Familia si moda la mare

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Buflea, fiica-mea nu are nici gauri in urechi :)

J si Carla (05.02.2006)
www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare

Touche ... A mea are de la 3 luni, ca cica sa n-o doara prea tare ... Si acum ma intreaba daca ii dau voie cu cercei, de ce nu ii pun si lantz la gat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Michelle, deci totusi umbla si pe acolo femeile in sutien nu doar pe plaja ci si in afara ei.
Ma rog, nu doresc sa deschidem o noua discutie in care America e tara sfanta, ca au fost destule pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Michelle, deci totusi umbla si pe acolo femeile in sutien nu doar pe plaja ci si in afara ei.
Ma rog, nu doresc sa deschidem o noua discutie in care America e tara sfanta, ca au fost destule pe aici.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

vrei sa ma repet sa-ti spun care femei?

michelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Michelle, eu am facut liceul in Miami, Miami Killian Sr. high. Nu veneau fetele in costum de baie la scoala dar nici prea imbracate nu erau. Multe erau relativ indecent imbracate si fardate excesiv. Pentru mine un soc initial, venind din Romania in care inca fetele nu se emancipasera si nu ajunsesera la gradul de vulgaritate si goliciune de pe strazile bucurestene de azi.

in licee nu am fost...nu vorbesc ca nu stiu.
dar asa ii spuneam si lui Xio, ca mai vad adolescente in pantaloni scurti, scurti dar nu si in sutien prin mall... ca merg asa si la scoala, liceu nu stiu.
la clasele elementare e un cod de imbracaminte...care in general e respectat.

si eu cand am revenit in Rom. am avut un soc sa vad la ce s-a ajuns.

michelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip

Nu a zis nimeni ca nu rezista. Dar e confortabil pentru ei.
De americani se stie ca sint si puritani si ipocriti Se isterizeaza mai tare la o tita de femeie decit la niste creieri imprastiati pe jos. Un copilas dezbracat e tabu, dar unul botoxat coafat si machiat pe care-l plimba maica-sa pe la concursuri de frumusete nu e. Bleah

Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010)

sunt pro slip sau pampers de apa copii; optiune personala!!
insa am simtit nevoia sa aprob chestia asta cu ipocrizia pt ca zilele trecute am fazut niste faze de la concursul de fetite (nu mai stiu cum se cheama dar copilitele alea aveau de la 3 ani in sus) ABSOLUT ORIBIL, erau machiate si fardate ca prostituale ... groaznic

sa stii ca majoritatea parintilor de aici sunt impotriva la aceste show-uri si le considera dezgustatoare....asa ca nu neaparat reprezinta mentalitatea americana.

michelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Inseamna ca voi aveti altfel de scutece deci noi. Uite asa arata ce avem aici si sunt cit se poate de permeabili http://up.picr.de/4730692.jpg

scrie cumva ca sunt pt baie? daca nu scrie inseamna ca nu sunt, sunt obisnuite.
cele de baie sunt mult mai scumpe.
cam astea sunt la noi:
http://www.pampers.com/en_US/proddetail/baby-products/swim-diapers-splashers/id/900822

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip

Nu a zis nimeni ca nu rezista. Dar e confortabil pentru ei.
De americani se stie ca sint si puritani si ipocriti Se isterizeaza mai tare la o tita de femeie decit la niste creieri imprastiati pe jos. Un copilas dezbracat e tabu, dar unul botoxat coafat si machiat pe care-l plimba maica-sa pe la concursuri de frumusete nu e. Bleah

Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010)

sunt pro slip sau pampers de apa copii; optiune personala!!
insa am simtit nevoia sa aprob chestia asta cu ipocrizia pt ca zilele trecute am fazut niste faze de la concursul de fetite (nu mai stiu cum se cheama dar copilitele alea aveau de la 3 ani in sus) ABSOLUT ORIBIL, erau machiate si fardate ca prostituale ... groaznic

Toddlers and Tiaras. Diverse teme de concurs.

A fost si scandal, pentru ca o mamica i-a pus fetitei de 3-4 ani sani falsi. Plus energizantele, plus ciocolata, plus prostia unora dintre mame...

Mama lui Sammy Jo, care participa la pageants de la cateva luni, se lauda: "am vrut fata (mai are 3 baieti, parca) ca s-o inscriu la concursuri".

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Voi va uitati cu atentie la concursurile alea? Ati vazut ca pe langa cativa parinti dezaxati si copiii lor nu mai este nimeni in sala? Nu putem sa judecam americanii (la gramada) pentru idiotenia unui grup atat de mic de oameni. Nu am vazut stadioane pline de spectatori, concursuri la scala mare, etc. Din ce am vazut eu majoritatea mamelor par sa fie mai simplute la cap si supraponderale. Nu stiu daca concursurile astea au o explicatie psihologica pentru ceva probleme pe care le au. Organizatorii sunt niste excroci, premiul cel mare e mai mic decat taxa de participare . De fapt exista o gramada de excroci care profita de pe mamele astea, antrenorii, fetele care machiaza si aranjeaza copiii, organizatorii, inclusic cei care fac emisiunile astea si prezinta cele mai ridicole chestii ca sa se cruceasca lumea, dar lasa mamelor impresia ca emisiunea le prezinta intr-o lumina pozitiva.

Mie nu imi plac emisiunile care isi bat joc de cei mai simpluti la cap. Asa fac si emisiunile gen american idol. Ar putea sa pre-selecteze pe cei care pot canta si ar fi mai etic sa ii prezinte doar pe aia. Nu e frumos sa prezinti oameni care clar nu sunt ok la cap ca sa rada lumea de ei.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

A fost si scandal, pentru ca o mamica i-a pus fetitei de 3-4 ani sani falsi.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Asta unde ai citit? In Can-can? (am auzit ca asta e ziarul de 'incredere' la romani). Tu te gandesti ca nici un dr. nu i-ar fi facut asa ceva si ca i-ar fi fost luat copilul de autoritati ptr. asa ceva? Ce naiba, exageram-exageram da' nici in halul asta...

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mami de Victoria, cancan nu e ziarul ´´de incredere´´ la romani. De ce simti nevoia sa trantesti afirmatia asta?

Sani falsi poate inseamna un sutien umplut cu nu stiu ce, iar pentru asta nu ai nevoie de medic.
Eu nu pricep de ce nu se interzice circul asta cu toddlers and tiaras. Sigur ca nu toti americanii gusta tampeniile astea, nici macar majoritatea.

Mergi la inceput