Zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

pai nu te stiam, dar am inceput sa ma intreb, ca in afara de felicitari lui Uliasii, adica o intrare scurta, cam de pe atunci nu mai scrii.
Vezi ce faci cu nemancatul asa de devreme, pe bune. Nu cred ca e ok.dar bafta la slabit si distractie la, aaa Sovata???Bre, pai acolo merg aia care vor bebei, voi aveti, asa ca aveti grija, ca dc nu aveti planuri, poate va intoarceti mai multi acasa, cu unii(mici) undercover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Pffffffffff,dar copilasii vostri mananca bine de tot!Al meu a papat un bol cu cereale si lapte,o banana si sticla de lapte la somnic.....Mncare gatita va manca dupa ce se trezeste,am facut reteta asta http:/reclama ilegala - considera acesta un avertisment/Retete/Mancaruri/Cartofi-la-cuptor-cu-crusta-aurie-de-cascaval.html ,tare buna a iesitDupa-masa inca o tura de fructe,seara iaurt/branza fagaras/paine cu unt si telemea si la culcare lapteChiar asa,ai vostri ce cantitate de lapte beau?Al meu in jur de 600-750 mlPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

nu stiu cu laptele cat, dar ma gandesc ca ceva tot papa dc sta non-stop la tzitzaEu zic ca Balasz papa bine din ce spui tu.
de muuuuu sunt muuuu, stiu eu ce zic, acum sunt iar balonata de la ovulatie, nu vrei sa vezi ce dimensiuni iau.Dar multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noah,ca am bagat o reclama ilegala fara sa stiuLucia,sttttttttttt,lasa-ma cu bebe3Desi cand ma gandesc ca mai am 5 luni de stat acasa(Adriana,ce mi-ai facut?S-a stricat ziua mea,eu ma gandeam ca mai am muuult si bine),parca-parca m-ar tenta....si mi-e dor de bebe mic si parfumat de nu mai potPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

lucia nu te stresa cu terenul...rabdare ca stii vorba aia ce-i al vostru e pus deoparte, o sa-l gasiti , promit io, vezi ca-ti trimit un pm cu niste linkuri cu proiecte de case...voi vreti cu etaj?...sincer acum daca ar fi s afac casa n-as mai face etaj cu toate ca sunt bune pt miscare dar le urasc ca tb sa le aspir sa l espal si pe ele, ca sa nu mai zic ca toata ziua stau cu okii pe anastasia sa nu fuga pe scari...asta pt ca cezar lasa portita de la scari deschisa
cu proiectul nu te grabi, cauta muult...tot asa cand o sa-l gasesti o sa stii ca aia e casuta voastra

pooh sorry n-am vrut sa-ti stric ziua si eu tot asa ma gandeam ca mai e mult si bine ......si mie mie- dor de un bebe mic dar gata am inkis pravalia, n-as mai rezista inca o dat ala stresul din sarcina ...apoi la lupta cu kilogramele....daca l-ar aduce barza
cu mancarea ma bag si eu sa-ti zic ca nu e bine cum faci...ca o sa salbesti 1-2 kile pana la plecarea la sovata si o sa te intorci cu dublu de la sovata ...asa ca da-i ceva o aluna cruda, o salata, fructe, rontzaie un morcov, asa fentezi organismul...are ce papa dar nu-i ajunge si umbla la depozitele de grasime...si uite as aslabesti...nu mai zic ca daca nu papi mai nimic dai in altele...anemie, gastrita...etc
eu de ex de azi m-am facut cumitica si eu am de dat 3 kile jos azi am zi de vitamine: bagsucuri la greu din fructe si legume si la pranz bag o salata , de avocado super buna satioasa nu mai zic cat e de sanatoasa

pup

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Pooh,daaa sunt dulci, categoric.
Adriana, multam fain!
Nu mai tastez, ca doarme sefa si e ca soacra din poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

luciati-am trimis si pe mail, hai ca ai ce face cat doarme sefa

a mea s-a trezit, a dormit de pe la 2 pana la 4, e bine , sper diseara sa adoarma pe al 10 maxim, fetelor a mancat un castron plin cu supa cu legume si paine si s-a trezit cu o foameeee, a mai halit un castronel cu spanac amestecat cu piure de cartofi , fara piure nu vrea spanac, ma duc sa fac ghiveci de legume ca parca o vad ca pe la 6,30 iar imi cere de mancale

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Bely, condoleante!

Lucialu, exact asa am avut si eu senzatia. Parca nici nu mai asteptam urmatorul episod, nici nu imi place sa vad cate unul asa cu taraita, m-am obisnuit cu cate 4-5/zi. Ne-au cam obisnuit cu suspansul si episoadele astea usoare sunt plictisitoare, dar poate mai apare un nebun sa impuste pe acolo, cine stie. Sau poate o face Mark un copil si cu Miranda

Offf, si imi spune ca GA e 'no longer available'. Am mai avut intr-o zi problema asta. Sunt in sevraj. Poate sa-mi zica cineva alt site de seriale, in afara de vply? PLSSSSSSSSS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Azi facem si noi 18 luni- 12,1 kg si 90 cm.

Mergi la inceput

am mai scris un mesaj si l-am pierdut, asa ca am abandonat ca trebuia sa-i dau supa pupei.
Adriana, multam fain! Si a mea a mancat bine pana acum, dar are niste combinatii...mai i-a ramas fresh de porto, deci supa+tzitza+fresh cand trebuia sa manance doar supade dormit nu sh dc a fost o ora si jumatate, dar si eu sper sa se culce repede la noapte
Nu mai stim ce vrem, am zis cu itaj, acum al meu e atras si de casele la sol. Eu totusi m-as simti mai bine sa dormim susclar nu vreau ceva nu sh cum, ca eu va trebui sa fac curatenie.
Corina, uite aici:
w.. . seriale.filmesubtitrate.info
w.. .serialepe.net astea doo sunt fara cont si limita de vizualizare si au subtitrari in ro Parca mai e si peteava.ro Trte sa le vezi in Mozzila si Mariutei tale! ce faine masuri are

Mergi la inceput