Familia si moda la mare

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Inteleg deci ca nu exista vreo ratiune serioasa care sa justifice copiii despuiati pe plaja ...

Intrebarea mea este, la ce varsta le puneti slipii si de ce ?

Buflea, eu am raspuns mai inainte ca e ca sa le respire fundul, si nu am glumit. Tu ai copii? Este cred ca este tare nasol sa umbli cu pampersul ala la fund non-stop, plus iritatiile aferente. Eu si in casa il tin gol cind este cald, din acelasi motiv. Pe la 2 ani jumate-3 cind scapam de pampers si deja sint mai maricei introducem si slipul. Un copil mai maricel cred ca deranjeaza mai tare cind este nud la plaja decit unul mai mic. Sint de acord ca pe unii ii deranjeaza si e dreptul lor dar na', aleg sa fiu egoista si o fac oricum. Si eu sint o persoana pe care ma deranjeaza cind am prea multe haine pe mine, cind ma stringe ceva, si iubesc senzatia pe care o ai cind esti dezbracat. As sta si eu la plaja goala, dar nu se poate decit la nudisti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:

Inteleg deci ca nu exista vreo ratiune serioasa care sa justifice copiii despuiati pe plaja ...

Intrebarea mea este, la ce varsta le puneti slipii si de ce ?

Dar exista vreo ratiune serioasa care sa justifice impunerea sutienului la fetite de 2 ani?

Nu, nici una ...parereamea este ca copiii care nu fac la olita pot sa stea numai in slip sau pampers ... Fara nici o logica, pe fetite le-as imbraca in costum de baie intreg . Cand stiu sa ceara la olita, fetitelor le-as pune slip si maieu din ala de baie, am uitat cum se cheama ... Arata de fapt ca un costum de baie intreg dar este din doua piese si este mult mai comod la pipi ... De altfel fica-mea la 6 ani poarta genul asta de costum si acum ... In Mexic cand am fost i-am pus tricou din ala de protectie pentru ca era soarele foarte puernic.

Sa nu imi spuneti acum ca nu se mai bronzeaza copilul ... Cine da doi bani pe bronzul copiilor ?... Ei oricum stau si se joaca non-stop la plaja, nu mai este ca pe vremea mea cand ma forta maica-mea sa stau 5 min pe fata, 5min pe parti ..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip

Eu nu vad absolut nimic ingrozitor intr-un copilas gol pe plaja. Mi se pare cit se poate de natural.

Nici eu nu vad, dar nu am inteles de ce cei mici trebuie sa stea goi pe plaja ?

simplu, ca sa faca kk si pp iar altii sa calce in ele.

michelle

Michelle, e foarte urit din partea ta mesajul asta. Adica vrei sa spui ca daca eu imi tin copilul gol la plaja copilul meu are sa faca caca direct pe nisip si eu o sa il ingrop eventual frumos? O iau personal pentru ca intru automat in generalizarea propusa de tine. Nici copilul meu, nici multi altii pe care ii stiu nu au facut caca nici pe jos nici in apa, iar fii-mea de cind face la olita, iese din piscina si pentru pipi.

Sincer acum, in citi rahati de copii ai calcat tu pe plaja? Mie nu mi s-a intimplat. Dar mi s-a intimplat sa dau peste resturi de mincare, sticla sparta si chistoace de tigari. Nesimtiti sunt multi si peste tot.

scuze, ca ti s-a parut mesajul meu urit, dar nu a fost placut in 2009 cand de cel putin 3 ori intr-un an m-am curatzat numai eu de kk de pe talpi. nu e igenic! la fel cum nu sunt nici semintzele scuipate, mucurile de tigara...si toate cate mai exista pe plajele din Rom.asta e realitatea, nu e exagerare din partea mea.

poate unele mame curatza dupa...dar stim cu totii, ca nu toate.

michelle

Mergi la inceput

Citat:
Buflea, eu am raspuns mai inainte ca e ca sa le respire fundul, si nu am glumit. Tu ai copii? Este cred ca este tare nasol sa umbli cu pampersul ala la fund non-stop, plus iritatiile aferente. Eu si in casa il tin gol cind este cald, din acelasi motiv. Pe la 2 ani jumate-3 cind scapam de pampers si deja sint mai maricei introducem si slipul. Un copil mai maricel cred ca deranjeaza mai tare cind este nud la plaja decit unul mai mic. Sint de acord ca pe unii ii deranjeaza si e dreptul lor dar na', aleg sa fiu egoista si o fac oricum. Si eu sint o persoana pe care ma deranjeaza cind am prea multe haine pe mine, cind ma stringe ceva, si iubesc senzatia pe care o ai cind esti dezbracat. As sta si eu la plaja goala, dar nu se poate decit la nudisti

Hai maaaa ... Adica nu ii poate respira fundul decat in public ? In parc, vara, tot in fundul gol il tii ? in fine, daca-i musai sa respire, inteleg in casa, in curtea personala, la nudisti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:
citat din mesajul lui XIO

http://media4.onsugar.com/files/2010/04/16/4/192/1922398/FP_4877677_Jersey_Shore_BRJ_042110/i/Walking-Walk.jpg

Nu doar in Ro

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Xio, tu chiar crezi tot ce vezi in filme?

michelle

A...da.
Sunt fan Miami ink si de fieare data admir oamenii care umbla in costum de baie pe strada. Presupun ca nu i-a "plantat" nimeni acolo.
Am si vazut barbati la bustul gol, e adevarat, era o statiune, nu NY, dar noi aici discutam despre bustul gol in afara plajelor.
Poza e luata de pe google, nu stiu daca face obiectul vreunui film.

http://www.youtube.com/watch?v=55CM2Lzf8nQ

Sa stii ca trebuie doar sa cauti pe google/youtube si gasesti cate vrei. Daca te uiti la La Ink, Miami Ink, vezi si acolo.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

FYI
Da poza e din serialul Jersey Shore...iar Snooky nu e chiar de dat exemplu.
Xio, am trait in West Hollywood..deci la 2 pasi de La Ink...si tot nu am vazut femei in costum de baie pe strada.

mai merg in sutien si pantaloni scurti sau costum de baie pe faleza cu rolele...dar nici asa nu vezi prea multe.
mai sunt bikers-barbati care merg in bustul gol cu vesta peste...dar nici de asta nu vezi la tot pasul.
plus ca Hollywood-ul in general nu este o locatie prea selecta, demna de admirat si dat exemplu...

michelle

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
J/G: Cat despre sutiene la fetite mici, nu mai zic. In afara de faptul ca le sexualizeaza nu vad ce fac.

Fetitele mici cer asta, ca vad la mama sau alte fete mai mari. Sint la virsta cind imita totul. Eu personal nu vad nimic sexual in asta, din contra mi se pare nostim.

Tot asa cer si oja rosie pe unghii, ruj, papucei cu tocuri...
Stiu ca multa lume vede ca fiind amuzant, mie mi se pare nepotrivit

Stai ca vine buflea sa iti spuna ca intri in detalii irlevante

Sa stii ca asta este un subiect de interes. De ex eu am aceeasi mentalitate, cum ca este nepotrivit, dar aici, culturi diferite spun ca este foarte potrivit. De ex indienii pun bijuterii fetitelor de mici, lantisoare de aur, lantisor la picior ... Spaniolii si mai rau ... Exista petreceri de SPA pentru fetite unde le face masaj, le face unghiile, le imbraca cu tot felul de rochite ...eu pe fica-mea nu o las si ma intreaba fata de ce, ca la scoala colega are lant de aur si si ea, fica-mea are cercei in ureche ...

Pana la urma, de ce nu e potrivit ca o fetita de 6 ani sa aiba bijuterii dar e potrivit sa aiba cercei de la 3luni ? Si unghiile rosii in weekend, si pantofi de printesa cu toc ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Michelle dar la Venice Beach ai fost? :))

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Eu am urmarit serialul "little tiaras" si mi s-a parut dezgustator. Unele copile erau epilate,bronzate artificial, unele purtau chiar dinti falsi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Michelle, cred ca daca umbla o femeie in sutien si hot pants tot aia e, nu?
Permite-mi sa ma indoiesc, ca in seriale sunt plantati oameni dezbracati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Citat:

Citat:

Hai maaaa ... Adica nu ii poate respira fundul decat in public ? In parc, vara, tot in fundul gol il tii ? in fine, daca-i musai sa respire, inteleg in casa, in curtea personala, la nudisti ...

Tu umbli in parc in costum de baie?? Ce are parcul cu plaja?

Mergi la inceput