa cred ca in curand se implinesc 2 ani si trebuie sa ma apuc de ceva...intr-un fel era bine sa stau acasa si sa vina banutii, dar nu se mai poate.
pooh cat ai dat jos? tot la aia cu calculul esti?
Edi bea 1l de lapte/zi. mancare baga si dintr-aia....parca nu as amult...dar pune pe el...eu cred ca din cauza laptelui. dar nu il reduc ca tare-i place.
Corinna stati bine cu datele tehnice.
Inutsa super vizita. te cred si eu ca i-a placut cu attaia copilasi prin zona.
Uliiasi chiar ziceam ca de frate-su,. Eric...nu m-am bucurat asa de atre...e nascut cu 6 sapt. inaintea lui Edi....eram deja cu al meu mic...asa ca nu duceam lipsa de bebe. dar acum...e si fetitza, imi e si dor de un bebe mic....asa ca sa te tii pe smotocit. de abia astept sa mergem in aprilie la madrid sa o vedem.
cu intarziere:
Rebecca printesa de patricia! sa cresti mare si sanatoasa, fetitza frumoasa!
Milan smecheras de Ema! multa sanatate si noroc in viata!
patricia si Ema sa va traiasca copilasii si numai bucurii sa va aduca!
gata, am ajuns la zi.
fug la treaba
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Neata!
Era sa fac infarct, ca eu m-am trezit inaintea zmeuricii si cand dau sa vin in camera, hooop apare si a mea cu telecomanda in mana![]()
mde , am zis o ca suntem vraiste fara Giova,so:
Rebecca de Patricia, sa fii sanatoasa!

Giova, felicitari pt finuta, sa va traiasca, sa fie sanatoasa!
hihi, parca vad ca mai faceti voi o incercare de bebelina
Zici ca l-ai lasat pe Edilin la Alba? 
Inutsa, fain ca ati schimbat un pic mediul! si te-ai gandit bine cu prelungitul CIC-lui, va tinem pumnii sa reusiti!
Uliasii, multumim la fel! Se pare ca va fi frumoz azi afara.
tre sa vad ce ii dau sa pape dulcineei si cred ca ne roim si noi un pic. Mai am supa cu galuste, sa vad cand fac ,azi sau maine, ciorba de ciuperci si sigur fac azi niste cheftele cu sos de marair si niscaiva cartofeli. Parca suna bine ce o facut ieri Pooh.
Tre sa vaz si eu pozele lui Liluc, ca mie nu mi le-o deschis, erau parolate cand am incercat sa le vaz
si ar trebui sa spal
o zi faina!
anemona27 spune:
Buna,eu acum beau cafeaua,astept sa-l scoata mama pe Alex si apoi fac cafea,sa o beau si eu linistita.
Giova sa va traiasca finuta,sper sa rezisti fara Edi,adevarul e ca si mie mi se face dor de el pana seara cand vine acasa,e atat de hazliu...
Noi suntem in Alexandria,la 100 km de Bucuresti,aici nu avem ce face,unde iesi la plimbare,deaia vrem sa ne mutam.
Lucia ce bine suna meniul tau,eu m-am cam lenevit la gatit,si-a facut mama un obicei sa vina cu mancare cand il ia pe Alex,azi a gatit orez taranesc si un chec.
Ma duc sa mai strang ce a ravasit Alex si poate calc azi.
mami fericita de baietel Alex
CRIXIA spune:
Bun regasit dupa vacanta! A fost cu virusi, eu cea mai afectata...nu mai conteaza acum, bine ca sunt ok acum.
Am venit sa va spun ca am dezvatat-o pe zmeurica mea Ana de supt deget. Sper sa nu ma insel, dar are deja 10 zile de cand adoarme doar cu rata ei preferata, fara sa-si suga degetul. AM adormit-o pe picioare si i-am pus o soseta in mana, o tineam de mana cu soseta, iar ea cu celalta isi manevra/pozitiona rata pe fata. Seara adoarme langa mine, se aseaza pe burta, imi ia mana mea si o plimba pe corpul ei, semn sa o mangai. L afiecare somn trebuie s afiu cu ea, si nu regret deloc. Asta e, nu as fi putut altfel sa o dezvat.
Are cineva un sling/wrap de vanzare/donat?? Vreau sa ajut o mamica. A nascut luna trecuta si mai are un copilas, ca si zmeuricile noastre. Ieri am vb cu ea si ii e tare greu cand trebuie sa o alapteze pe printesa mica, dar in acelasi timp sa ii dea si zmeuricii. Eu nu am folosit wrap/sling dar am inteles ca ar fi util in astfel de situatie. Daca aveti si vreti sa-l donati sau vindeti eu sunt dispusa sa-l iau.
Va pup! Fug la bucatarie, doar acum pot sa mai pregatesc cate ceva, caci in rest Ana e toata in chiuveta sau in dulapuri.
Cornelia spune:
Pup!
Crix, eu sunt hotarata sa iau Mavala (asa se numeste?) pentru Stefan, care isi roade unghiile ceva de speriat ( nu le-am mai taiat din octombrie
). Asta ca o continuare de la sub. de Cta, sa intaresc faptul ca imi neglijez copiii (ca la mine fiecare copil cu problemele lui - nerezolvate, bineinteles).
Giova, sa iti traiasca finuta mica si sotul 9daca am itneles bine!)
Lucialu, am intrat in contul comun special ca sa te vad, dar nu stiu unde
.
Despre noi, nu am vesti tocmai bune: Vladimir a cazut in cap (la propriu) o data s-a lovit serios si de alte cateva ori, apoi, urmarindu-l mai atenta mi-am dat seama ca ceva nu e in regula cu el: palid, cearcane, ametit, obosit, fara pofta de mancare (fara legatura cu lovitura la cap, ci doar o continuare a unei stari proaste). Totul a culminat cu vineri seara cand i-a curs sange din nas din senin. Statea in picioare, am lipsit un minut de langa el si cand m-am uitat la el era plin de sange. Mititelul, nici nu stia ca are ceva, doar ca se manjise tot de sange
. De mult nu m-am mai speriat in halul asta. Sambata i-am facut analizele si rezultatele nu sunt prea bune (mai toate valorile sunt pe dinafara intervalului normal). Deocamdata ia suplimet fier si ii voi face D3 injectabil (va amintiti poate de fontanela neinchisa - are si calciul sub limita). Apoi vedem. Daca nuu ii iese nici dupa tratamentul cu fier hemoleucograma buna, mai investigam. Ce m-a speriat mai tare e ca au aparut si niste "hematii in tinta" pe acolo si mie nu mi-a sunat prea bine
.
El care manca foarte bine a ajuns sa nu mai manance nimic: nu frucete, nu legume, nu lactate. Si eu nu stiu ce asteptam sa il duc la doctor
.
uliiasi spune:
Vai, Cornelia, dragul de el pui mic. Doamne ajuta sa functioneze tratamentul si sa-si revina. Stai linistita, mami, o sa fie bine. Te cred ca te-ai speriat foarte tare. Foarte bine ca l-ai dus la doctor, acum stiti ce trebuie sa faceti.
Pup puiu mic! 
In legatura cu treaba aia impotriva posului de unghii...ar trebui sa iau si eu
, ca si eu am probleme in domeniul asta. In perioadele in care sunt stresata imi rup unghiile la greu.
Gata, ma duc sa fac ceva treaba pana se trezeste David.
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si
7+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Cornelia spune:
Revin, ca mi-am citit mesajul si e cam horror. Nu i-a curs f. mult sange, era manjit pe fata si manuta, dar sperietura mea a fost pe masura mesajului meu anterior
.