Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(14)
Raspunsuri - Pagina 10
miky82 spune:
Xdidi mie imi spunea dr cand faceam stimulare sa nu intrerup utogestanul doar in momentul cand imi venea rosu, nici la scurgerile maroni nu ma lasat sa intrerup utro, acum vezi ce zice si dr tau, iar apropo de pastiel, am luat in prima luna o pastila, a doua luna 2 pastile iar a 3 a luna am luat 3 pastile de clostylbegit, cand luam 2 le luam una dimineata si a doua seara cam pe la aceasi ora si la 3 pastile le luam dimineata, la pranz si seara. si sper sa fie bebe.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
xdidi spune:
miky doctorita mea este in concediu si nici nu mi-a dat utrogestan, am luat eu ca sa fiu impacata, oricum am endometrioza sie bun progesteronul mai calmeaza una alta pe acolo...
oricum merci de sfat, luna asta ma condimentez singura cu hormonei , ca abia in sept vine doc si nu vreau sa pierd o luna....ea mi-a zis sa fac aceeasi schema, dar eu as pulsa....deci daca iau 2 patilute iau una dimineata si una seara, cam la aceeasi ora...
merci
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi miky doctorita mea este in concediu si nici nu mi-a dat utrogestan, am luat eu ca sa fiu impacata, oricum am endometrioza sie bun progesteronul mai calmeaza una alta pe acolo... oricum merci de sfat, luna asta ma condimentez singura cu hormonei , ca abia in sept vine doc si nu vreau sa pierd o luna....ea mi-a zis sa fac aceeasi schema, dar eu as pulsa....deci daca iau 2 patilute iau una dimineata si una seara, cam la aceeasi ora... merci mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Eu le luam la 7 dim si pe la 9 seara imi puneam tel sa nu uit ca eu sunt tare uituca, in functie de programul pe care il ai iti poti coordona cum sa le iei, conteaza sa le iei la acelasi ore in fiecare zi cu toate ca si dr meu nu mi-a zis sa le iau la ora fiza ...mi-a zis cu aproximatie...acuma daca nu e aceeasi ora nu e nici o problema
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
xdidi spune:
da si eu tot cu alarma trebuie sa lucrez ca luna asta le-am luat tare aiurea..si pe la pranz o luam pastiluta , dar era si 12 si 4 ora asa ca ....voi tine cont sa fie cat de cat aceeasi ora ...merci
moni05 spune:
Buna fetelor!
xdidi histero mi-a recomandat medicul pentru a finaliza sirul investigatiilor, si a elimina toate posibilele cauze de infertilitate, sau din contra sa le gasim si sa le tratam daca este posibil.
Am facut si eco transvaginala ieri inainte de histero, am endometru subtire, microchisturi, insa din fericire macar histero a iesit bine si a meritat chinul, rezultatele au fost f bune, trompele sunt permeabile si totul este ok.
Eu am terminat sirul investigatiilor, si concluzia a fost ca nu ovulez si trebuie sa fac stimulare.
Saptamana viitoare vom vedea ce ii spune doctorul si sotului, si in functie de asta vom face IUI, sau doar stimulare eu si tratam in paralel sotul.
xdidi, imi pare tare rau ca ti-a iesit testul negativ, sunt convinsa ca se va intampla minunea dar trebuie sa ai rabdare si sa incerci pe cat posibil sa nu te stresezi foarte tare, stresul este un mare dusman in conceptie!
Este foarte important sa il duci si pe sotul tau la analize, daca are si el Doamne fereste vreo pb tu bagi in tine hormoni degeaba. Dar sa speram ca nu e cazul!
Fiti increzatoare si ganditi pozitiv, ca sa influentam evolutia lucrurilor in bine!
Doamne Doamne are grija de noi!
Va pup, si va urez tuturor sa va iasa testele pozitive cat mai curand posibil!
valicutza spune:
de luna asta o sa incep si eu stimularea cu ovamit , am fost la doi ginecologi, unul mi-a zis sa iau 2 pastilute/ zi din ziua 5-9 , altul mi-a dat o pastila /zi din ziua 3 -7 .nu stiu dupa care sa ma iau. eu ovulez si natural , dar un picut mai tarziu de ziua 14, eu avand un cm mai lung, luna asta l-am avut de 32 zile.
voi ce ma sfatuiti?
moni05 spune:
Buna fetelor! ce faceti?
Nu mai spune nimeni nimic, e perioada concediilor ce-i drept.
Vreau sa va intreb cat va costa tratamentul pentru stimularea ovariana, astazi voi merge cu sotul meu la androlog si endocrinolog si apoi la ginecolog sa imi dea tratamentul, si incerc sa imi fac o idee cat poate costa pt inceput stimularea.
Deasemenea vreau sa va impartasesc din experienta unei foste colege de servici care a aflat de problema noastra, si care de altfel nu putea sa ramana insarcinata avand probleme grave atat ea cat si sotul.Au facut analize si in Franta, au fost si in Ungaria, insa pana sa ajunga la fertilizare, voiau sa incerce orice era posbil.
In cele din urma au apelat la tratament homeopat si au mers 10 zile la Ocna Sibiului unde au facut amandoi tratament, si proceduri specifice, iar la o luna de la intorcerea din acel concediu, a ramas insarcinata.
Atata timp cat exista speranta si reusim sa ne automotivam si incurajam, eu cred ca exista posibilitatea de a ne implini visul,indiferent de tipul de medicina pe care il alegem pentru a ne trata.Si oricum merita incercarea!:)
Va pup si o saptamana frumoasa in continuare!
ailed15 spune:
Chiar nimeni nu mai scrie aici?
Ma alatur si eu grupului, sper sa raman cat mai putin pe aici.
Sper sa incep si eu stimularea zilele astea. La activ am 2 sarcini pierdute, asa ca merg inainte , stiu acuma ca pot. Ciclurile mele sunt foarte lungi, 90 de zile.
gaitica78 spune:
Mai este cineva pe aici sau v-ati mutat la alt subiect?
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
cami197 spune:
Buna fetele,
Si eu sunt aspiranta :-(
Mi-a dat doctora inca din oct clostilbegyt ai am amanat.. am luat branca ursului, mugur de zmeur... am sperat ca raman natural.. dar nu s-a intamplat...
Asa ca peste cateva zile voi trece pe closti...
Mai e cineva aspiranta, ca vad ca nu mai scrieti aici.. unde v-ati mutat?