Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(14)
Raspunsuri - Pagina 11
alinushali spune:
GAlii, pe unde mai esti? mai da si tu un semn
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 28+ cu Antonia
povestea printesei de zapada
poze
dincaalina spune:
Buna fetelor,
Numele meu este Alina si am 28 ani. De 3 ani ma chinui sa raman insarcinata fara succes, insa.Diagnostic: sindrom ovare micropolichistice.Practic ovulatia mea este inexistenta.
Acum sunt in prima luna de stimulare cu Ovamit, si a treia luna in care ma "delectez" cu extract de muguri de zmeur, muguri de coacaz negru, supozitoare Carpicon, vitamina A,E, acid folic.
In cele doua luni de tratament naturist pot spune ca ca am simtit o serie de imbunatatiri la nivelul sanilor (nu mai simt durerea aceea groaznica inainte cu 1-2 saptamani sa-mi vina menstruatia) Sanii mei se umflau si ma dureau ingrozitor. Aceste simptome s-au ameliorat destul de mult, ceea ce ma bucura, inseamna ca tratamentul lucreaza. De asemenea, in aceste doua luni nu am mai avut intarzieri atat de mari. S-au limita la 10, 15 zile. Inainte aveam intarzieri si de cateva saptamani sau poate luni.
Sunt foarte curioasa cum vor reactiona ovarele mele la stimulare. Saptamana viitoare merg la monitorizare.
Urez doua liniute tuturor aspirantelor la titlul de mamica.
Va pup!
ANI.G spune:
scuze ca dau buzna, insa va tot citesc
acum vreau sa-i urez multa bafta si bun venit alinei
sper din suflet sa fii pe drumul cel bun si cat mai repede sa ai doua liniute
alina dar cu analizele cum stai ?
Despre infertilitate si nu numai :)
dincaalina spune:
Multumesc pentru primire!
Si eu sper ca in curand sa vad doua liniute. Le astept de prea mult timp.
Astazi am programare la ecograf. Sunt in ziua 14. Ieri am simtit mucusul fertil, in cantitate destul de mare, as putea spune. Nu va spun cat de fericita am fost. Sper sa primesc o veste buna si de la ecograf. Ar insemna foarte mult pentru mine sa am o reactie buna a ovarelor inca de la prima luna de stimulare. Mi-ar mai reda din sperantele pe care le-am pierdut de atata timp de cand ma chinui sa raman insarcinata.
ANI.G , cu analizele nu stau bine, am o dereglare hormonala, ceea ce a dus la afectiunea mea de ovare polichistice. Menstruatia vine cu mari intarzieri daca nu iau progesteron. Foliculii nu ajung la maturitate, nu se sparg si raman pe ovare sub forma de chisturi. Ambele ovare sunt "sufocate" de cate 9-10 chistulete. In ultimul timp, imi aparusera si noduli la sani, care se inflamau si ma dureau foarte rau. Problema sanilor am rezolvat-o se pare cu extract de muguri de zmeur si coacaz negru. In momentul acesta nu mai simt nici un disconfort.
O sa revin maine sa va spun ce-am facut la doctor.
va pup si va doresc o zi minunata!!!!
dincaalina spune:
Ieri am fost la ecograf si am avut in sfarsit surpriza placuta de a vedea un folicul baban, de 23mm. Inca nu se sparsese, cred ca aseara sau poate astazi s-a spart. Sper sa fie de bine!
Abia astept sa vad rezultatul.
pup!
emilia.m spune:
Buna fetelor. Ma primiti si pe mine la voi? Am Sindromul Ovarelor Polichistice de pe la 20 si un pic de ani. Luna asta implinesc 29 de ani. In Martie am facut stimulare cu Clostilbegyt 50 din ziua 2 in ziua 6. In ziua 16 am fost la eco si aveam folicul de 2,94 cm. Am facut Ovitrelle si s-a rupt. Am avut confirmarea ovulatiei ecografic in ziua 18 dar nu am ramas insarcinata. In Aprilie dr mea mi-a recomandat tot doza de 50 din ziua 3 in ziua 7. Nu am ovulat, aveam in ziua 12 chisturile obisnuite si cel mai mare era de 1,2 cm dar n-a mai crescut deci nu am ovulat. Acum sunt la a 3-a luna de stimulare si iau 2 pastile de Clostilbegyt pe zi, una dimineata 1 seara, deci 100. Vreuna din voi a patit asa, sa ovuleze cu doza mica prima data si apoi sa nu mai ovuleze cu aceeasi doza? Daca da, la cresterea dozei s-a mai obtinut ovulatia sau nu?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto