Familia si moda la mare
Raspunsuri - Pagina 19
salcia spune:
Pai ideea tocmai asta e, ca e interzis sa fie copilul gol pe plaja, dar nu e interzis sa-ti bati joc de el cu concursurile alea (ok, sunt putini participanti, multi parinti nu sunt de acord etc., dar NU E interzis). Eu nu am nicio parere, fiecare (adult, copil) poate fi imbracat oricum la plaja, dar mi se pare straniu sa interzici unele lucruri... Prefer mentalitatea europeana mai relaxata la capitolul asta.
Si intr-adevar, mi se pare si mie ipocrizie sa ne scandalizam de copii goi la plaja si sa ducem razboi impotriva contraceptiei, dar sa nu avem probleme cu razboaiele propriu-zise (inclusiv cele "preventive") si cu armele foarte la indemana.
XIO spune:
Michelle, nici in Ro nu vezi fete in sutien prin mall sau barbati fara tricou prin mall.
Victoria, in primul rand se scrie "cancan". In al doilea rand, nu e ziar de incredere, e un ziar extrem de light pe care eu una il citesc online, din plictiseala. In al 3-lea rand nu prea inteleg daca asta s-a vrut a fi o jignire, si de unde ti-a trecut prin cap sa spui ca toti romanii citesc acest ziar. Ca banuiesc eu ca tu nu ii stii pe toti.
Si in ultimul rand, dar cel mai important, se poate ca noi sa interpretam asta gresit si tu sa fi vorbt de tine care esti-romanca, probabil cititoare a ziarului.
P.S: cand e vorba de stiri din alte tari si cancan si sitirileprotv si probabil multe altele pur si simplu traduc stirea, nu o inventeaza, si dau si sursa citata de cele mai multe ori.
cristoiu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle-usa
scrie cumva ca sunt pt baie? daca nu scrie inseamna ca nu sunt, sunt obisnuite. cele de baie sunt mult mai scumpe. cam astea sunt la noi: http://www.pampers.com/en_US/proddetail/baby-products/swim-diapers-splashers/id/900822 michelle |
Michelle, da, sunt speciali pentru baie. Schwimwindel. Nu m-am scoborit ieri din copac, sa stii , chiar daca sunt pentru Freie Körper Kultur
anya spune:
Acum cativa ani, cand am avut eu copiii mici, singurele scutese de piscina erau "huggies little swimmers " (nu dau link sa nu fie reclama). Poate astazi sa mai fie si alte marci, desi nu am remarcat. Acese scutece lasa lichidele sa intre/iasa. Ba chiar am remarcat ca pot foarte bine storsi, uscati si refolositi. Sunt destul de scumpi.
Cat despre discutia cu bronzul...poate in Australia sau State e cool sa fii alb, dar la noi primul lucru cand te intorci din concediu e sa obderve daca esti sau nu bronzat. Iar daca nu esti...ttttt... inseamna ca a fost nashpa.
bird70 spune:
Anya,
tu te expui la soare si la riscul de-a face cancer de piele ca sa nu creada vecina de la 3 ca nu te-ai distrat in concediu? . In Romania nu exista spray tan? Ca aici lumea asta foloseste.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Letitia1 spune:
Citat: |
bird70: Asa fac si emisiunile gen american idol. Ar putea sa pre-selecteze pe cei care pot canta si ar fi mai etic sa ii prezinte doar pe aia. Nu e frumos sa prezinti oameni care clar nu sunt ok la cap ca sa rada lumea de ei. |
Ha. Si cine s-ar mai uita la o emisiune asa plicticoasa, fara preselectie? Daca asta vrei, uita-te la Floarea din gradina. Oricum in UK s-au demonetizat complet aceste emisiuni, e vorba sa le suspende ca nu mai au public.
Asa si cu emisiunea Tooddlers and Tiaras. Daca voi si altii ca voi nu v-ati mai uita, acesta emisiune ar fi suspendata din lipsa de audienta, nu?
cipcipcip spune:
Bird70, prin Europa inca sta lumea la soare. La voi cu stratul de ozon (nu mai stiu daca este inca subtire sau s-a redresat) este mult mai periculos si de-aia lumea e mai precauta.
Eu stau in Portugalia chiar linga ocean si sint plajele arhipline de cum se face cald, prin aprilie. Vin din toate tarile sa se prajeasca la soare. Banuiesc ca placerea de a sta pe plaja si de a te bronza natural e mai mare decit frica de cancerul de piele
anya spune:
In Romania, la ora pranzului, nu ai unde sa arunci un ac. Nu e stresata pe aici lumea de cancerul de piele. Drept sa spun nici eu nu sunt (desi mama e medic si a lucrat in oncologie) dar nu despre mine vorbim aici (eu nu stau pe plaja, in Eforie din alte considerente). Tot la ora pranzului vei vedea sute de copilasi fara nimic pe ei, pe malul marii (vara, nu acum ).
Cat despre spray-urile de bronzat, desi lucrez intr-o companie cu multe fete tinere si cu o oarecare cultura nu cred ca e vreuna care sa foloseasca asa ceva. Ocazional poate au incercat, dar lumea se fereste mai degraba de chimicale decat de soare. In Romania, in acest moment, lumea abia asteapta vara sa stea la soare (precum soparlele).
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Asta unde ai citit? In Can-can? (am auzit ca asta e ziarul de 'incredere' la romani). Tu te gandesti ca nici un dr. nu i-ar fi facut asa ceva si ca i-ar fi fost luat copilul de autoritati ptr. asa ceva? Ce naiba, exageram-exageram da' nici in halul asta... _ Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
Adica a imbracat-o ca pe o call girl. Cum si-ar pune o femeie vata in sutien, sa para ca are sanii mai mari.
Edit: si n-am citit, am vazut. Pe youtube sunt episoade intregi din Toddlers and Tiaras and the like.
Sumele investite de mame sunt enorme, recunosc si ele asta.
O singura mama nu a investit mai nimic, insa rezultatul a fost... dezastruos. Pentru self-esteemul copilei, era o diferenta enorma intre ea, in stil country-Amish girl, si celelalte participante, in stil glitzy-pampered.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Da' nu e nevoie de mare. Lumea sta la plaja si daca are un lac/rau in apropiere.
Si stau de dimineata pana dupa-amiaza/seara.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...